Medigenes

tol

Well-Known Member
Ρε παιδια, γιατι το κανετε αυτο;;;;
Δεν προλαβαινει καποιος να ανοιξει νημα για την μεταμόσχευση του και αμεσως να προλαβετε να προδικασετε, να προκαταλαβετε αρνητικα και να ριξετε τη ψυχολογια του.
Πραγματικα ειναι αδιανοητη η συμπεριφορά σας.
Αντι να ευχηθητε καλη επιτυχια και να περιμενετε να δειτε την εξελιξη, ωστε να υπαρχει και ενα δειγμα γραφης απο τη συγκεκριμένη κλινικη, προτιματε να αποθαρρυνετε το καινουργιο μελος, να διακοψει την ενημερωση και να εχουμε βγαλει εκ των προτερων το ασφαλες συμπερασμα οτι η μεταμοσχευση απέτυχε.
Δειξτε επιτελους την ανάλογη ευαισθησια, μην ειστε απολυτα βεβαιοι για την αποτυχια μιας μμ. Αφηστε να εξελιχθεί η ενημέρωση απο το νεο μελος και στο τελος του 12μηνου να κανουμε εναν απολογισμο.

Φιλε μου krueger, κανεις δεν μπορει με βεβαιοτητα να προδικασει ενα αποτελεσμα. Οπως επισης κανεις δεν μπορει να γυρισει το χρονο πισω. Προσπαθησε να εισαι ηρεμος και αισιοδοξος. Μπορει τελικα το αποτελεσμα να ειναι ικανοποιητικο. Σου ευχομαι να εχεις ενα καλο αποτελεσμα και, αν θελεις, συνεχισε να ενημερωνεις με φωτογραφιες για την εξελιξη της μμ.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
tol δεν ξέρω από που συμπερανες και για ποιους μιλάς ότι τον αποθαρυνουν ή ότι δεν θα έχει καλό αποτέλεσμα..συγκεκριμενα εγώ του είπα ότι ήταν λάθος ηλικία για να μπει για μεταμόσχευση ,από τις φωτό που έβαλε δείχνουν αραιη τοποθέτηση των grafts και ότι είχε μεγαλύτερο πρόβλημα και ότι έπρεπε για ένα καλό αποτέλεσμα να βαλει σχεδόν αλλα τόσα.απο μεριά μου δεν προδικασα τίποτα,ουτε ότι δεν θα πάει καλά,ουτε μιλησα για κινδύνους shockloss που μπήκε ανάμεσά σε μαμά μαλλιά..αν δεν του πεις τα λάθη που έγιναν θα πιστεύει την κάθε μπαρουφα που θα του λένε στην κλινική απο εδώ και πέρα και ποτέ δεν θα έχει το αποτέλεσμα που ζητάει..και κάπως έτσι μετά θα αρχίσουν οι κουβέντες τύπου σφαγεία κτλ..έπρεπε να πας εξωτερικό ,τα γνωστά..όσο για την τιμή του prp freethinker και ο τζερμιας ίδια κατηγορία με τα medi είναι..ή τιμη κατά μέσο όρο ανά θεραπεία δεν ξεπερνάει τα 150€ σε δερματολογους,κλινικες κτλ..τα 300€ είναι κοροϊδία.βεβαια κοροϊδία είναι ή όλη θεραπεία,αλλα είναι άλλη κουβέντα.
 

FreeThinker

Well-Known Member
όσο για την τιμή του prp freethinker και ο τζερμιας ίδια κατηγορία με τα medi είναι..ή τιμη κατά μέσο όρο ανά θεραπεία δεν ξεπερνάει τα 150€ σε δερματολογους,κλινικες κτλ..τα 300€ είναι κοροϊδία.βεβαια κοροϊδία είναι ή όλη θεραπεία,αλλα είναι άλλη κουβέντα.

Δεν ξερω ποιος το χρεωνει μονο 150 €, παντως η bergman kord ετσι για να ξερετε και να σας πεσουν τα μαλλια μια ωρα αρχύτερα το χρεωνει 1000 ευρωπουλα τη συνεδρια....

Φυσικα πιστευω οτι το prp δεν επρεπε να αξιζει πανω απο κανα δυο ευρω τη συνεδρια.

Εχω ακουσει οτι στα παλια τα χρονια σκαβανε το δερμα στο κεφαλι και ριχνανε μεσα μπαρουτι για να φυτρωσουνε μαλλια. Το prp δε μου φαινεται πολυ πιο προηγμενη θεραπεια απο αυτο.
 

dimitris50423

Well-Known Member
Τωρα ειδα οτι ανοιξες θεμα εδω. Οι 4 ωρες που κρατησε η επεμβαση σου να ξερεις ειναι λιγες για να προλαβει να γινει σωστη δουλεια.
Δεν πιστευω οτι προλαβαν να σου βγαλουν 1200 μοσχευματα και να τα βαλουν και στη ληπτρια σε αυτο το διαστημα.
Μακαρι να σου παει οσο καλυτερα γινεται. Οσο για τη διαφημηση που κανουν στα καναλια μονο για αυτο δουλευουν πιστευω γιατι ο αλλος μεσα στην στεναχωρια του για το μαλλι βλεπει διαφημηση 159 ευρω οι 100 τριχες και τσιμπαει.
Νομιζω η παλαιτσακη στο εψιλον βγαινει καθε μερα και πουλαει μαλλι. Πριν λιγο καιρο δεν ειχαν καν αδεια λειτουργιας. Ενημερωνε μας για το πως πας και μακαρι να παει καλα. Βαλε και καμια φωτο πως ησουν πριν ομως.
 
Μπλουζα