Minoxidil και μασάζ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

GeorgeKaplan

New Member
(Νέο μέλος
Norwood 2
ηλικία 24
Regaine/δύο φορές τη μέρα
λούσιμο κάθε μέρα με διάφορα σαμπουάν)

Γεια σας παιδιά. Προσπάθησα να βρω απαντήσεις μόνος μου στο φόρουμ αλλά γίνεται πανικός με χιλιάδες θέματα και δεν βγάζω άκρη.

Εδώ και μερικά χρόνια (δεν θυμάμαι πόσα) βάζω το regaine. Μου το είχε συστήσει δερματολόγος για μία φορά τη μέρα. Τον πρώτο καιρό έκανε αρκετή δουλειά, αλλά μετά το σταμάτησα και έπεσαν οι τρίχες που είχαν βγει εξαιτίας του. Αναγκαστικά το ξανάρχισα και μάλιστα 2 φορές τη μέρα. Με αυτή τη δοσολογία μπορώ να πω ότι είχα βγάλει στα 23 μου πιο πολλές τρίχες απ ό,τι είχα ας πούμε στα 15 μου. Δεν μιλάω για το μπροστά μέρος (κροτάφους) αλλά για την πυκνότητα γενικά στο πάνω μέρος. Τους κροτάφους απλώς δεν τους άφηνε να μεγαλώσουν.

Τέλος πάντων τον τελευταίο χρόνο ενώ συνεχίζω να το βάζω δύο φορές τη μέρα δεν κάνει την ίδια δουλειά που έκανε πριν. Βλέπω τάση για αραίωση και μεγαλύτερους κροτάφους.

Προσπαθώ να καταλάβω γιατί γίνεται αυτό - η μεγαλύτερη αλλαγή είναι ότι τον τελευταίο χρόνο έκανα λιγότερο μασάζ σε σχέση με τότε που είχε καλή δράση. Για την ακρίβεια έκανα μασάζ με βούρτσα που έχει στρογγυλεμένες μύτες για ευκολία αλλά τελικά βοηθούσε κιόλας νομίζω. Έχει τύχει σε εσας να σταματάει να δρα η minoxidil;

Όσον αφορά τα σαμπουάν έχω δοκιμάσει διάφορα, π.χ. vichy (το χρησιμοποιώ τώρα), επικρίν, πριορίν κ.α. Δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε κάποιο (το πριορίν είναι για μένα το χειρότερο) γι' αυτό αν μπορείτε προτείνετε!

Επίσης βλέπω ότι υπάρχουν φθηνότερες λύσεις για minoxidil. Με ποια είναι καλύτερα να αλλάξω το regaine (πουλάνε στα φαρμακεία τις άλλες μάρκες; ) ;

Ευχαριστώ πολύ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

xk

Active Member
εαν εχει πεσει η αποδοση της μινοξ μπορεις να χρησιμοποιησεις καποιο ''οχημα απορροφησης'' (αλλα να βαζεις μια φορα τη μερα οχι δυο)...π.χ airol http://www.hairlossgr.com/forum/thread-2742.html

εγω προσωπικα δε θελω τοσο δυνατο σχημα γιατι εχω παρενεργειες απο τη μινοξ ειδικα σε μεγαλες ποσοτητες αλλα και σκετη η μινοξ δε μου κανει δουλεια...γι αυτο αντι για αιρολ βαζω 6 ψεκασιες frezyderm hair force lotion και αμεσως 6 ψεκασιες μινοξ...σε μενα τουλαχιστον κανει καλυτερη δουλεια απ οτι σκετη μινοξ γιατι η λοσιον μαλλον τη βοηθαει να απορροφαται καλυτερα κι ετσι ειναι πιο αποτελεσματικη+ τα θετικα συστατικα της λοσιον..

το regain το παρατησα κι εγω πανακριβο δεν εχει νοημα τη στιγμη που υπαρχουν πιο φτηνα προιοντα μινοξ που κανουν την ιδια δουλεια...πχ της Ds Laboratories μπες στο beauty paths gr να δεις εχει πολυ καλες τιμες..

GeorgeKaplan

New Member
Ευχαριστώ για την απάντηση.

Πολύ καλή τιμή αυτή της Ds Laboratories αλλά λέει "Σύντομα διαθέσιμο". Το regaine κοστίζει 38 ευρώ/60ml κι αυτό 21,65 €/180ml !! Ελπίζω να είναι όντως σύντομα. Θα τη συνεχίσω τη minoxidil κι ελπίζω σε καλύτερα αποτελέσματα.

Αυτή η λοσιόν κάνει την ίδια δουλειά με το αιρολ; Εγώ δεν έχω καταλάβει παρενεργειες αλλά δεν θα με χαλούσε να το κατέβαζα στη 1φορά/μέρα.

Να βρω όμως και σαμπουάν. Απ ό,τι διάβασα χρειάζονται δύο. Να πάρω ας πούμε φουγκόραλ(από που το αγοράζετε αυτό; ) για 3 φορές τη βδομάδα και επειδή δεν θέλω να πάρω χάπια για DHT να πάρω αυτό http://www.revivogen.gr/Revivogen/Revivogen-Bio-Cleansing-Shampoo/flypage.tpl.html
για τις υπόλοιπες 4.

τι λέτε;

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
GeorgeKaplan είπε:
Πολύ καλή τιμή αυτή της Ds Laboratories αλλά λέει "Σύντομα διαθέσιμο". Το regaine κοστίζει 38 ευρώ/60ml κι αυτό 21,65 €/180ml !! Ελπίζω να είναι όντως σύντομα. Θα τη συνεχίσω τη minoxidil κι ελπίζω σε καλύτερα αποτελέσματα.

Έχει και εδώ πολύ φτηνή μινοξιδίλη της kirkland από Αγγλίκό online store. http://www.minoxidil-direct.co.uk/

GeorgeKaplan είπε:
Να βρω όμως και σαμπουάν. Απ ό,τι διάβασα χρειάζονται δύο. Να πάρω ας πούμε φουγκόραλ(από που το αγοράζετε αυτό; ) για 3 φορές τη βδομάδα και επειδή δεν θέλω να πάρω χάπια για DHT να πάρω αυτό http://www.revivogen.gr/Revivogen/Revivogen-Bio-Cleansing-Shampoo/flypage.tpl.html
για τις υπόλοιπες 4.

Πάρε ένα σαμπουάν κετοκοναζόλης σε 2% από φαρμακείο για 3 λουσίματα την εβδομάδα..., και ένα πράσινο σαπουνι απο σούπερ μάρκετ για καθημερινό λούσιμο λόγο του ότι είναι ήπιο σε συστατικά.

xk

Active Member
GeorgeKaplan είπε:
Αυτή η λοσιόν κάνει την ίδια δουλειά με το αιρολ;

δε ξερω,αιρολ δεν εχω δοκιμασει γιατι εμεινα ικανοποιημενος με τη λοσιον...σημειωση:μονη της η λοσιον δε κανει τιποτα αν ειναι να την παρεις να ειναι γι αυτο που σου λεω να βοηθησει τη μινοξ...εγω τουλαχιστον ειδα αποτελεσμα και με μια φορα τη μερα...καποιοι δερματολογοι φτιαχνουν θεραπεια ενα μπουκαλακι με μισο μινοξ μεσα και μισο τη λοσιον που σου ειπα...εγω δε τα ανακατευω προτιμω να βαζω πρωτα τη λοσιον κι ενα λεπτο μετα τη μινοξ απο πανω κ να κανω ελαφρο μασαζ...σιγουρα ειχα καλυτερα αποτελεσματα απο σκετη μινοξ...και το πιο βασικο η τριχα ηταν λιγο καλυτερα,πιο φουντωτη γιατι η μινοξ σκετη μου την εκανε καπως ξερη..

GeorgeKaplan

New Member
Οκ, άρα θα αγοράσω τη φθηνή minoxidil, ένα σαμπουάν κετοκοναζόλης σε 2% κι αυτή την λοσιόν σε περίπτωση που θέλω να κάνω μόνο 1ml/μέρα minoxidil. Φαντάζομαι θα είναι επικίνδυνο να κάνω 2 δόσεις minoxidil με λοσιόν - αν όντως διευκολύνει την απορρόφηση.

Το αιρολ είναι φαρμακευτικό προϊόν και βγαίνει μόνο σε μορφή κρέμας ε;

Πράσινο σαπούνι έτσι κι αλλιώς χρησιμοποιώ κατά καιρούς όπως και της frezyderm για την τριχόπτωση είναι αρκετά καλό (αν έχω βγάλει ένα συμπέρασμα σε σχέση με τα σαμπουάν είναι το εξής: μην κολλάς συνέχεια στο ίδιο). Ποιο άλλο σαμπουάν, για τις 4 φορές/εβδομάδα, μπορώ να πάρω; Το σαμπουάν της revivogen δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω ως DHT blocker;

crossfire

Well-Known Member
GeorgeKaplan είπε:
Το σαμπουάν της revivogen δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω ως DHT blocker;

σαμπουαν για dht blocker,λογω του ελαχιστου χρονου παραμονης στο κεφαλι,δεν παιζει......παντως το σαμπουαν της revivogen ειναι το καλυτερο της αγορας

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα