Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
pingman είπε:Καλημέρα,
Παιδιά έχω side από Minoxidil βγάζω τρίχες κάτω από τα μάτια και έλεος ρε γαμώτο τα έχω κάνει πάνω μου!! Τι να κάνω? Να σταματίσω να το χρησιμοποιώ? Άκουσα ότι και άμα σταματίσω δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουν..
Please help θα πεθάνω από το άγχος μου!!!
Ευχαριστώ!
pingman είπε:Παιδιά έχω side από Minoxidil βγάζω τρίχες κάτω από τα μάτια και έλεος ρε γαμώτο τα έχω κάνει πάνω μου!! Τι να κάνω? Να σταματίσω να το χρησιμοποιώ? Άκουσα ότι και άμα σταματίσω δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουν..
mikipitri είπε:αρκεί να μην τις ξυρίσεις
σε μένα τουλάχιστον στα αυτιά που δεν τις πείραξα εξαφανίστηκαν, ενώ στο πρόσωπο τις ξύρισα και έγιναν μόνιμες
mikipitri είπε:αρκεί να μην τις ξυρίσεις
σε μένα τουλάχιστον στα αυτιά που δεν τις πείραξα εξαφανίστηκαν, ενώ στο πρόσωπο τις ξύρισα και έγιναν μόνιμες
(μήπως να δοκιμάζαμα να ξυρίσουμε και τις τρίχες που θα βγουν στο κεφάλι μας μπας και δυναμώσουν και αυτές??? :grandpa![]()
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
tropheus είπε:[quote author=pingman link=topic=1985.msg36490#msg36490 date=1278321948]
Παιδιά έχω side από Minoxidil βγάζω τρίχες κάτω από τα μάτια και έλεος ρε γαμώτο τα έχω κάνει πάνω μου!! Τι να κάνω? Να σταματίσω να το χρησιμοποιώ? Άκουσα ότι και άμα σταματίσω δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουν..
Jakard είπε:Δεν μεγαλωνουν με το ξιρισμα οι τριχες? εμενα μου φενεται επειδη ξυριζομαι στα χερια και ποδια οτι μεγαλωνουν αγριευουν , ιδεα μου ειναι ?
mindtrapper είπε:Δε νομίζω tropheus.
Και στα χέρια/πόδια πρέπει να ισχύει το ίδιο με τις τρίχες που έχουμε στο κεφάλι. Με το ξύρισμα δεν αλλάζει ο θύλακας. Απλά όσο φυτρώνει η τρίχα θα είναι πιο σκούρα και μέχρι να μακρύνει λίγο θα είναι άγρια στην αίσθηση. Αλλά αν μακρύνει στο μήκος που ήταν θα είναι ίδια με πριν και όχι πιο "δυνατή".
tropheus είπε:[quote author=mindtrapper link=topic=1985.msg36795#msg36795 date=1278674930]
Δε νομίζω tropheus.
Και στα χέρια/πόδια πρέπει να ισχύει το ίδιο με τις τρίχες που έχουμε στο κεφάλι. Με το ξύρισμα δεν αλλάζει ο θύλακας. Απλά όσο φυτρώνει η τρίχα θα είναι πιο σκούρα και μέχρι να μακρύνει λίγο θα είναι άγρια στην αίσθηση. Αλλά αν μακρύνει στο μήκος που ήταν θα είναι ίδια με πριν και όχι πιο "δυνατή".
mindtrapper είπε:....
Received 20 March 1970; Accepted 10 April 1970.
Abstract
... Five healthy young white men ....