#monotovideometraei case #241, στάδιο 5, 2600 τριχοθυλάκια, FUE | 9 μήνες μετά

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

bobby

Well-Known Member
Bobby φίλε δεν είναι σωστό να κάνουμε bald shaming μεταξύ ομοιοπαθών... ακόμα και στον Δρα.

Η αλήθεια είναι βέβαια το είχα δει και γω στο βίντεο ότι φώτιζε και μου έκανε εντύπωση μετά από 5 χειρουργεία το ένα εκ των οποίων του Λορέντζο να έχει ακόμα κένα.

Έχει δίκιο πάντως ότι μόνο το βίντεο μετράει όταν συγκρίνεις με τις φωτό που ανέβασε.
Όταν "ιατρός" που ασχολείται με ΑΑ κάνει bald shaming ΟΤΙ και να κάνουμε εμείς είναι πταίσμα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

JimKan1

Well-Known Member
Ρε φίλε πραγματικά μεγάλος πλασιέ ο Δρακουμέλ…… πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες…εν τω μεταξύ και ο ίδιος είναι άδειος…. Μέσα και έξω…..χαχαχχαχαχχαχαχχαχα

Εδώ τι έγινε Δρακουμέλ; Ξέχασες να βάλεις τοπικ ή να χαμηλώσεις τα φώτα; Θα μας κάνεις μια επιστημονική εξηγηση; Χαχαχχαχαχαχχα
Για το έξω κάτι μπορεί να γίνει, κοτζάμ αντιπρόσωπος τοπικ είναι, για το μέσα δεν έχει καμία ελπίδα……

Μηπως να αφησει 15 ποντους καραφλοχετη οπως κανει στους ασθενεις του; με 4-5 χειρουργεια ειναι καπως ετσι, μπορει με αλλα τοσα να φτιαξει μαλλι της προκοπης.

orange

Member
αλλά αυτες που ανέβασα εγώ που είναι στιγμιότυπα από το βίντεο..
εγώ, μιας και είμαι άσχετος για να κριτικάρω αν το αποτέλεσμα είναι καλό ή όχι (οπότε και δεν θα πάρω θέση σε όσα γράφονται), θα σταθώ σε αυτή μόνο την πρόταση: τελικά το βίντεο ΜΕΤΡΑΕΙ, μιας και το συνομολογεί και το μέλος παραπάνω αφού και από το βιντεο άντλησε περιεχόμενο για την κριτική του (καλή ή κακή, δεν είμαι σε θέση να το κρίνω). Σίγουρα μετράει περισσότερο από τις φωτογραφίες, οπότε το να έχουμε ΚΑΙ περισσότερα βίντεο (πράγμα που βλεπω να κάνουν τώρα και άλλες κλινικές), θα βοηθάει για να εξάγουμε καλύτερα συμπεράσματα

TheodosisK

Active Member

bobby

Well-Known Member
Φίλε Θεοδόση για τον Δρακουμέλ μιλάμε που μας βρίζει όλη μέρα εδώ μέσα. Και δεν του λέμε τίποτα…ούτε τον βρίζουμε ούτε τίποτα….μόνο για την παπάτζα που πουλάει για αριστούργημα του λέμε.

TheodosisK

Active Member
Φίλε Θεοδόση για τον Δρακουμέλ μιλάμε που μας βρίζει όλη μέρα εδώ μέσα. Και δεν του λέμε τίποτα…ούτε τον βρίζουμε ούτε τίποτα….μόνο για την παπάτζα που πουλάει για αριστούργημα του λέμε.
Ναι βασικα τον Linkov τον εκανα αναρτηση, για τα προηγούμενα, όχι για το 'shaming'. Για να δείξω οτι δεν τρεχει κατι αν ο γιατρος που θα σου κανει ΜΜ εχει ΑΑ. Και αυτό ισχύει και σε άλλους ιατρικούς κλάδους. Για παράδειγμα, την εγχείρηση αφαίρεσης μυωπίας, μου την έκανε οφθαλμίατρος που φορούσε γυαλιά.
Απλα σε εκανα tag για να σου πω και το πόνο μου για τον ΦΑΛ που δε ξερω τι βύσμα έχει!

bobby

Well-Known Member
Ο συγκεκριμένος έχει πρόβλημα που έχει ΑΑ, έχει και άλλα προβλήματα σοβαρότερα που καταλαβαίνεις απλά διαβάζοντας τα σχόλια του. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα, αν ήταν ειλικρινής και δεν πούλαγε παπάτζα δεν θα ασχολούνταν κανένας μαζί του και με τον χαρακτήρα του.

Όταν όμως βαφτίζει το κρέας ψαρι, όταν φιμώνει τους πελάτες του με απειλές, όταν όλα τα ανεξάρτητα του έχουν θέματα (από μικρά έως τεράστια) αλλά αυτός αυτοπαρουσίαζεται ως «Γιακούμπ», όταν βρίζει και χλευάζει τα μέλη του φορουμ που τον φιλοξενεί, όταν ψαρεύει πελάτες από το ίδιο φορουμ, τότε κάποιος πρέπει να πει την αλήθεια για τα περιστατικά του να αναδείξει τα προβλήματα ώστε πριν κάνει κάποιος την επιλογή να ξερει τι γίνεται, αλλιώς αν δεν μιλησει κάνεις το φορουμ θα γίνει (τζάμπα) εργαλείο διαφήμισης για τον συγκεκριμένο πράγμα που δεν είναι σωστό.

bobby

Well-Known Member
Για τον Φαλ τώρα δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Η ομάδα περνάει ντεφοραμρισμα και τραυματισμούς, ας ελπίσουμε ότι όταν θα χρειάζεται να είναι στα καλά της.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Ποιος σου είπε ότι αναφερόμαστε σε εσένα;
Ακουμπάς εσύ ασθενή ποτέ; Στις νοσοκόμες σου αναφερόμαστε που κάνουν όλη την δουλειά… ;);););););)

Ο ασθενής, αν δεν ξερει που είναι και που μπορεί να πάει, και με 10 τρίχες παραπάνω ευχαριστημένος θα νιώσει.

Κάνε ένα γκάλοπ εδώ μέσα, που η πλειοψηφία ξερει και δεν είναι χάπατα, υποβάλλοντας ακριβή στοιχεία και μετρήσεις και πλάνο για τον συγκεκριμένο ασθενή, να σου πει αν αυτό που ανέβασες είναι επιτυχημένο ή όχι και άσε εμάς τους «μη ιατρούς» Δρακουμέλ χαχαχαχχαχαχαχα

Συνέχισε το βρίσιμο, σου κάνει καλό στην δημόσια εικόνα σου…..

ΥΓ: Για Aldo, Jacksmith και σχόλιο Panos θα μας πεις τίποτα;
Γραφω με ΚΕΦΑΛΑΙΑ πως θεωρω οτι ΔΕΝ ειστε ολα αυτα που υπογραμμιζεις.Αν σε ενοχλει και θεωρεις οτι ΕΙΣΑΙ, δικαιωμα σου!

Εγω σας εχω σε τερατσια εκτιμηση ως συναδελφους

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Ο συγκεκριμένος έχει πρόβλημα που έχει ΑΑ, έχει και άλλα προβλήματα σοβαρότερα που καταλαβαίνεις απλά διαβάζοντας τα σχόλια του. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα, αν ήταν ειλικρινής και δεν πούλαγε παπάτζα δεν θα ασχολούνταν κανένας μαζί του και με τον χαρακτήρα του.

Όταν όμως βαφτίζει το κρέας ψαρι, όταν φιμώνει τους πελάτες του με απειλές, όταν όλα τα ανεξάρτητα του έχουν θέματα (από μικρά έως τεράστια) αλλά αυτός αυτοπαρουσίαζεται ως «Γιακούμπ», όταν βρίζει και χλευάζει τα μέλη του φορουμ που τον φιλοξενεί, όταν ψαρεύει πελάτες από το ίδιο φορουμ, τότε κάποιος πρέπει να πει την αλήθεια για τα περιστατικά του να αναδείξει τα προβλήματα ώστε πριν κάνει κάποιος την επιλογή να ξερει τι γίνεται, αλλιώς αν δεν μιλησει κάνεις το φορουμ θα γίνει (τζάμπα) εργαλείο διαφήμισης για τον συγκεκριμένο πράγμα που δεν είναι σωστό.
Ο συγκεκριμενος εχει προβλημα με την ΑΝΑΝΔΡΙΑ>
Με κομπλεξικα ανθρωπακια που ΜΟΝΟ κρυμμενα πισω απο ανωνυμα προφιλ λασπολογουν και προσπαθουν να κανουν ζημια επειδη εισανι φαρμακωμενα απο την ζωη τους.

Σε ααυτα τα ανανδρα ανθρωπακια εχω προτεινει να κανουμε μια ομορφη κουβενατ ΑΝΤΡΙΚΙΑ, απο κοντα, με προσωπο και ονομα.
Και συνεχιζουν την λασπολογια κρυμμενοι.

@bobby @aeratos28 @JimKan1 @Tetrakis @tasos33 το τραβατε και δεν θα σας παει καθολου καλα.

Ας αφησετε τις προσωπικες επιθεσεις και προφανως θα κανω το ιδιο, οχι οτι εχει καμια σημασια βεβαια, μιας και εσας δεν πληττεται καποια εικονα.
Αφηστε την διαστρεβλωση
Αφηστε τα υπονούμενα οτι δηθεν εξαπατω τους ασθενεις μου

γιατι θα βρεθούμε ΟΛΟΙ χαμενοι και εγω λιγοτερο απο ολους.

Καλυτερα απεχετε απο σχολια στα ποστ μου.
@CVIAL σε εχω ενημρωσει και δεν ευθυνομαι απο εδω και περα

bobby

Well-Known Member
Ρε φίλε εσυ ανεβάζεις περιστατικά που τα θεωρείς τέλεια σε φορουμ για την ΑΑ, σου υποδεικνύουμε τα προβληματικά σημεία και εσύ μας βρίζεις, δικοί σου πελάτες γράφουν παράπονα εδώ μέσα και τους απειλείς και τους φιμώνεις (αυτοί το έχουν πει αυτό), οποίος έχει κάνει κριτική στα αποτελέσματα σου που δεν σου αρέσει τον βρίζεις, μας έχεις πει νακρομανείς, θρασύδειλους, γυναικωτούς, χοντρούς, καραφλούς, αγύμναστος, αμόρφωτους κλπ όλα καταγεγραμμένα από πολλά μέλη του φορουμ.

Μας προκαλείς συνεχώς και χωρίς λόγο, δεν σε έχουμε βρίσει ποτέ και πάντα μιλάμε κόσμια και τώρα μας απειλείς; Πας καλά;

Ξέρεις τι λέει ο νόμος για εξύβριση και απειλή; Είσαι σίγουρος ότι θα την γλιτώσεις την καταδίκη;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
με 2600 θα περίμενα κάτι καλύτερο
Ρε φίλε εσυ ανεβάζεις περιστατικά που τα θεωρείς τέλεια σε φορουμ για την ΑΑ, σου υποδεικνύουμε τα προβληματικά σημεία και εσύ μας βρίζεις, δικοί σου πελάτες γράφουν παράπονα εδώ μέσα και τους απειλείς και τους φιμώνεις (αυτοί το έχουν πει αυτό), οποίος έχει κάνει κριτική στα αποτελέσματα σου που δεν σου αρέσει τον βρίζεις, μας έχεις πει νακρομανείς, θρασύδειλους, γυναικωτούς, χοντρούς, καραφλούς, αγύμναστος, αμόρφωτους κλπ όλα καταγεγραμμένα από πολλά μέλη του φορουμ.

Μας προκαλείς συνεχώς και χωρίς λόγο, δεν σε έχουμε βρίσει ποτέ και πάντα μιλάμε κόσμια και τώρα μας απειλείς; Πας καλά;

Ξέρεις τι λέει ο νόμος για εξύβριση και απειλή; Είσαι σίγουρος ότι θα την γλιτώσεις την καταδίκη;
Δε σε βρίζει, βάζει ΔΕΝ ομπρός από τα μπινελικια ,οπότε δε μετράει και λογικό το βρίσκω δηλαδή εδώ που τα λέμε..
Κ εμένα μου έλεγε αν το έχεις πει είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ αν δε το χεις πει είναι ο άλλος.
Δηλαδή κάποιος πρέπει να είναι, πάλι έχει ένα δίκιο ..

Αλλά που να το καταλάβετε εσείς οι ιατρικά αμόρφωτοι, δεν έχετε εσείς 1000τμ κλινική ,
εγώ ας πούμε που έχω 850τμ κτίριο με ενοικιαζόμενα καπώς τον πλησιάζω, όχι από κοντά, από μακριά ,τον βλέπω ας πούμε με μόνο κυάλι και τον οσμιζομαι.

Πάω να δω τώρα τον μπακαλόγατο σε color edition, ίδιοι είναι...τέτοια προσφορά γέλιου ούτε ο Μάρκος .

tasos33

Well-Known Member
Ο συγκεκριμενος εχει προβλημα με την ΑΝΑΝΔΡΙΑ>
Με κομπλεξικα ανθρωπακια που ΜΟΝΟ κρυμμενα πισω απο ανωνυμα προφιλ λασπολογουν και προσπαθουν να κανουν ζημια επειδη εισανι φαρμακωμενα απο την ζωη τους.

Σε ααυτα τα ανανδρα ανθρωπακια εχω προτεινει να κανουμε μια ομορφη κουβενατ ΑΝΤΡΙΚΙΑ, απο κοντα, με προσωπο και ονομα.
Και συνεχιζουν την λασπολογια κρυμμενοι.

@bobby @aeratos28 @JimKan1 @Tetrakis @tasos33 το τραβατε και δεν θα σας παει καθολου καλα.

Ας αφησετε τις προσωπικες επιθεσεις και προφανως θα κανω το ιδιο, οχι οτι εχει καμια σημασια βεβαια, μιας και εσας δεν πληττεται καποια εικονα.
Αφηστε την διαστρεβλωση
Αφηστε τα υπονούμενα οτι δηθεν εξαπατω τους ασθενεις μου

γιατι θα βρεθούμε ΟΛΟΙ χαμενοι και εγω λιγοτερο απο ολους.

Καλυτερα απεχετε απο σχολια στα ποστ μου.
@CVIAL σε εχω ενημρωσει και δεν ευθυνομαι απο εδω και περα
Μας φαντάζομαι στην αίθουσα να εξηγούμε στον πρόεδρο τι βλέπουμε στο βίντεο και στις φωτογραφίες ,να του αναλύουμε τα πριν και μετά....
Εντωμεταξυ ο πρόεδρος λέει είναι καραφλος και εξαιτίας της υπόθεσης μπαίνει στο φόρουμ και αρχίζει να γράφει κ αυτός .

aeratos28

Just aeratos
Οι ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΑ ,ΑΝΑΝΔΡΟΣ ,ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΚΤΛ,γίνονται από εσένα ακόμα και στο μνμ σου αυτό... ..έχεις μπερδευτει λιγάκι
Το ποιος έχει να χάσει λιγότερο ή περισσότερο ,αυτό δεν είσαι σε θέση να το γνωρίζεις ..
Δεν θες την κριτική που δείχνει την πραγματικότητα ,η οποία είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ..ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ..
Την επόμενη φορά που θα τολμήσεις να μου μιλήσεις επί προσωπικού με αυτό τον τρόπο θα λυθούν οριστικα τα προβλήματα που δημιουργεις..γιατί παρατραβηξε το θεμα

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα