micro hair tattoing

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Hopefull

New Member
Απ: micro hair tattoing

και ο συσσοβιτης εχει κανει ηταν τελειως καραφλας και τωρα εχει μαλλι...αλλα τον εχω δει με toppic/dermatch στη τηλεοραση οπου φαινεται με full μαλλι και τον εχω δει και στο δρομο οπου ειναι παρα πολυ αραια. Πανω απο 3000 grafts δεν εχει βαλει ειναι αραια πολυ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kabamarou

Member

Ειναι λιγο παραξενο να κοροιδευει αλλους π.χ. για τα δοντια τους ο Κανακης και ο ιδιος να μαυριζει το δερμα της κεφαλης του για να φαινονται πιο πυκνα τα μαλλια του.
2) κοροιδευει π.χ. για τα δοντια , γιατι ο αλλος εχει στραβα δοντια και δεν κανει τιποτα γιαυτο!!
όχι τον Πετρίδη κοροίδευε που είναι υπερβολικά λευκά τα δόντια του αλλά και αυτός ο Πετρίδης το παράκανε ρε παιδί μου ;D άλλο να φτιάξεις τα δόντια σου και άλλο να φεγγοβολάν κάθε φορά που ανοίγεις το στόμα σου λες και ανοίγει η πόρτα του ψυγείου βραδιάτικα

danton

New Member

δεν λεω αστειο ειναι αλλα σκεψου πως αισθανεται αυτος ο ανθρωπος οταν βλεπει να τον κοροιδευουν τοσο

Θυμισου πως αισθανθηκες εσυ πρωτη φορα που σε κοροιδευαν για το προβλημα των μαλλιων σου....(εγω τουλαχιστων αισθανθηκα πολυ ασχημα)

Τεσπα για εμφανησιακα θεματα και προσωπικα θεματα πιστευω δεν ειναι ανθρωπινο να σατιριζεις

ουτε nw2 ειμαι, πιος να με κοροδεψει? εδω ακουω απο μερικους οτι εχω πολυ πυκνο μαλλι.. ναι ξερω δεν ειναι ωραιο αλλα πρεπει να ξερουμε οτι η σατιρα δεν εχει ορια

kabamarou

Member

δεν λεω αστειο ειναι αλλα σκεψου πως αισθανεται αυτος ο ανθρωπος οταν βλεπει να τον κοροιδευουν τοσο

Θυμισου πως αισθανθηκες εσυ πρωτη φορα που σε κοροιδευαν για το προβλημα των μαλλιων σου...
σίγουρα δεν είναι και ότι καλύτερο να σε κοροϊδεύουν αλλά τον Πετρίδη δεν τον κοροϊδεύουν για κάποιο ελάττωμα αλλά για ένα υπερβολικό προτέρημα το οποίο είναι και τεχνητό(λεύκανση)

giannis1991

Well-Known Member

ετσι ακριβως...μακαρι να ηταν ολα τα ελαττωματα ετσι....και τον κοροιδευουν πολλοι επειδη ειναι ειναι λιγο.....γυναικειοσ αντρας..... :D :D

giannis1991

Well-Known Member

Georgex6 είπε:
hishairclinic παντως φαινεται πως κανουν καλη δουλεια
ειναι μια επιλογη εγω θα το εκανα σαν τελευταια λυση το προτιμω απο τη καραφλα
HIS Hair Clinic - Colin's Story (Complete)

ισχυει...αλλωστε γιωργο φαινεται και απο τις 2 παρουσιασεις αυτου του ανθρωπου...καμια σχεση...στην πρωτη εχει το στυλ του κακομοιρη ενω στη 2η αξιοπρεπεστατο λουκ....

vag25

Well-Known Member

Oμολογω οτι δεν περιμενα οτι βγαινει τοσο καλο αποτελεσμα απο κατι τετοιο.Στο βιντεο το αποτελεσμα δειχνει απλα εκπληκτικο.
Το προβλημα ειναι θα πρεπει να εισαι παντα ξυρισμενος:p

Αν σε αφηναν να δοκιμασεις πρωτα με κατι που θα φυγει και δεν θα ειναι μονιμο,θα ηταν ενας ωραιος τροπος για να αποφασισεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Αν και δεν μου πολυαρέσει η όλη αυτή ιδέα με το ταττοο στο σκαλπ, το αποτέλεσμα του τύπου ήταν φοβερά καλό. Άλλος άνθρωπος!

vag25 είπε:
Αν σε αφηναν να δοκιμασεις πρωτα με κατι που θα φυγει και δεν θα ειναι μονιμο,θα ηταν ενας ωραιος τροπος για να αποφασισεις.
Ωραίο θα ήταν με henna αν γινόταν, οπότε αν το βαριόσουν το έσβηνες :)

vag25

Well-Known Member

Aυτο ακριβως.Το δοκιμαζες και μετα θα εβλεπες τα θετικα και αρνητικα αυτης της μεθοδου.

Και κατι αλλο που προσεξα...
Στα αποτελεσματα που ηταν καλα,δεν υπηρχε τοσο πολυ υπερβολικη πυκνοτητα στις τελιτσες.Σε μερικους ηταν υπερβολικη η εικονα.Σε αλλους που δεν το τονισαν τοσο,φαινοταν καταπληκτικο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα