micro hair tattoing

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

chris_

New Member
kalimera/kalispera

den xero an to sygekrimeno post anikei se auti tin thematiki enotita...
molis eida ena site mias agglikis etaireias opou kanoun tattoo sto kefali pou prosomoionei trixofyia...

an kai emena prosopika den me enthousiazei i idea, paratirisa pos exei entyposiaka aisthitika apotelesmata sto na kryvei oyles sto piso meros tou kefaliou apo diafores epemvaseis (exo dei paidia sto dromo pou exoun xyrismena ta malia tous kai exoun ouli)...

isos endiaferei kapoious apo esas
paratheto to link:
http://www.hishairclinic.com/treatment/

filika
chris

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gothmog

New Member
Απ: micro hair tattoing

Πάντα σκεφτόμουν πως θα έπρεπε να υπάρχει κάτι τέτοιο αλλά δεν ήξερα πως υπήρχε!Εμένα μου αρέσει γενικώς το ξυρισμένο μαλλί αλλά η καράφλα γυαλίζει και φαίνεται ψιλοτραγική.Τώρα δεν ξέρω αυτό πως θα φαινόταν απο κοντά, απο τις photo κάποιες περιπτώσεις ψιλοπαλεύονται,αλλά απο κοντά παίζει να το πάρουν όλοι χαμπάρι και να πέφτει χοντρή καζούρα. Το μόνο καλό μου φαίνεται πως κάνει είναι να ρίχνεις γκομενάκια απο το facebook. :p

comb

Member

Eιλικρινα δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορεί αυτό να δείχνει φυσικό αν δεν έχεις τουλάχιστον κάποια πραγματικά μαλλιά σαν συμπλήρωμα.

costis

New Member

gothmog είπε:
Πάντα σκεφτόμουν πως θα έπρεπε να υπάρχει κάτι τέτοιο αλλά δεν ήξερα πως υπήρχε!Εμένα μου αρέσει γενικώς το ξυρισμένο μαλλί αλλά η καράφλα γυαλίζει και φαίνεται ψιλοτραγική.Τώρα δεν ξέρω αυτό πως θα φαινόταν απο κοντά, απο τις photo κάποιες περιπτώσεις ψιλοπαλεύονται,αλλά απο κοντά παίζει να το πάρουν όλοι χαμπάρι και να πέφτει χοντρή καζούρα. Το μόνο καλό μου φαίνεται πως κάνει είναι να ρίχνεις γκομενάκια απο το facebook. :p

Για το facebook υπάρχει το photoshop :D

seeker

Verified MM member

Eχω ανοιξει και γω το ιδιο θεμα εδω: http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,981.0.html

Γενικα ειναι μια πολυ καλη λυση. Εμενα ενα με απασχολει. Μπορει να γινει ενδιαμεσα στις "καλες" τριχες; Αν ναι, για οσους ειναι γενικα αραιοι, θα ειναι η ιδανικη λυση, αφου δε θα φαινεται πια το δερμα.

Panos1982

Well-Known Member

seeker είπε:
Eχω ανοιξει και γω το ιδιο θεμα εδω: http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,981.0.html

Γενικα ειναι μια πολυ καλη λυση. Εμενα ενα με απασχολει. Μπορει να γινει ενδιαμεσα στις "καλες" τριχες; Αν ναι, για οσους ειναι γενικα αραιοι, θα ειναι η ιδανικη λυση, αφου δε θα φαινεται πια το δερμα.

και εσυ και πολλοι αλλοι κανετε το ιδιο λαθος.....κοιτατε το δεντρο και οχι το δασος.......
δεν κανει να σκεφτεσαι ετσι.....γιατι καποια στιγμη θα πεσουν και τα υπαρχοντα και θα μεινουν μονο αυτα με το ταττοο.....οποτε ξαναερχομαστε στο αρχικο ερωτημα.....δειχνει καλα χωρις υπαρχοντα μαλλια?????
γενικα παιδια......ολοι πρεπει να καταλαβουμε οτι η τριχοπτωση δεν δεχεται προσορινες λυσεις......ειναι κατι που θελει καταπολεμηση για χρονια και οι αποφασεις που θα περνουμε πρεπει να εχουν μακροπροθεσμες βλεψεις αλλιως θα αποτυχουμε.....
δεν εχει νοημα να το κανεις αυτο και να εισαι οκ ας πουμε για 4-5 χρονια και οταν πεσουν τα υπολοιπα να φανει το αισχος......γενικα δε χρειαζοντε βιαστηκες αποφασεις που θα προσφερουν προσορινη χαρα και μελλοντικη απογοητευση.....

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

panos1982 είπε:
γενικα παιδια......ολοι πρεπει να καταλαβουμε οτι η τριχοπτωση δεν δεχεται προσορινες λυσεις......ειναι κατι που θελει καταπολεμηση για χρονια και οι αποφασεις που θα περνουμε πρεπει να εχουν μακροπροθεσμες βλεψεις αλλιως θα αποτυχουμε.....
δεν εχει νοημα να το κανεις αυτο και να εισαι οκ ας πουμε για 4-5 χρονια και οταν πεσουν τα υπολοιπα να φανει το αισχος......γενικα δε χρειαζοντε βιαστηκες αποφασεις που θα προσφερουν προσορινη χαρα και μελλοντικη απογοητευση.....
αυτό είναι από τα σωστότερα/ορθότερα ποστ :bravo:

.ολοι πρεπει να καταλαβουμε οτι η τριχοπτωση δεν δεχεται προσορινες λυσεις......ειναι κατι που θελει καταπολεμηση για χρονια και οι αποφασεις που θα περνουμε πρεπει να εχουν μακροπροθεσμες βλεψεις αλλιως θα αποτυχουμε.....

λογια απο ανθρωπο που περνει φινα

φιλικα

giannis1991

Well-Known Member

dimitris1991 είπε:
.ολοι πρεπει να καταλαβουμε οτι η τριχοπτωση δεν δεχεται προσορινες λυσεις......ειναι κατι που θελει καταπολεμηση για χρονια και οι αποφασεις που θα περνουμε πρεπει να εχουν μακροπροθεσμες βλεψεις αλλιως θα αποτυχουμε.....

φιλικα

τι εννοεις?γτ νομιζω πως εχεις αδικο...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member

Σπύρος είπε:
αυτό είναι από τα σωστότερα/ορθότερα ποστ :bravo:

thnks σπυρο :)

dimitris1991 είπε:

φιλικα

Ναι απο ανθρωπο που περνει φινα ειναι....και γι αυτο ακριβως την περνω.......τι ακριβως θες να πεις ομως δεν εχω καταλαβει????

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

dimitris1991 αν είχες πρόβλημα με το στομάχι σου,
θα έπαιρνες για μια ζωή-μέχρι να βρεθεί κάτι πιο δραστικό/αποτελεσματικό-χάπι για την προστασία του;

Panos1982

Well-Known Member

dimitris1991 είπε:
θα την περνεις μια ζωη?

θα την περνω για οσο χρειαστει.......μιας και δεν μου εχει δημιουργησει παρενεργειες......
για οσο βλεπω οτι μου σταματαει την τριχοπτωση για τοσο θα την περνω....οταν σταματησει να το κανει αυτο δε θα εχω λογο να την συνεχισω.....αλλα κατι αλλο θα παρω σιγουρα....(κατι θα εχει βγει πιστευω ως τοτε)...
δεν υπαρχει λογος να αφησω την dht μου να ανεβει παλι στα υψη.......

δεν ξερουμε τι μπορει να προκαλεσει η μακροχρονια χρηση της φινας, ποσο καιρο ειναι στην αγορα για την τριχοπτωση? 15χρονια? τι γινετε μετα τα 20? ξερουμε?

οσο γιαυτο π ειπες σπυρο, δν συγκρινοντε, αλλο υγεια αλλο εξωτερικη εμφανιση

φιλικα παντα <3

Panos1982

Well-Known Member

dimitris1991 είπε:
δεν ξερουμε τι μπορει να προκαλεσει η μακροχρονια χρηση της φινας, ποσο καιρο ειναι στην αγορα για την τριχοπτωση? 15χρονια? τι γινετε μετα τα 20? ξερουμε?

τωρα αυτο που ειπες ειναι αερολογια και υποθεσεις οποτε δεν θα το απαντησω.......
ας μιλαμε με γεγονοτα καλυτερα......
αλλα ποιος σου ειπε οτι η φινα ειναι αποτελεσματικη για 20 χρονια????
γιατι το πιο πιθανο ειναι οτι μετα απο 20 χρονια θα εχει παψει να προσφερει στην μεγαλυτερη μεριδα ασθενων......
οπως επισης μετα απο 20 χρονια θα εχουν αλλαξει τοσα πολλα πραγματα.....και θα υπαρχουν καινουργιες λυσεις πανω στο θεμα τριχοπτωση...γι αυτο να εισαι σιγουρος.....
για την ωρα ομως η φινα ειναι το best δοκιμασμενα και αυτο χρησιμοποιουμε......
Το τι και πως και αν μετα απο 20 χρονια.....θα το δουμε τοτε....αν και πιστευω οτι μεσα στην 10ετια αυτη θα εχουμε πολυ προοδο......με βλαστοκυταρα κλονοποιησεις κτλ κτλ......

Hopefull

New Member

Οσον αφορα αυτο το microhair tattoo εμενα μου ακουγεται πολυ δυσκολο να ειναι πραγματι μια αξιοπρεπης λυση.Δεν εχω δει κανεναν απο κοντα βεβαια αλλα να καλυψεις το κεφαλι σου ολο με τελιτσες ειναι λιγο who. αλλα αν εχεις scars απο strip η FUE μπορει να ειναι μια πολυ καλη λυση για να μπορεις πιο ευκολα να τα ξυρισεις

τωρα αυτο που ειπες ειναι αερολογια και υποθεσεις οποτε δεν θα το απαντησω.......
ας μιλαμε με γεγονοτα καλυτερα......
αλλα ποιος σου ειπε οτι η φινα ειναι αποτελεσματικη για 20 χρονια????
εχουμε δει παραδειγματα ανθρωπων που παιρνουν απο την φινα και μετα απο 4 χρονια και συνεχιζουν.. οποτε ποτε δεν ξες
γιατι το πιο πιθανο ειναι οτι μετα απο 20 χρονια θα εχει παψει να προσφερει στην μεγαλυτερη μεριδα ασθενων......
συμφωνω αλλα αν δεν παψει στην δικια σου περιπτωση? θα την παιρνεις για τοσα χρονια?
οπως επισης μετα απο 20 χρονια θα εχουν αλλαξει τοσα πολλα πραγματα.....και θα υπαρχουν καινουργιες λυσεις πανω στο θεμα τριχοπτωση...γι αυτο να εισαι σιγουρος.....
μη το λες .. μη το λες.. αν και το 20 ειναι ενας τυχαιος αριθμος που μου ηρθε στο μυαλο
για την ωρα ομως η φινα ειναι το best δοκιμασμενα και αυτο χρησιμοποιουμε......
συμφωνω απολυτα, εδω εγω ειμαι 18 και χρησιμοποιω
Το τι και πως και αν μετα απο 20 χρονια.....θα το δουμε τοτε....
θα δουμε τι θα παθει ο ιδιος μας ο οργανισμος απο την φινα μετα απο 20 χρονια?
αν και πιστευω οτι μεσα στην 10ετια αυτη θα εχουμε πολυ προοδο......με βλαστοκυταρα κλονοποιησεις κτλ κτλ......
οπως ειπα και πιο πανω μη το λες.. αλλα ναι και εγω ελπιζω σε κατι καλυτερο και περιμενω κατι καλυτερο και πιστευω οτι η οριστικη λυση θα δωθει απο βλαστοκυταρα/κλονοποιησεις

giannis1991

Well-Known Member

θα δουμε ρε μαγκες....μην προτρεχετε...σε 20 χρονια?????εδω δεν ξερουμε αν ζουμε αυριο(που λεει ο λογος),λετε για 20 χρονια????σε 20 χρονια πρωτα ο θεος θα ειμαστε παντρεμενοι με παιδια.....

και εγω πιστευω μεχρι τοτε θα εχει δοθει μια γερη λυση.....

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα