Microneedling σε ιατρείο ή και μόνος

anacciw7

New Member
Σκέφτομαι να δοκιμάσω Microneedling, απλά το κόστος σε ιατρείο (περίπου 90 ευρώ) ανα μήνα είναι κάπως ψηλά για τα δεδομένα μου.
Όσοι το κάνετε, πηγαίνετε σε συνεδρίες ή το κάνετε μόνοι σας? Νιώθετε ασφαλείς, καθώς υπάρχει πιθανότητα μόνιμης βλάβης στα τριχοθυλάκια?
Επίσης, έχετε να προτείνετε ιατρείο για αυτή τη δουλειά στην Θεσ/νίκη?
Επίσης και βασικό, τι δίπλωμα/χαρτί πρέπει να έχει ο α γιατρός που δηλώνει ότι το κάνει?
Ευχαριστώ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Δεν αφήνεις λέω εγώ τα microneedling,γτ και δεν κάνουν τπτ και θα γίνει το κεφάλι σου κεφαλοτύρι χωρίς λόγο?

Marios1982

Well-Known Member
Κάνεις μεγάλο λάθος φίλε αερατε
Πιστεύεις δουλεύει δηλαδή; Κ αν υποθέσουμε ναι, μέχρι ποια ηλικία ;; Δε νομίζω στους 40 plus να πιάνει .. ίσως σε κάποια μικρή ηλικία που οι θύλακες είναι ζωντανοί ακόμα και ας έχουν πέσει οι τρίχες

Πιστεύεις δουλεύει δηλαδή; Κ αν υποθέσουμε ναι, μέχρι ποια ηλικία ;; Δε νομίζω στους 40 plus να πιάνει .. ίσως σε κάποια μικρή ηλικία που οι θύλακες είναι ζωντανοί ακόμα και ας έχουν πέσει οι τρίχες
Σε προτρέπω να μπεις στο reddit στην ομάδα tressless. Αναζήτησε microneedling και minoxidil και θα εκπλαγείς..δεν ξέρω αν μπορώ να ποσταρω link εδώ αλλά μετά από αυτά που είδα από αληθινούς χρήστες και όχι διαφημιστικά καθώς και με κλινικές μελέτες έπαθα πλάκα. Άδεια τελείως κεφάλια να βγάζουν τρίχες με μια φορά την βδομάδα στο 1,5 mm βάθος και μινοξ μόνο. Μπορείς να το ψάξεις και στο google όσον αφορά τις μελέτες.

Marios1982

Well-Known Member
Σε προτρέπω να μπεις στο reddit στην ομάδα tressless. Αναζήτησε microneedling και minoxidil και θα εκπλαγείς..δεν ξέρω αν μπορώ να ποσταρω link εδώ αλλά μετά από αυτά που είδα από αληθινούς χρήστες και όχι διαφημιστικά καθώς και με κλινικές μελέτες έπαθα πλάκα. Άδεια τελείως κεφάλια να βγάζουν τρίχες με μια φορά την βδομάδα στο 1,5 mm βάθος και μινοξ μόνο. Μπορείς να το ψάξεις και στο google όσον αφορά τις μελέτες.
Το έχω δει αλλά πιστεύω είναι για μικρές ηλικίες που ακόμα υπάρχουν πολλοί ενεργοί θύλακες

Marios1982

Well-Known Member
Απίθανο ..
Πρέπει να το κάνεις κ αυτό εφόρου ζωής σαν φιναστεριδη;

Τελευταία επεξεργασία:

ariskladis

New Member
Μου αρέσει που το Bet master εταιριες στοιχηματος εξετάζει λεπτομερώς μόνο τις στοιχηματικες εταιρειες που λειτουργούν επίσημα στην Ελλάδα και συμμορφώνονται με τις τοπικές απαιτήσεις. Οι αξιολογήσεις φαίνονται αντικειμενικές, παρουσιάζοντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε παρόχου, γεγονός που επιτρέπει πιο ενημερωμένες αποφάσεις. Για τους Έλληνες χρήστες, αποτελεί μια χρήσιμη πλατφόρμα ενημέρωσης όπου μπορούν να αποκτήσουν ξεκάθαρη εικόνα για τις πιο αξιόπιστες στοιχηματικές πλατφόρμες

Μπλουζα