Minoxidil & Concealer

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

koskar

Member
Χρησιμοποιώ concealer και τώρα που σκέφτομαι να ξεκινήσω την minox λογικά θα έχω πρόβλημα στην καθημερινή χρήση(για την μινοξιδίλη) της. Υπάρχουν περιπτώσεις που δεν λούζω το κεφάλι μου καθημερινά, οπότε αναρωτιέμαι πώς θα μπορούσα να βάλω την μινοξιδίλη όταν ήδη έχω χρησιμοποιήσει το concealer.
Εαν κάνω χρήση της μινοξιδίλης ανα 2 ημέρες (μετά το λούσιμο των μαλλιών που θα έχω ξεβγάλει το concealer) θα είναι άσκοπο για την συνιστόμενη δοσολογία αυτης;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Δάφνη Γ

New Member
Απ: Minoxidil & Concealer

Νομίζω πως δεν έχει νόημα να βάζεις μινοξ κάθε δυο μέρες, η χρήση της πρέπει να γίνεται με θρησκευτική ευλάβεια πρωί βράδυ, αν κάνεις πειραματισμούς και μια βάζεις και μια δεν βάζεις, τότε μόνο χειρότερη θα κάνεις την κατάσταση.

Concealer φαντάζομαι εννοείς αυτό που μουτζουρώνει το δέρμα και όχι τις μικροίνες. Εγώ βάζω μετά το μπάνιο μινοξ και από πάνω τις μικροίνες (αφού στεγνώσει αρκετά) και μετά κάθε φορά που βάζω μινοξ και φεύγουνε αρκετές μικροίνες, ξαναβάζω όσες χρειαστεί. Μινοξ βάζω πρωί-βράδυ ανελλιπώς, μικροίνες περίπου μια φορά την ημέρα, μερικές φορές και καθόλου.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα