#monotovideometraei case #231, στάδιο 4, 3000 τριχοθυλάκια, FUE | 12 μήνες μετά

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
DSC06699.JPG

DSC06701.JPG

DSC06704.JPG

DSC06705.JPG

DSC06707.JPG

DSC06713.JPG

72.png

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ! Ζητάτε ΠΑΝΤΑ να βλέπετε VIDEO με πριν και μετά αποτελέσματα, καθώς μέσω αυτών μπορείτε πραγματικά να αξιολογήσετε την επιδεξιότητα και την τέχνη του χειρουργού μεταμόσχευσης μαλλιών που θα εμπιστευθείτε!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flag17

Well-Known Member
Γιατρέ δεν θέλετε να κατηγορησετε κανένα και λέτε για τρυπαρες στην δοτρια. Τώρα μην απορήσετε με τα ποστ που θα ακολουθήσουν εδώ. Όσο αφορά το αποτέλεσμα σε εσάς νομίζω για 20 πόντους μαλλί φαίνεται αραιος

Dimos_

Member
Γιατρέ μπορείτε να προσδιορίσετε τι εργαλείο εξαγωγής χρησιμοποίησε ο προηγούμενος γιατρός και του έκανε αυτές τις τρυπαρες οπως λέτε και ύστερα να μας πείτε τι εργαλείο χρησιμοποιείτε εσείς κάνοντας παρόμοιες τρυπαρες?
Για παραδειγμα στου edyuser και στου ksaderfou τα κεφαλια?

bobby

Well-Known Member
Έχω και εγώ μια αμφιβολία για την φυτρωση εφόσον η τριχα του είναι κανονική και πάνω, αν είναι λεπτή (που μάλλον είναι) φυσιολογικό φαίνεται. Σίγουρα όμως για να ολοκληρωθεί θέλει και δεύτερη ΜΜ.

Πάντως για πρώτο στεπ ΟΚ και μου αρέσει η χερλαιν. Θέλει όμως καμμία 1500-2000 για να το πυκνώσει και άλλο. Μην το αφήσει στην μέση.

LoverBoy

Well-Known Member
Έχω και εγώ μια αμφιβολία για την φυτρωση εφόσον η τριχα του είναι κανονική και πάνω, αν είναι λεπτή (που μάλλον είναι) φυσιολογικό φαίνεται. Σίγουρα όμως για να ολοκληρωθεί θέλει και δεύτερη ΜΜ.

Πάντως για πρώτο στεπ ΟΚ και μου αρέσει η χερλαιν. Θέλει όμως καμμία 1500-2000 για να το πυκνώσει και άλλο. Μην το αφήσει στην μέση.
Bobby είναι 3000 gr σε κεφαλι με ήδη μαλλιά κ δεν βλέπω τρομερη διαφορά

FreeThinker

Well-Known Member
Bobby είναι 3000 gr σε κεφαλι με ήδη μαλλιά κ δεν βλέπω τρομερη διαφορά
Σιγά τα μαλλιά που είχε. Τα 3 χιλιαδες g δεν ειναι κανενα ασυλληπτο νουμερο. Ειδικα σε αυτην την περιπτωση που υποπτευομαι οτι μπηκαν μονο 2 χιλιαδες μπροστα και τα υπολοιπα χιλια πισω ειναι οκ

LoverBoy

Well-Known Member
Σιγά τα μαλλιά που είχε. Τα 3 χιλιαδες g δεν ειναι κανενα ασυλληπτο νουμερο. Ειδικα σε αυτην την περιπτωση που υποπτευομαι οτι μπηκαν μονο 2 χιλιαδες μπροστα και τα υπολοιπα χιλια πισω ειναι οκ
3000 δεν είναι ασύλληπτο αλλά σημαντικό νούμερο για κάλυψη ειδκά σε κεφάλι που δεν ήταν άδειο!

aeratos28

Just aeratos
Σημαντικό νούμερο,για αυτή την έκταση ,με αυτη την αραίωση,δεν είναι..200++ τετρ εκατοστά έκταση και μπήκαν 3000..σε κάποια άδεια σημεία μπήκαν παραπάνω grafts σε άλλα σημεία λιγότερα ..σκέψου ότι ο μέσος όρος είναι περίπου στα 20 grafts αν γινόταν ομοιόμορφη κατανομή..στα άδεια σημεία έχει βάλει σίγουρα 35+ grafts ,οπότε πιο πίσω έχει δουλέψει και με 10-15 grafts κάποιες περιοχές..
3000 δεν είναι ασύλληπτο αλλά σημαντικό νούμερο για κάλυψη ειδκά σε κεφάλι που δεν ήταν άδειο!

LoverBoy

Well-Known Member
Σημαντικό νούμερο,για αυτή την έκταση ,με αυτη την αραίωση,δεν είναι..200++ τετρ εκατοστά έκταση και μπήκαν 3000..σε κάποια άδεια σημεία μπήκαν παραπάνω grafts σε άλλα σημεία λιγότερα ..σκέψου ότι ο μέσος όρος είναι περίπου στα 20 grafts αν γινόταν ομοιόμορφη κατανομή..στα άδεια σημεία έχει βάλει σίγουρα 35+ grafts ,οπότε πιο πίσω έχει δουλέψει και με 10-15 grafts κάποιες περιοχές..
Αεράτε έχουμε δεί αποτελέσματα απο τον ίδιο γιατρό με τα ίδια νούμερα με πολύ καλύτερη κάλυψη!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Τα ίδια νούμερα δεν λένε απολύτως τπτ όταν δεν έχεις στοιχεία..μπορεί ένας να βάλει τα ίδια grafts,αλλά να έχει λόγο κοντά στο 3 ,να έχει χοντρή τρίχα ,να είναι μικρότερη έκταση ληπτριας ,είναι πολλά ..όταν δεν έχεις στοιχεία ,δεν μπορείς να συγκρίνεις τπτ
Αεράτε έχουμε δεί αποτελέσματα απο τον ίδιο γιατρό με τα ίδια νούμερα με πολύ καλύτερη κάλυψη!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Τα ίδια νούμερα δεν λένε απολύτως τπτ όταν δεν έχεις στοιχεία..μπορεί ένας να βάλει τα ίδια grafts,αλλά να έχει λόγο κοντά στο 3 ,να έχει χοντρή τρίχα ,να είναι μικρότερη έκταση ληπτριας ,είναι πολλά ..όταν δεν έχεις στοιχεία ,δεν μπορείς να συγκρίνεις τπτ
Πολύ σωστά! Φέρε τον έλεγχο σου να σου βάλω άριστα!

aeratos28

Just aeratos
Εγώ δεν ειμαι για τέτοιες κουβέντες ..τις έχω βαρεθεί ...δεν έχω υπομονη καθόλου πλέον..χαχαχαχαχα
Είμαι για το μαδομ@#νι εδώ πέρα και για αποκατασταση της αλήθειας επειδή κάποιοι πάνε να μας πιάσουν μακάκες..
Απαντάω στον loverboy τον φίλο μου ,για να ξέρει τι βλέπει και τι να συγκρίνει.
Πολύ σωστά! Φέρε τον έλεγχο σου να σου βάλω άριστα!

Μπλουζα