Πάμε πάλι το repeat και αντιπαρερχομαι τα Γελοίος που γράφεις και βρίζει πάντα αυτός που δεν έχει τον έλεγχο και εσύ τον έχεις χάσει εδώ και καιρό.
Την δεύτερη ημέρα της ΜΜ μου ,αργά το απόγευμα προς βράδυ και ενώ ο Λορέντζο. φύτευε στο crown μου, ήρθες δύο φορές από πάνω μου ,πάνω από το κεφάλι μου, σε απόσταση 50 πόντων το πολύ γιατί τόσο απέχεις παρόλο που ήμουν ξαπλωτος, χωρίς μάσκα με τα σαλακια σου να εκτοξεύονται πανταχόθεν.
Και τις δύο φορές με τα δικά μου μάτια και τα δικά μου αυτια είδα κ άκουσα να ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ όχι να ΖΗΤΑΣ από τον γιατρό σου να σου κάνει touch up. Το γιατί παρακαλούσες αυτό το ξέρεις εσύ.
ΑΡΑ ποτέ δεν έγραψα ότι ο Λορέντζο μου είπε κάτι, μάλιστα έπειτα από επανειλημμένες ερωτήσεις μου σου ζητούσα να ανεβάσεις το post που έγραψα ότι μου είπε και αφού σε προκάλεσα ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕΣ ΓΡΑΠΤΩΣ στο νήμα ότι οντως δεν έχω γράψει αυτό που ισχυρίζεται.
ΔΕΝ θυμάσαι τι γράφεις και μονίμως τα κάνεις Μπουγιούρντι και αυτοαναιρεισαι. Μπερδεύεις φωτό μπερδεύεις Excel έχεις μπερδέψει και τα μπούτια σου ,καμιά μέρα θα μπερδέψεις και τις κλινικές και θα πας σε καμιά άλλη .
Παμε να δουμε τα γεγονοτα οπως τα περιγραφεις και τι κρυβοιυν απο πισω:
1. Ο Λορεντζο ειχε αναλαβει την επεμβαση μου. Αυτο ισχυει 100%
2. Για να ερχομαι να ζηταω touch up, ΣΙΓΟΥΡΑ θα το χρειαζομουν, κατι δεν ειχε παει καλα! οκ, συμβαινει, δεν κατηγορουμε καποιον.
3. Για να φτανω να ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ (ΟΠΩΣ ΛΕΣ) παει να πει πως ο χειρουργος μου ειναι ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ Μ@λ@ΚΑΣ που ενω:
- ή κατι απλα δεν πηγε καλα και χρειαζομαι touch up
- ή εχει κανει πατατα και χρειαζομαι touch up
- ειμαι συναδελφος ιατρός ΙΔΙΑΣ εξειδικευσης μαλιστα
- τον φιλοξενω στην κλινική μου και χειρουργει εκει
- κονομαει στην κλινική μου!
Αντι λοιπον Ο ΙΔΙΟΣ να με κυνηγαει να με ικανοποιησει για ολους τους παραπάνω λογους (κυριως για λογους ευθύνης, με επικουρικα τα υπόλοιπα), χρειαστηκε ΕΓΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ! (συμφωνα με τα λεγομενα σου)
- Για μια επεμβαση που ΑΥΤΟΣ εκανε και επρεπε να "διορθωσει/ολολκληρωσει"
- Μεσα στον χωρο που τον ΦΙΛΟΞΕΝΩ και κονομαει
- και ενω ειμαι ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ!
Στην προσπαθεια σου να δειξεις οτι δηθεν
- ο Λορετζο ...δεν με σεβεται ή
- οτι εγω ειμαι ενας γελοιος που παρακαλαω, ή
- οτι ο Λορετζο σεβεται πιο πολυ εσενα και οποιον πληρωνει
εχεις παρουσιασει τον Λορετζο ως ενα
- ΤΕΡΑΣΤΙΟ Μ@Λ@Κ@,
- αντισυναδελφικο,
- αντιδεοντολογικό,
- που δεν τον νοιαζει ο ασθενής να ειναι 100% ικανοποιημενος,
- παραδοπιστο,
- οτι σεβεται μονο το χρημα και οχι ενα συναδελφο, που τον φιλοξενει και βγαζει λεφτα επειδη του δανειζει τον χωρο του.
Προσπαθωντας να γελοιοποιησεις εμενα και να φανει οτι δηθεν ΕΣΕΝΑ σε ...σεβεται περισσοτερο ΑΡΑ εισαι ανωτερος μου, εχεις ζωγραφιζει μια απολυτα ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ του Λορετζο.
Και αυριο, αυτα που σου εγραψα εδω βιντεακι που θα ανεβει απο την καινουργια κλινική μου.
Γιατι φιλε:
Αν λες αληθεια, ο Λορετζο ειναι ΤΡΑΓΙΚΟΣ Μ@Λ@Κ@Σ
Αν λες ψεμματα, εισαι εσυ
Ας μας πει ο
@CVIAL τη γνωμη του αν ο Λορετζο ειναι αυτο που περιγραφεις.
-