GiannisTak
Active Member
Ομολογώ ότι το ασιατικό ladyboy με άφησε αδιάβαστο, το βίντεο του δειχνει πειστικό. Δεν είμαι ειδικός με την ενδοκρινολογία, το αντικειμενό μου είναι άλλο αλλά θα ψάξω να βρώ αν υπάρχει σοβαρή επιστημονική ερευνα πάνω στο αντικείμενο, δηλαδή αν κάθε άνδρας με Α.γ.α που λάβει μεγάλες ποσότητες οιστρογόνων μπορεί να την αναστρέψει και αν το αποτέλεσμα μπορεί να είναι μόνιμο εφ όσον συνεχίσει επ άπειρον την λήψη οιστρογόνων.
Προσωπική μου εκτίμηση είναι πως σε βάθος χρόνου, ο γενετικός κώδικας νικά πάντα και πως ακόμα και τα ladyboys θα μείνουν φαλακρά αν έχουν το γενετικό υπόβαθρο.
Το αποτέλεσμα είναι αηδιαστικό αλλά όπως και να έχει, παρουσιάζει επιστημονικό ενδιαφέρον.
Και μια θλιβερή σκέψη: Το μόνο πράγμα που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν έχει αντιστροφή είναι τα άσπρα μαλλιά...
Προσωπική μου εκτίμηση είναι πως σε βάθος χρόνου, ο γενετικός κώδικας νικά πάντα και πως ακόμα και τα ladyboys θα μείνουν φαλακρά αν έχουν το γενετικό υπόβαθρο.
Το αποτέλεσμα είναι αηδιαστικό αλλά όπως και να έχει, παρουσιάζει επιστημονικό ενδιαφέρον.
Και μια θλιβερή σκέψη: Το μόνο πράγμα που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν έχει αντιστροφή είναι τα άσπρα μαλλιά...
Τελευταία επεξεργασία: