Mouratidis, fut, 3139 grafts, 10/8/2011

savalas

New Member
Απ: Μεταμοσχευση H*C 3139 grafts strip

Ο Μουρατίδης είναι μόνο NW2 , τα μοσχεύματα είναι αρκετά και φαίνεται να έχει καλής ποιότητας μαλλί . Ακόμα κι έτσι , το αποτέλεσμα είναι παραπάνω και από εντυπωσιακό . Θα ήθελα να μάθω τη γνώμη του Τροφέα που είναι παρόμοια περίπτωση και τα λέει και τσεκουράτα !

Καλό Πάσχα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Mouratidis

New Member

Καταρχας να ευχαριστησω ολους τους φιλους για τα θετικα σχολια.
Φιλε Φεμινορε διαγραψε οποτε θελεις το τοππικ μου γιατι αν δεν το κανεις εσυ θα το αποσυρω εγω. Δεν ειμαι διαθετειμενος να συνεχιζω να γραφω σε ενα φορουμ που ειναι κατευθυνομενο και καταπατα την ελεθευρια λογου. Το μοναδικο φορουμ στο οποιο καταπατειται ακομη και το privacy των χρηστων και αναφερομαι στην γνωστη ιστορια οπου εγινε προσφατα με τον danceword, vinnie kai administrator οπου αποδειχτηκε οτι τα προσωπικα μηνυματα γινονται γνωστα απο εσας.
Δεν ειναι τυχαιο παιδια που εχουν εγχειρηθει απο τον δρ. Γεωργιου οπως ο Vinnie, lazaros δεν εχουν πλεον διαθεση να ενημερωσουν τα τοπικ τους ενω αλλα παιδια που εχουν προσφατα κανει μεταμοσχευσεις στον ιδιο γιατρο και ειναι μελη του φορουμ, απαξιουν καν να ανοιξουν θεμα για να μην δεχτουν την αδικαιολογητη επιθεση σου.
Εαν εχει ενα ατομο φιλε μου που ειναι αναξιοπιστος εδω μεσα και εξυπηρετει συμφεροντα εισαι εσυ και αυτο το γνωριζω πολυ καλα και απο τα πρωσωπικα μηνηματα που μου εστειλες τοτε. Ξαφνικα αποφασισες να γινεις global moderator ολου του διαδικτιου και να κρινεις και να καταδικασεις τι γραφω εγω σε αλλα φορουμ. Δεν θελησα μεχρι τωρα να ερθω σε ριξη μαζι σου κατι που το κανω τωρα λογων των επαναλαμβανομενων προκλητικων μηνυματων σου.
Εγω εγραψα απλα την ιστορια μου αντικειμενικα και με φωτογραφιες για ενημερωση των υπολοιπων φιλων. Μην προσπαθεις λοιπον να βρεις προφασεις και αφορμες για να πληξεις το image μου, επειδη το καλο αποτελεσμα μου ερχεται σε αντιπαραθεση με τα συμφεροντα σου. Και ναι ειμαι ευχαριστημενος με τον γιατρο μου και εχω δικαιωμα να το εκφραζω οπως το εκφραζουν και ολοι αλλοι που εκαναν εγχειρησεις καπου αλλου και τους οποιους τα σχολια δεν διαγραφεις. Να ξερεις λοιπον οτι δεν προκειται να ξαναποσταρω εδω μεσα και απαξιω να ξαναασχοληθω μαζι σου και την προκλητικη σου συμπεριφορα

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Mouratidis είπε:
Καταρχας να ευχαριστησω ολους τους φιλους για τα θετικα σχολια.
Φιλε Φεμινορε διαγραψε οποτε θελεις το τοππικ μου γιατι αν δεν το κανεις εσυ θα το αποσυρω εγω. Δεν ειμαι διαθετειμενος να συνεχιζω να γραφω σε ενα φορουμ που ειναι κατευθυνομενο και καταπατα την ελεθευρια λογου. Το μοναδικο φορουμ στο οποιο καταπατειται ακομη και το privacy των χρηστων και αναφερομαι στην γνωστη ιστορια οπου εγινε προσφατα με τον danceword, vinnie kai administrator οπου αποδειχτηκε οτι τα προσωπικα μηνυματα γινονται γνωστα απο εσας.
Δεν ειναι τυχαιο παιδια που εχουν εγχειρηθει απο τον δρ. Γεωργιου οπως ο Vinnie, lazaros δεν εχουν πλεον διαθεση να ενημερωσουν τα τοπικ τους ενω αλλα παιδια που εχουν προσφατα κανει μεταμοσχευσεις στον ιδιο γιατρο και ειναι μελη του φορουμ, απαξιουν καν να ανοιξουν θεμα για να μην δεχτουν την αδικαιολογητη επιθεση σου.
Εαν εχει ενα ατομο φιλε μου που ειναι αναξιοπιστος εδω μεσα και εξυπηρετει συμφεροντα εισαι εσυ και αυτο το γνωριζω πολυ καλα και απο τα πρωσωπικα μηνηματα που μου εστειλες τοτε. Ξαφνικα αποφασισες να γινεις global moderator ολου του διαδικτιου και να κρινεις και να καταδικασεις τι γραφω εγω σε αλλα φορουμ. Δεν θελησα μεχρι τωρα να ερθω σε ριξη μαζι σου κατι που το κανω τωρα λογων των επαναλαμβανομενων προκλητικων μηνυματων σου.
Εγω εγραψα απλα την ιστορια μου αντικειμενικα και με φωτογραφιες για ενημερωση των υπολοιπων φιλων. Μην προσπαθεις λοιπον να βρεις προφασεις και αφορμες για να πληξεις το image μου, επειδη το καλο αποτελεσμα μου ερχεται σε αντιπαραθεση με τα συμφεροντα σου. Και ναι ειμαι ευχαριστημενος με τον γιατρο μου και εχω δικαιωμα να το εκφραζω οπως το εκφραζουν και ολοι αλλοι που εκαναν εγχειρησεις καπου αλλου και τους οποιους τα σχολια δεν διαγραφεις. Να ξερεις λοιπον οτι δεν προκειται να ξαναποσταρω εδω μεσα και απαξιω να ξαναασχοληθω μαζι σου και την προκλητικη σου συμπεριφορα

Σιγά φιλαράκο θα μας πάρουν τα ζουμιά αν συνεχίσεις...

Εσυ νομίζεις ότι γουστάρω κάθε τρεις και λίγο να ασχολούμε με έναν ψεύταρο (με ψ κεφαλαίο) σαν εσένα.
Έναν ψεύταρο που δεν έχει τα κότσια να πει δημοσίος "ναι ρε είχα δεύτερο λογαριασμό", και "ναι όσα έγραψα στα ξένα φόρουμ ήταν για να προωθήσω τον γιατρό μου". Εσυ είσαι αυτός που είπες ψέματα για τον δεύτερο λογαριασμό σου σε μένα με pm, και εσύ απόφυγες να απολογηθείς για τις λογοκριμένες μ@λακιες που έγραψες στο φόρουμ εξωτερικού.

Βλέπεις εκεί μπορούσες να τα γράψεις... εδώ δεν είχες τα @@ να τα πεις.

Μιλάς ότι καταπατάμε την ελευθερία λόγου? Εσύ που ειχεις δεύτερο λογαριασμό και αναφερόσουν σε αυτόν ως ξεχωριστό πρόσωπο? Εσύ Θα έπρεπε να ντρέπεσε που προσπαθείς να παραπληροφορήσεις τον κόσμο.

Το αν η κλινική του γιατρού σου ή η H*C ή οποιαδηποτε άλλη κλινική πλουτίσει είναι τι τελευταίο πράγμα στο κόσμο που με νοιάζει. Εγώ βλέπεις δεν είμαι το σκυλάκη του κάθε γιατρού όπως είσαι εσύ που τρέχει από πίσω του μπας και του πετάξουν κανά graft εξτρα.

Οπότε μην παραπονιέσε για πιο λόγο δεν σε αφήνω να γράφεις για τον γιατρό σου. Τα άλλα παιδιά δεν μου έδωσαν τέτοιο δικαίωμα με τις πράξεις τους όπως έκανες εσύ γι αυτό μην βάζεις τον εαυτό σου στο ίδιο τσουβάλι με τους άλλους.

Ξέρεις που το γράφω το αν ξαναποστάρεις ή όχι εδω μέσα. Αλλά βέβαια, αφού πόσταρες και τα τελευταία αποτελέσματα ούτος ή αλλος δεν έχεις λόγο να ξαναποστάρεις. Έκανες ωραίο timing... "τοσο καιρό δεν θέλησες να έρθεις σε ρίξει μαζί μου με τα "επιθετικά" μηνυματα μου όπως λες..." και βρήκες τώρα να το κάνεις που έδωσες και το τελικό image σου.

savalas

New Member

Άγιες μέρες είναι αδέλφια , μας έχει σπάσει και τα νεύρα η καταιγίδα...

Να διευκρινίσω οτι ζητώ τη συνδρομή του Τροφέα διότι από τις φωτογραφίες του Μουρατίδη τα μεταμοσχευμένα μαλλιά φαίνονται της ιδίας πυκνότητας με τα πιο πίσω ( μη μεταμοσχευμένα ) μαλλιά . Είναι αυτό δυνατόν ;
Βέβαια μπορεί να είναι παιχνίδια του φακού ή/και το χτένισμα .Ελπίζω μόνο να μην είναι κονσίλερ ( κανα τοπίκ ή κάτι τέτοιο ) .Αν ο Μουρατίδης δεν την έκανε οριστικά ας το διευκρινίσει...

axl.ddl

New Member

ας σταματησουν οι διαχειριστες του σαιτ τον κοσμο που θελει να λεει την γνωμη του και να γραφουν μονο αυτοι.εμεις οι υπολοιποι θα διαβαζουμε μονο οτι θελουν εκεινοι.ειρωνικα τα λεω φυσικα.για συνελθετε λιγο που ειμαστε στην ουγκαντα?

kapa

Μέλος του προσωπικού

axl.ddl είπε:
ας σταματησουν οι διαχειριστες του σαιτ τον κοσμο που θελει να λεει την γνωμη του και να γραφουν μονο αυτοι.εμεις οι υπολοιποι θα διαβαζουμε μονο οτι θελουν εκεινοι.ειρωνικα τα λεω φυσικα.για συνελθετε λιγο που ειμαστε στην ουγκαντα?
δεν σου κανει καμια εντυπωση το οτι εχει δυο λογαριασμους και μιλαει στον δευτερον σαν υπαρκο προσωπο εεεε?
ποιος εισαι καταρχας πρωτο μηνυμα συστηθηκες? ???

kapa

Μέλος του προσωπικού

εχω δει και εχω δει spam θεματα αλλα αυτο ξεπερναει την επιστημονικη φαντασια

vag25

Well-Known Member

axl.ddl είπε:

Φιλε μου δεν διαβασες προσεκτικα το ποστ του φενι.

Ο μουρατιδης δεν απαντησε επι της ουσιας.Ειχε δευτερο λογαριασμο(mika ή καπως ετσι) με τον οποιο μονο που δεν ανοιξε κουβεντα.
Ολα τα αλλα,ειναι για να εχουμε να λεμε.
Σιγουρα δεν ειναι αξιοπιστος για μενα.

Μπραβο το που το εψαξε ο φενι και ενημερωσε παντως.Απο κει και περα ο καθενας βεβαια βγαζει τα δικα του συμπερασματα.

Flosk

Well-Known Member

Καλησπέρα ,το μόνο που θελω να προσθέσω ειναι ότι έκανα επέμβαση στην /edit απο Fenimore: αν έχεις κάνει μεταμόσχευση και θες να το αναφέρεις άνοιξε δικό σου θέμα με φωτογραφίες σου/ θυμάμαι τον Mouratidi εκεί.το πρόβλημα του σιγουρα δεν ήταν Norwood 2 (πιο μεγαλο)και φυσικά ενω ενημερώνομαι συχνά απτο forum δεν θέλησα ποτε να καταθέσω λεπτομέρειες για την δική μου επέμβαση για προσωπικούς λόγους!δεν γνωρίζω γιατι θα μπορούσε ο Mouratidis να χρησιμοποιεί 2 λογαριασμούς.. /όχι θετικά - αρνητικά σχόλια για δικά σου αποτελέσματα επεμβάσεων εφόσον δεν υπάρχουν φωτογραφίες./ !αν έχει κανεις απάντηση θα μου γλιτωνε πολλεσ ωρεσ στον καθρεφτη.. παίδες καλη ανασταση ..είμαι διακοπες και απλα έκανα μια μικρή παρέμβαση για να επιβεβαίωσω 2 πραγματάκια και να ρωτήσω άλλο 1

kapa

Μέλος του προσωπικού

Floskara είπε:
Καλησπέρα ,το μόνο που θελω να προσθέσω ειναι ότι έκανα επέμβαση στην /edit απο Fenimore: αν έχεις κάνει μεταμόσχευση και θες να το αναφέρεις άνοιξε δικό σου θέμα με φωτογραφίες σου/ θυμάμαι τον Mouratidi εκεί.το πρόβλημα του σιγουρα δεν ήταν Norwood 2 (πιο μεγαλο)και φυσικά ενω ενημερώνομαι συχνά απτο forum δεν θέλησα ποτε να καταθέσω λεπτομέρειες για την δική μου επέμβαση για προσωπικούς λόγους!δεν γνωρίζω γιατι θα μπορούσε ο Mouratidis να χρησιμοποιεί 2 λογαριασμούς.. /όχι θετικά - αρνητικά σχόλια για δικά σου αποτελέσματα επεμβάσεων εφόσον δεν υπάρχουν φωτογραφίες./ !αν έχει κανεις απάντηση θα μου γλιτωνε πολλεσ ωρεσ στον καθρεφτη.. παίδες καλη ανασταση ..είμαι διακοπες και απλα έκανα μια μικρή παρέμβαση για να επιβεβαίωσω 2 πραγματάκια και να ρωτήσω άλλο 1

εσυ παλι ποιος εισαι και γραφεις πρωτο μηνυμα σε ξενο therd? :chinscratch

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flosk

Well-Known Member

Γεια σου ρε μαγκα, ενας επιδοξος μαλλιας είμαι κ γω!υποθετω ότι θα υπάρξει δυσπιστία μεχρι να ελεγχθεί η τοποθετηση κ guest star παρουσια μουοπότε μάλλον θα κανω κ την απαραίτητη υπομονή..

Flosk

Well-Known Member

Θα μπορούσα να ξέρω γιατι κόπηκε η ερώτηση για την περίπτωση μου και γιατι θα πρέπει να εχω καταθέσει λεπτομέρειες σχετικά με την δική μου επέμβαση ;ειναι υποχρεωτικό;επισης θεωρώ πολυ ύποπτο που αποκρυπτεις πληροφορίες που έχουν να κάνουνε με ταυτοποίηση στοιχείων του Mouratidi..Μου εκδοχές παραπάνω απτο μισό μνμ!γιατι ρε φιλε;

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Floskara είπε:
Θα μπορούσα να ξέρω γιατι κόπηκε η ερώτηση για την περίπτωση μου και γιατι θα πρέπει να εχω καταθέσει λεπτομέρειες σχετικά με την δική μου επέμβαση ;ειναι υποχρεωτικό;επισης θεωρώ πολυ ύποπτο που αποκρυπτεις πληροφορίες που έχουν να κάνουνε με ταυτοποίηση στοιχείων του Mouratidi..Μου εκδοχές παραπάνω απτο μισό μνμ!γιατι ρε φιλε;

Ποιος αποκρύπτει πληροφορίες ρε λαμόγιο??? Που μπήκες με 1 ποστ να με κατηγορήσεις!!!

Διάβασες τους κανόνες της κατηγορίας "Μεταμόσχευση" πριν γράψεις???, http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,2848.0.html .

danceworld_2001

Well-Known Member

Φίλε μου καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Αρχίσαμε πάλι τις γνωστές διαμάχες? Εγώ είπα καλά λόγια και για HDC και για Μιχάλη και κανέναν δεν διαφήμισα, πάνω απο όλα ενίσχυσα την ψυχολογία του Μουρατίδη με μια καλή κουβέντα. Τι σκάλωμα έπαθες με την κουβέντα μαγικά χέρια? Με αντιμετωπίζεις με ειρωνεία αλλά μπορώ να ανταποδώσω αν θες. Για την ώρα fenimore εσύ αποδεικνύεσαι ταχυδακτυλουργός που με την προνομιακή ιδιότητα του moderator - mentalist εξαφάνισες το ποστ μου εντελώς μαγικά... μέσα σε ένα παροξυσμό λογοκρισίας και χειραγώγησης. Μην το παρακάνουμε εντελώς και μην είμαστε προκατειλημμένοι. Τέλος, εγώ απλά θα πω οτι τον μουρατίδη τον έχω φίλο στο skype και τον έχω δει live on line πολλές φορές. Σίγουρα ειναι υπαρκτό πρόσωπο και του έχω ζητήσει μέχρι και λάμπα να βάλει στο κεφάλι απο πάνω να δω αν έχει τόπικ και τον έβαλα να τα χτενίσει και οτι ειναι στις photo έτσι ειναι και στην πραγματικότητα. Είμαι και εγώ αρκετά δύσπιστος. Σίγουρα οι φωτογραφίες και μια camera skype δεν θα πούνε το ίδιο όπως το να δεις τον άλλο απο κοντά, και καλά τα λέει ο τροφέας, απλά καταθέτω πως ειναι πραγματικός άνθρωπος και δεν έχει τόπικ. Τον πλησίασα εγώ προσωπικά όπως και άλλους απο εδώ μέσα που έκαναν επέμβαση στην HDC για να μου πούν αν ειναι ικανοποιημένοι, αυτό πριν με μπανάρει η εν λόγω κλινική (κάτι με το οποίο ακόμη δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια).

Fenimore είπε:
Γιατί παραβίαζε του κανόνες. Αν ο τάδε γιατρός έχει "μαγικά χέρια" όπως λες τότε να πάει να γίνει ταχυδακτυλουργός!

Επίσης προς ενημέρωση του χρήστη Mouratidis οποιαδήποτε αναφορά στον αγαπημένο του γιατρό θα διαγράφετε άμεσα, ασχέτως αν του έκανε μεταμόσχευση. Λόγο υποψιών για όσα λογοκριμένα έγραψε στο παρελθόν. http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,3224.msg64128.html#msg64128

Το λάθος με τον χρήστη Mouratidis έγινε απο εμένα καθώς έπρεπε απο την αρχή να αποκλειστεί καθώς είχε δεύτερο λογαριασμό στον οποίο απολογήθηκε ότι τον είχε φτιάξει έτσι δοκιμαστικά και δεν τον χρησιμοποίησε ξανά και αποφάσισα να το αφήσω έτσι.

Πρόσφατα παρατήρησα ότι πρώτο του ποστ ο ίδιος ανέφερετε ονομαστικά ως ξεχωριστός χρήστης στον πρώτο του λογαριασμό (Mica) http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,2729.msg48512.html#msg48512 και αναφέρει ότι αποσύρθηκε το θέμα που είχε. Δυστηχώς δεν μπορώ να το βρω το θέμα που είχε γράψει και γι αυτό το λόγο και μόνο δεν θα γίνει ban.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο χρήστης Mouratidis ΔΕΝ είναι αξιόπιστος.

Flosk

Well-Known Member

Γράψε τι θεωρείς διαφημιση απο αυτά που γραφω ή ύποπτα και εξήγησε μου που αναφέρει ότι αμα δεν εχω κάνει 10000 post απαγορεύεται να μοιράζομαι κατι και να εχω άποψη ή να κανω μια ερώτηση για μια επέμβαση που έκανα επειδή πηρα το θάρρος διαβάζοντας 10000 post σε αυτο το forum.λαμόγιο γιατι με είπες; Εχεις μια ευκαιρία να ανακαλεσεις!μετα απλα δεν θα σου απευθυνομαι..ποσο χρόνων εισαι κ κανεις έτσι αληθεια;

kapa

Μέλος του προσωπικού

Guys το θεμα θεν ειναι ποσα ποστ εχει ο καθένας .
Αλλα τι δουλεια εχουν να ξεπεταγονται μέλη απο το πουθενά στο συγκεκριμένο θεμα,με αποδειξεις το θεμα ειναι spam,δεν λεω οτι δεν ειναι πραγματικό αποτέλεσμα αλλα εδω υπαρχουν πολαπλοι λογαριασμοί

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

danceworld_2001 είπε:
Φίλε μου καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Αρχίσαμε πάλι τις γνωστές διαμάχες? Εγώ είπα καλά λόγια και για HDC και για Μιχάλη και κανέναν δεν διαφήμισα, πάνω απο όλα ενίσχυσα την ψυχολογία του Μουρατίδη με μια καλή κουβέντα. Τι σκάλωμα έπαθες με την κουβέντα μαγικά χέρια? Με αντιμετωπίζεις με ειρωνεία αλλά μπορώ να ανταποδώσω αν θες. Για την ώρα fenimore εσύ αποδεικνύεσαι ταχυδακτυλουργός που με την προνομιακή ιδιότητα του moderator - mentalist εξαφάνισες το ποστ μου εντελώς μαγικά... μέσα σε ένα παροξυσμό λογοκρισίας και χειραγώγησης. Μην το παρακάνουμε εντελώς και μην είμαστε προκατειλημμένοι. Τέλος, εγώ απλά θα πω οτι τον μουρατίδη τον έχω φίλο στο skype και τον έχω δει live on line πολλές φορές. Σίγουρα ειναι υπαρκτό πρόσωπο και του έχω ζητήσει μέχρι και λάμπα να βάλει στο κεφάλι απο πάνω να δω αν έχει τόπικ και τον έβαλα να τα χτενίσει και οτι ειναι στις photo έτσι ειναι και στην πραγματικότητα. Είμαι και εγώ αρκετά δύσπιστος. Σίγουρα οι φωτογραφίες και μια camera skype δεν θα πούνε το ίδιο όπως το να δεις τον άλλο απο κοντά, και καλά τα λέει ο τροφέας, απλά καταθέτω πως ειναι πραγματικός άνθρωπος και δεν έχει τόπικ. Τον πλησίασα εγώ προσωπικά όπως και άλλους απο εδώ μέσα που έκαναν επέμβαση στην HDC για να μου πούν αν ειναι ικανοποιημένοι, αυτό πριν με μπανάρει η εν λόγω κλινική (κάτι με το οποίο ακόμη δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια).

Ποιος σου έδωσε την εντύπωση ότι αν πεις καλά λόγια για 1 κλινική είναι κακό και αν πεις για 2 κλινικές ειναι καλό? Τι με νοιάζει εμένα η h*c ή ο Γ**γιου? Τα ξεκαθαρίσαμε την άλλη φορά πιστεύω, όταν κάνεις με το καλό μεταμόσχευση γράψε ότι θέλεις.

Το θέμα του mouratidis είναι ειδική περίπτωση, και όπως είπα την μ@λακια την έκανα εγώ που από την αρχή έπρεπε να το διαγράψω και να του δώσω ban αλλά το άφησα γιατί μου απολογήθηκε αυτο που έγραψα από πάνω.

Όχι ρε φίλε ξέρεις κάτι, θα μπορούσα να κάνω τα στραβά μάτια και να το αφήσω έτσι... 1 ώρα πριν την ανάσταση να θέλω να προκαλέσω? Για πιο λόγο? Δεν μπορώ να με κοροιδεύουν, και όχι μόνο εμένα, αλλά και όλο το φόρουμ χωρίς τα υπόλοιπα παιδιά να μπορούν να βλέπουν τι γίνετε στο background.

Δεν πα να τον έχεις φίλο και στο facebook, εγώ δεν είπα ποτέ ότι δεν έκανε μεταμόσχευση ή τίποτα τέτοιο. Εγώ λέω αυτό που είδα και μόνο χωρίς να βάζω "σαλτσα" από πάνω για να παραπληροφορήσω.

Floskara είπε:
Γράψε τι θεωρείς διαφημιση απο αυτά που γραφω ή ύποπτα και εξήγησε μου που αναφέρει ότι αμα δεν εχω κάνει 10000 post απαγορεύεται να μοιράζομαι κατι και να εχω άποψη ή να κανω μια ερώτηση για μια επέμβαση που έκανα επειδή πηρα το θάρρος διαβάζοντας 10000 post σε αυτο το forum.λαμόγιο γιατι με είπες; Εχεις μια ευκαιρία να ανακαλεσεις!μετα απλα δεν θα σου απευθυνομαι..ποσο χρόνων εισαι κ κανεις έτσι αληθεια;

Ακόμα και 10000 posts να είχες δεν μπορείς να βγένεις δημόσια και να λές ότι έκανες μεταμόσχευση σε κάποια κλινική για λόγους διαφήμισης και δυσφήμισης. Βάλε φωτογραφίες απο την μετομόσχευσή σου για να πιστοποιήσεις ότι όντως έκανες επέμβαση, και γράψε την εμπιρεία σου και τις απορίες σου.

Τι λε ρε φίλε, να ανακαλέσω? Μπένεις με 1 post λίγο πριν την ανάσταση και μου λες ότι αποκρύπτω πληροφορίες και θα ανακαλέσω? Ότι και καλά αν δεν μου απευθήνεσε θα τα βάψω μάυρα ξέρεις....

Flosk

Well-Known Member
Απ: Μεταμοσχευση H*C 3139 grafts stripΠέμπτη

Fenimore αν προσπαθούσες να πιστεψεις τη μια πιθανότητα να μην είμαι λαμογιο θα έπρεπε να αισθάνεσαι πολυ άσχημα με τον εαυτό σου..εγω αισθάνομαι άσχημα για σένα γιατι περισσότερο κακο φαίνεται οτι κανεις εδώ μέσα παρά καλο!οταν κάποιος καταθέτει αληθινά περιστατικά κ συ τον αποκαλείς λαμογιο και κόβεις τη μισή αληθεια γιατι πολυ απλα μπορεις και δεν μπαίνεις καν στην διαδικασία να σιγουρευθεις για τις πεποιθήσεις σου μάλλον περισσότερο επικίνδυνος γίνεσαι..προφανως άθελα σου αλλα γίνεσαι γιατι καποιοι μπορει να μη με θεωρήσουν λαμογιο και να θέλουν να με δουν και απο κοντά ισως!δηλαδή επειδή εγω δεν θέλησα να βάλω το κουτελο μου δημόσια είμαι λαμογιο;αν τελικα βάλω θα βγεις και συ να παραδεχθεις ότι εισαι επικίνδυνος όχι γιατι εχεις περισσότερα post(έλεος)αλλα επειδή εχεις μειωμένη κρίση;ε;

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: Μεταμοσχευση H*C 3139 grafts stripΠέμπτη

Floskara είπε:
Fenimore αν προσπαθούσες να πιστεψεις τη μια πιθανότητα να μην είμαι λαμογιο θα έπρεπε να αισθάνεσαι πολυ άσχημα με τον εαυτό σου..εγω αισθάνομαι άσχημα για σένα γιατι περισσότερο κακο φαίνεται οτι κανεις εδώ μέσα παρά καλο!οταν κάποιος καταθέτει αληθινά περιστατικά κ συ τον αποκαλείς λαμογιο και κόβεις τη μισή αληθεια γιατι πολυ απλα μπορεις και δεν μπαίνεις καν στην διαδικασία να σιγουρευθεις για τις πεποιθήσεις σου μάλλον περισσότερο επικίνδυνος γίνεσαι..προφανως άθελα σου αλλα γίνεσαι γιατι καποιοι μπορει να μη με θεωρήσουν λαμογιο και να θέλουν να με δουν και απο κοντά ισως!δηλαδή επειδή εγω δεν θέλησα να βάλω το κουτελο μου δημόσια είμαι λαμογιο;αν τελικα βάλω θα βγεις και συ να παραδεχθεις ότι εισαι επικίνδυνος όχι γιατι εχεις περισσότερα post(έλεος)αλλα επειδή εχεις μειωμένη κρίση;ε;
γιατι δεν ανοιξες δικο σου θεμα και εγραψες πρωτο μηνυμα εδω?δεν θα σε κατεκρινε κανεις :chinscratch
συνειδητοποιεις οτι ενα μελος εδω κανονισε να παει για καφε με τον δευτερο ψευτικο λογαριασμο του?
αναφερεται στον δευτερο λογαριασμο του σαν υπαρκτο προσωπο

Μπλουζα