Απ: Μετ/ση στην Κύπρο 1ο)strip 4408 11-11-09 & 2ο) strip 2467 06/09/2010
δεν σε ρώτησα gt δεν παίρνεις θεραπείες.... σε ρώτησα gt δεν συμμετέχεις σε καμια συζήτηση εκτος από αυτές που έχουνε σχέση με την hdc ...
έχεις φτιάξει ένα blog για την hdc μιλάς εδώ μέσα μονο για hdc e τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια?? :tease:
άμα δεν δω με τα ματια μου δεν πιστεύω
και εγώ άμα πλακώσω topic και σου βγάλω 2 φωτό είμαι όπως ήμουνα 15 χρόνον 8)
ξέρεις ο τρόπος που προωθούνε τις υπηρεσίες τους η κύπριοι είναι σαν να απευθύνονται σε 5 χρονά και σε ρώτησα εσένα που έχεις πάρε δώσε συχνά με την κύπρο πως βλέπεις τα πράματα 8) :chinscratch
Μάχος είπε:2ον) Δεν κάνω θεραπείες , ματζούνια ή ότι άλλο θες με την λογική που το θέτεις (ή όπως αλλιώς το λες) Δοκίμασα και χρησιμοποιώ φίνα και σαμπουάν κετοναζόλης και από τις αρχές αυγούστου θα τα κόψω.
δεν σε ρώτησα gt δεν παίρνεις θεραπείες.... σε ρώτησα gt δεν συμμετέχεις σε καμια συζήτηση εκτος από αυτές που έχουνε σχέση με την hdc ...
Μάχος είπε:3ον) Εχω διαβάσει αρκετά καλά στο φόρουμ ότι είχε σχέση με μεταμόσχευση και απέφυγα να την κάνω στην Ελλάδα και σ'αυτό δικαιώθηκα. Νομίζω δλδ! Εσύ τι λες?
άμα δεν δω με τα ματια μου δεν πιστεύω
Μάχος είπε:4ον) Φυσικά και δεν θεωρώ τους Ελλήνες χαμηλότερης, σε επίπεδο νοημοσύνης , σταθμης .......... αλλά δεν καταλαβα γιατί το λες. Γίνε πιο σαφής! Εν πάσει περιπτώσει
ξέρεις ο τρόπος που προωθούνε τις υπηρεσίες τους η κύπριοι είναι σαν να απευθύνονται σε 5 χρονά και σε ρώτησα εσένα που έχεις πάρε δώσε συχνά με την κύπρο πως βλέπεις τα πράματα 8) :chinscratch