Minoxidil τρίχες πάνω από τα μάγουλα κοντά στα μάτια??..

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

pingman

New Member
Καλημέρα,

Παιδιά έχω side από Minoxidil βγάζω τρίχες κάτω από τα μάτια και έλεος ρε γαμώτο τα έχω κάνει πάνω μου!! Τι να κάνω? Να σταματίσω να το χρησιμοποιώ? Άκουσα ότι και άμα σταματίσω δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουν..

Please help θα πεθάνω από το άγχος μου!!!

Ευχαριστώ!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kwstas34

New Member
Απ: Minoxidil τρίχες πάνω από τα μάγουλα κοντά στα μάτια??..

λογικά με τι διακοπή θα φύγουνε αυτές οι τρίχες.

Panos1982

Well-Known Member

pingman είπε:
Καλημέρα,

Παιδιά έχω side από Minoxidil βγάζω τρίχες κάτω από τα μάτια και έλεος ρε γαμώτο τα έχω κάνει πάνω μου!! Τι να κάνω? Να σταματίσω να το χρησιμοποιώ? Άκουσα ότι και άμα σταματίσω δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουν..

Please help θα πεθάνω από το άγχος μου!!!

Ευχαριστώ!

Κι ο γουλβεριν νομιζω καπως ετσι την ειχε πατησει...απ την μινοξιδιλη... :p
Ελα οκ καταρχην δε χρειαζεται να αγχωνεσαι.......
κατα δευτερον......οι ευεργεσιες της μινοξ οπως και οι παρενεργειες παυουν να υπαρχουν οταν την σταματησεις......δηλαδη οταν την σταματησεις θα φυγουν οι τριχες που λες....αλλα δυστηχως θα φυγουν και οσες τριχες εβγαλες στο κεφαλι σου.... :-[

tropheus

Well-Known Member

pingman είπε:

Συνέχισε τη χρήση της minoxidil... με τον καιρό η παρενέργεια αυτή θα μειωθεί (αφού πιθανώς γίνει ακόμα και πιο έντονη) και τελικά θα εξαφανιστεί (όπως και τα θετικά της minoxidil) ...

Μέχρι τότε που και που μπορείς να αφαιρείς τις τριχούλες αυτές με ξυραφάκι Ή καλύτερα με μια μηχανή για κούρεμα στη μικρή σκάλα (ΟΧΙ ΔΕ ΘΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ)...

pingman

New Member

Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις παίδες.. Για αρχή θα μειώσω λίγο την δοσολογία και ίσως να τις κόψω λίγο αν με ενοχλούνε..

Πάνο, ο Wolverine όμως είχει παντού τρίχα και μαλλί :p Πάντος και εγώ αυτόν σκέφτηκα στην αρχή axoaoxoxa0xa0xa0xa0

xk

Active Member

η μινοξιδιλη σου γ@μαει το προσωπο όταν την πρωτοξεκινας...καποια στιγμη θα φυγουν αυτα(εγω ειχα και μαυρους κυκλους και τριχες στ αυτια εκτος απο την τριχοφυϊα σε μαγουλα κ ματια) ειδικα αν μειωσεις την ποσοτητα σε 1 φορα την ημερα...εγω την ειχα κοψει τελειως και οταν την ξαναρχισα μετα απο 2 χρονια δεν τα ειχα τα συμπτωματα,αλλα ειχα αλλα(πρηξιμο στο προσωπο)...οποτε την εκοψα μια και καλή γιατι ειμαι της άποψης να χαλάς κατι για να φτιαξεις κατι άλλο δε λεει(και ειδικα το προσωπο που ειναι και το σημαντικοτερο στα της εμφάνισης)

sovagg

New Member

Και εγω τις εχω βγαλει αυτες τις τριχες-χνουδι κ βαζω 1 φορα τη μερα μινοξ απο 15 ψεκασμους

mikipitri

Member

παιδιά μην γελιόμαστε!
οι περισσότεροι από εμάς που χρησιμοποιούμε μινοξ έχουμε δει τέτοια σημάδια
και εγώ είχα αυτές τις τρίχες στα ζυγωματικά αλλά και στα αυτιά
αν μειώσεις την ημερήσια δόση φεύγουν τα σημάδια αυτά, αρκεί να μην τις ξυρίσεις
σε μένα τουλάχιστον στα αυτιά που δεν τις πείραξα εξαφανίστηκαν, ενώ στο πρόσωπο τις ξύρισα και έγιναν μόνιμες
(μήπως να δοκιμάζαμα να ξυρίσουμε και τις τρίχες που θα βγουν στο κεφάλι μας μπας και δυναμώσουν και αυτές??? :grandpa:)

tropheus

Well-Known Member

mikipitri είπε:
αρκεί να μην τις ξυρίσεις
σε μένα τουλάχιστον στα αυτιά που δεν τις πείραξα εξαφανίστηκαν, ενώ στο πρόσωπο τις ξύρισα και έγιναν μόνιμες

Και στο πρόσωπο θα εξαφανιστούν οι τρίχες αλλά αργότερα ...

mindtrapper

Member

mikipitri είπε:
αρκεί να μην τις ξυρίσεις
(μήπως να δοκιμάζαμα να ξυρίσουμε και τις τρίχες που θα βγουν στο κεφάλι μας μπας και δυναμώσουν και αυτές??? :grandpa:)

Ναι καλά, αν ήταν έτσι τώρα θα ήμουν σαν τον Barlow πριν κουρευτεί...

ANAR

Well-Known Member

Εγω με την χρήση της μινοξιδιλης εχω δει μια μικρη ανάπτυξη της τριχοφυΐας στα χερια στα ποδια και λιγο μροστα στο στήθος.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

AKHS

Member

Μινοξιδίλη είχα χρησιμοποιήσει πριν από πολλά χρόνια (10) και είχα βγάλει κι εγώ τρίχες κάτω από τα μάτια . Τελικά την σταμάτησα γιατί δεν άξιζε κατά την άποψη μου να φτιάχνεις κάτι και να χαλάς κάτι άλλο το θεωρό ανόητο να καταντήσω πιθηκάνθρωπος βγάζοντας παντού τρίχες. Οι τρίχες στα μάτια όμως δεν έφυγα κι έτσι αναγκάστηκα να καταφύγω σε αισθητικό και με την χρήση λέιζερ απαλλάχτηκα από αυτές

kapa

Μέλος του προσωπικού

πριν κανενα 6μηνο ειχα δοκιμασει loniten και τα γενια μου ειχαν γινει σαν βελονες,καθε φορα που ξυριζομουν ερεθιζονταν το δερμα,δεν ειχα ποτε προβλημα με ερεθισμους,μολις το σταματησα επανηλθαν ολα στο κανονικο

Jakard

New Member

tropheus είπε:
[quote author=pingman link=topic=1985.msg36490#msg36490 date=1278321948]

Συνέχισε τη χρήση της minoxidil... με τον καιρό η παρενέργεια αυτή θα μειωθεί (αφού πιθανώς γίνει ακόμα και πιο έντονη) και τελικά θα εξαφανιστεί (όπως και τα θετικά της minoxidil) ...

Μέχρι τότε που και που μπορείς να αφαιρείς τις τριχούλες αυτές με ξυραφάκι Ή καλύτερα με μια μηχανή για κούρεμα στη μικρή σκάλα (ΟΧΙ ΔΕ ΘΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ)...
[/quote]

Δεν μεγαλωνουν με το ξιρισμα οι τριχες? εμενα μου φενεται επειδη ξυριζομαι στα χερια και ποδια οτι μεγαλωνουν αγριευουν , ιδεα μου ειναι ?

tropheus

Well-Known Member

Jakard είπε:
Δεν μεγαλωνουν με το ξιρισμα οι τριχες? εμενα μου φενεται επειδη ξυριζομαι στα χερια και ποδια οτι μεγαλωνουν αγριευουν , ιδεα μου ειναι ?

Όχι δεν είναι ιδέα σου. Στα πόδια και στα χέρια το ξύρισμα τις αγριεύει τις τρίχες... Απλά στα μάγουλα (ψηλά) επειδή οι τρίχες που βγαίνουν είναι "παιδάκια" της minoxidil μόλις αυτή πάψει να επιδρά πάνω τους (μετά 1.5 - 2 χρόνια περίπου) αυτές χάνονται ...

mindtrapper

Member

Δε νομίζω tropheus.

Και στα χέρια/πόδια πρέπει να ισχύει το ίδιο με τις τρίχες που έχουμε στο κεφάλι. Με το ξύρισμα δεν αλλάζει ο θύλακας. Απλά όσο φυτρώνει η τρίχα θα είναι πιο σκούρα και μέχρι να μακρύνει λίγο θα είναι άγρια στην αίσθηση. Αλλά αν μακρύνει στο μήκος που ήταν θα είναι ίδια με πριν και όχι πιο "δυνατή".

tropheus

Well-Known Member

mindtrapper είπε:
Δε νομίζω tropheus.

Και στα χέρια/πόδια πρέπει να ισχύει το ίδιο με τις τρίχες που έχουμε στο κεφάλι. Με το ξύρισμα δεν αλλάζει ο θύλακας. Απλά όσο φυτρώνει η τρίχα θα είναι πιο σκούρα και μέχρι να μακρύνει λίγο θα είναι άγρια στην αίσθηση. Αλλά αν μακρύνει στο μήκος που ήταν θα είναι ίδια με πριν και όχι πιο "δυνατή".

Και όμως οι τρίχες στα χέρια και στα πόδια έχουν σχέση με αυτές του κεφαλιού μόνο ως προς τη δομή τους. Για παράδειγμα οι τρίχες στα χέρια και στα πόδια είναι σχεδόν "αναίσθητες" στα ανδρογόνα.
Έχω φίλη που δουλεύει σε studio αποτρίχωσης (με μεγάλη εμπειρία) η οποία με έχει διαβεβαιώσει ότι η ξυρισμένες τρίχες (χέρια, πόδια, μασχάλες κ.τ.λ) είναι σαφέστατα πιο "δυνατές" πιο "παχιές" και πιο δύσκολο να τις "σκοτώσεις" με laser...

Οι minoxidil depended τριχούλες στα μάγουλα είτε ξυριστούν είτε όχι μόλις η minoxidil πάψει να επιδρά πάνω τους χάνονται ...

mindtrapper

Member

tropheus είπε:
[quote author=mindtrapper link=topic=1985.msg36795#msg36795 date=1278674930]
Δε νομίζω tropheus.

Και όμως οι τρίχες στα χέρια και στα πόδια έχουν σχέση με αυτές του κεφαλιού μόνο ως προς τη δομή τους. Για παράδειγμα οι τρίχες στα χέρια και στα πόδια είναι σχεδόν "αναίσθητες" στα ανδρογόνα.
Έχω φίλη που δουλεύει σε studio αποτρίχωσης (με μεγάλη εμπειρία) η οποία με έχει διαβεβαιώσει ότι η ξυρισμένες τρίχες (χέρια, πόδια, μασχάλες κ.τ.λ) είναι σαφέστατα πιο "δυνατές" πιο "παχιές" και πιο δύσκολο να τις "σκοτώσεις" με laser...

Οι minoxidil depended τριχούλες στα μάγουλα είτε ξυριστούν είτε όχι μόλις η minoxidil πάψει να επιδρά πάνω τους χάνονται ...
[/quote]

SHAVING AND HAIR GROWTH

Yelva L Lynfield and Peter Macwilliams

Dermatology Section, Medical Service, Brooklyn Veterans Administration Hospital, Brooklyn, NY 11209

Received 20 March 1970; Accepted 10 April 1970.

Abstract

The effect of repeated shaving on human hair growth was studied. Five healthy young white men each shaved one leg weekly for several months and left the other leg as a control. No significant differences in total weight of hair produced in a measured area, or in width or rate of growth of individual hairs, could be ascribed to shaving.

References

1. Pillsbury, DM, Shelley, WB, Kligman, AM: Dermatology 1956 Saunders, Philadelphia,

2. Andrews, GC, Domonkos, AN: Diseases of the Skin 1963 Saunders, Philadelphia,

3. Rook, A, Wilkinson, DS, Ebling, FJG: Textbook of Dermatology 1968 F. A. Davis Co., Philadelphia,

4. Trotter, M: Hair growth and shaving. Anat Rec 1928 37: 373, | Article |

5. Trotter, M: The resistance of hair to certain supposed growth stimulants. Arch Derm 1923 7: 93,

6. Bulliard, H: Influence de la section et du rasage repété sur l'evolution du poil. Ann Derm Syph 1923 4: 386,

7. Kim, JH, Herrmann, F, Sulzberger, M: Effect of plucking and of clipping on the growth of hair in guinea-pigs. J Invest Derm 1962 38: 351, | PubMed | ChemPort |

8. Borum, K: Influence of clipping and chemical epilation on hair growth in mice. Acta Path Microbiol Scand 1958 43: 127, | PubMed | ChemPort |

9. Trotter, M: Life cycles of hair in selected regions of the body. Amer J Phys Anthrop 1924 7: 427, | Article |

10. Saitoh, M, Uzaka, M, Sakamoto, M: Human hair cycle. J Invest Derm 1970 54: 65, | PubMed | ChemPort |

11. Ryder, ML: Nutritional factors influencing hair and wool growth. Chap. 14, Biology of Hair Growth 1958 Eds., Montagna, W. and Ellis, R., Academic Press, New York,

12. Saitoh, M, Uzaka, M, Sakamota, M: Rate of hair growth. Chap. 14, Advances in Biology of Skin 1969 IX: Eds., Montagna, W. and Dobson, R. L., Pergamon Press, New York

tropheus

Well-Known Member

mindtrapper είπε:
....
Received 20 March 1970; Accepted 10 April 1970.

Abstract

... Five healthy young white men ....

:chinscratch :chinscratch :chinscratch

Μπα.... μάλλον θα πιστέψω τη φίλη μου που δουλεύει στα laser...
Άλλωστε αυτό είναι το καλό του διαλόγου, διατυπώνονται όλες οι απόψεις :)

mindtrapper

Member

Και στις γυναίκες το ίδιο θα είναι. Τι έχουν αυτές που δεν έχουμε εμείς δηλαδής;; :)

Πιστεύω η φίλη σου μάλλον έχει μπερδευτεί επειδή οι ξυρισμένες τρίχες φυτρώνουν με επίπεδη άκρη η οποία φθείρεται με τον καιρό λόγω τριβής και τις κάνει πιο απαλές.

Η αποτρίχωση με κερί μπορεί να κάνει διαφορά (από το τράβηγμα μπορεί να τραυματιστεί ο θύλακας και να μην ξαναβγεί τρίχα ή να βγει τσουρούτικη), το ξύρισμα σχεδόν σίγουρα όχι. Είναι πολύ επιφανειακή μέθοδος για να επηρεάσει κάτι. Είναι σαν να λες ότι αν κόβεις τα νύχια σου με το που μεγαλώσουν λίγο θα βγουν πιο δυνατά :chinscratch

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα