Methylsulfonylmethane - ενώσεις με θείο

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού
Το θείο είναι το τέταρτο πιο άφθονο στοιχείο στο ανθρώπινο σώμα και αποθηκεύεται σχεδόν σε κάθε κύτταρο του σώματος, με τις υψηλότερες συγκεντρώσεις στο δέρμα, μαλλιά, τα νύχια και τις αρθρώσεις.

Οι ενώσεις με θείο είναι ζωτικής σημασίας για την παραγωγή ενέργειας - κάνει τα κύτταρα του σώματος περισσότερο διαπερατά, το οποίο επιτρέπει τη ροή σε θρεπτικά συστατικά και τις τοξίνες να καταβάλλονται. Τα κύτταρα έτσι εμπλουτίζονται με οξυγόνο και άλλα θρεπτικά συστατικά. Οι ενώσεις θείου αντιδρούν με τοξίνες στο σώμα, διευκολύνοντας την απομάκρυνσή τους μέσω της ούρησης. Δίαιτα πλούσια σε θείο είναι απαραίτητο συστατικό των πρωτεϊνών που απαιτούνται για τη σύνθεση κολλαγόνου. Το κολλαγόνο είναι η πλέον κοινή πρωτεΐνη μέσα στο σώμα, και το κύριο συστατικό του δέρματος και των οστών. Είναι απαραίτητο για την ανάπτυξη και την επισκευή των κυττάρων, τα ούλα, τα αιμοφόρα αγγεία, τα οστά, τα δόντια, τα νύχια και τρίχες.

Τρόφιμα-πηγές θείου περιλαμβάνουν τα αυγά, το μπρόκολο, τα φασόλια, το άπαχο μοσχαρίσιο κρέας, τα πουλερικά, η σόγια, τα κυδώνια, τα ψάρια, το γάλα, τα λάχανα(ειδικά τα λάχανα Βρυξελλών), το σκόρδο, τα κρεμμύδια και το σιτάρι .


 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα