Απ: Μεταμοσχευση H*C 3139 grafts strip
Mouratidis είπε:
Καταρχας να ευχαριστησω ολους τους φιλους για τα θετικα σχολια.
Φιλε Φεμινορε διαγραψε οποτε θελεις το τοππικ μου γιατι αν δεν το κανεις εσυ θα το αποσυρω εγω. Δεν ειμαι διαθετειμενος να συνεχιζω να γραφω σε ενα φορουμ που ειναι κατευθυνομενο και καταπατα την ελεθευρια λογου. Το μοναδικο φορουμ στο οποιο καταπατειται ακομη και το privacy των χρηστων και αναφερομαι στην γνωστη ιστορια οπου εγινε προσφατα με τον danceword, vinnie kai administrator οπου αποδειχτηκε οτι τα προσωπικα μηνυματα γινονται γνωστα απο εσας.
Δεν ειναι τυχαιο παιδια που εχουν εγχειρηθει απο τον δρ. Γεωργιου οπως ο Vinnie, lazaros δεν εχουν πλεον διαθεση να ενημερωσουν τα τοπικ τους ενω αλλα παιδια που εχουν προσφατα κανει μεταμοσχευσεις στον ιδιο γιατρο και ειναι μελη του φορουμ, απαξιουν καν να ανοιξουν θεμα για να μην δεχτουν την αδικαιολογητη επιθεση σου.
Εαν εχει ενα ατομο φιλε μου που ειναι αναξιοπιστος εδω μεσα και εξυπηρετει συμφεροντα εισαι εσυ και αυτο το γνωριζω πολυ καλα και απο τα πρωσωπικα μηνηματα που μου εστειλες τοτε. Ξαφνικα αποφασισες να γινεις global moderator ολου του διαδικτιου και να κρινεις και να καταδικασεις τι γραφω εγω σε αλλα φορουμ. Δεν θελησα μεχρι τωρα να ερθω σε ριξη μαζι σου κατι που το κανω τωρα λογων των επαναλαμβανομενων προκλητικων μηνυματων σου.
Εγω εγραψα απλα την ιστορια μου αντικειμενικα και με φωτογραφιες για ενημερωση των υπολοιπων φιλων. Μην προσπαθεις λοιπον να βρεις προφασεις και αφορμες για να πληξεις το image μου, επειδη το καλο αποτελεσμα μου ερχεται σε αντιπαραθεση με τα συμφεροντα σου. Και ναι ειμαι ευχαριστημενος με τον γιατρο μου και εχω δικαιωμα να το εκφραζω οπως το εκφραζουν και ολοι αλλοι που εκαναν εγχειρησεις καπου αλλου και τους οποιους τα σχολια δεν διαγραφεις. Να ξερεις λοιπον οτι δεν προκειται να ξαναποσταρω εδω μεσα και απαξιω να ξαναασχοληθω μαζι σου και την προκλητικη σου συμπεριφορα
Σιγά φιλαράκο θα μας πάρουν τα ζουμιά αν συνεχίσεις...
Εσυ νομίζεις ότι γουστάρω κάθε τρεις και λίγο να ασχολούμε με έναν ψεύταρο (με ψ κεφαλαίο) σαν εσένα.
Έναν ψεύταρο που δεν έχει τα κότσια να πει δημοσίος "ναι ρε είχα δεύτερο λογαριασμό", και "ναι όσα έγραψα στα ξένα φόρουμ ήταν για να προωθήσω τον γιατρό μου". Εσυ είσαι αυτός που είπες ψέματα για τον δεύτερο λογαριασμό σου σε μένα με pm, και εσύ απόφυγες να απολογηθείς για τις λογοκριμένες μ@λακιες που έγραψες στο φόρουμ εξωτερικού.
Βλέπεις εκεί μπορούσες να τα γράψεις... εδώ δεν είχες τα @@ να τα πεις.
Μιλάς ότι καταπατάμε την ελευθερία λόγου?
Εσύ που ειχεις δεύτερο λογαριασμό και αναφερόσουν σε αυτόν ως ξεχωριστό πρόσωπο? Εσύ Θα έπρεπε να ντρέπεσε που προσπαθείς να παραπληροφορήσεις τον κόσμο.
Το αν η κλινική του γιατρού σου ή η H*C ή οποιαδηποτε άλλη κλινική πλουτίσει είναι τι τελευταίο πράγμα στο κόσμο που με νοιάζει. Εγώ βλέπεις δεν είμαι το σκυλάκη του κάθε γιατρού όπως είσαι εσύ που τρέχει από πίσω του μπας και του πετάξουν κανά graft εξτρα.
Οπότε μην παραπονιέσε για πιο λόγο δεν σε αφήνω να γράφεις για τον γιατρό σου. Τα άλλα παιδιά δεν μου έδωσαν τέτοιο δικαίωμα με τις πράξεις τους όπως έκανες εσύ γι αυτό μην βάζεις τον εαυτό σου στο ίδιο τσουβάλι με τους άλλους.
Ξέρεις που το γράφω το αν ξαναποστάρεις ή όχι εδω μέσα. Αλλά βέβαια, αφού πόσταρες και τα τελευταία αποτελέσματα ούτος ή αλλος δεν έχεις λόγο να ξαναποστάρεις. Έκανες ωραίο timing... "τοσο καιρό δεν θέλησες να έρθεις σε ρίξει μαζί μου με τα "επιθετικά" μηνυματα μου όπως λες..." και βρήκες τώρα να το κάνεις που έδωσες και το τελικό image σου.