Mπορώ να χρησιμοποιήσω αγωγή εκτος της κλινικής ΠΡΙΝ περάσουν οι 9 μήνες?

MoserGr

Member
Προφανώς από την κλινική θα πουν ότι καλό είναι να χρησιμοποιήσεις δικό τους προιον. Το θέμα όμως είναι ότι ξεκίνησα μινοξιδίλη από την κλινική και ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η φάση της μεταμόσχευσης.

Είναι safe να λάβω μινοξιδίλη από φαρμακείο που θα μου βγει πιο φτηνά ή να συνεχίσω την μινοξ της κλινικής μέχρι να περάσουν οι 9 μήνες και θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία?

Ανησυχώ μήπως δεν φυτρώσουν σωστά αν πάω σε αγωγή φαρμακείου. Πχ της κλινικής περιέχει και βιταμίνες μέσα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Σωστή και λάθος φυτρωση δεν υπάρχει..η έχεις η δεν έχεις φυτρωση..και δεν έχει ρόλο κανένα η μινοξιδιλη στην τελική φυτρωση ..με χρήση μινοξιδιλης ότι είναι να βγει,θα βγει ίσως λίγο πιο σύντομα ..χωρίς αυτή θα βγουν πάλι όσα είναι να βγουν..μην αγχώνεσαι και πάρε από όπου θες μινοξιδιλη..εγώ δεν θα έπαιρνα καν από κλινική εξαρχής.για ποιο λόγο να διπλωπληρωσω ένα προϊόν επειδή αυτή έβαλαν τη φιρμα τους μπροστά..εγκεκριμένα προϊόντα από το φαρμακείο μονο
Προφανώς από την κλινική θα πουν ότι καλό είναι να χρησιμοποιήσεις δικό τους προιον. Το θέμα όμως είναι ότι ξεκίνησα μινοξιδίλη από την κλινική και ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η φάση της μεταμόσχευσης.

Είναι safe να λάβω μινοξιδίλη από φαρμακείο που θα μου βγει πιο φτηνά ή να συνεχίσω την μινοξ της κλινικής μέχρι να περάσουν οι 9 μήνες και θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία?

Ανησυχώ μήπως δεν φυτρώσουν σωστά αν πάω σε αγωγή φαρμακείου. Πχ της κλινικής περιέχει και βιταμίνες μέσα.

LoverBoy

Well-Known Member

Δεν υπάρχει θέμα φίλε μου!Η μινοξιδίλη είναι μινοξιδίλη.........Τα brands αλλάζουν και απλά αν έχεις ευαίσθητο τριχωτό βοηθάει καλύτερα ο αφρός(προσωπικά τον προτιμώ)

aeratos28

Just aeratos
Γτ αν βάλει regaine και έχει λιπαρότητα θα είναι οκ ν
Αν έχεις λιπαρό τριχωτό μη βάλεις botafex αλλιώς είσαι οκ!

ομιζεις? Αν βάλει υγρή μινοξιδιλη,θα έχει το ίδιο πρόβλημα με όποια και αν βάλει .προπυλενογλυκολη εχουν και οι δυο..μόνο αφρος νομίζω δεν έχει και βοηθάει στη λιπαρότητα.στεγνωνει απευθείας

Τελευταία επεξεργασία:

LoverBoy

Well-Known Member
Γτ αν βάλει regaine και έχει λιπαρότητα θα είναι οκ ν

ομιζεις? Αν βάλει υγρή μινοξιδιλη,θα έχει το ίδιο πρόβλημα με όποια και αν βάλει .προπυλενογλυκολη εχουν και οι δυο..μόνο αφομρος νομίζω δεν έχει και βοηθάει στη λιπαρότητα.στεγνωνει απευθείας
Ισχύει αερατε..... αλλά η axelan σε υγρή μορφή από πολλούς χρήστες έχει ακουστεί ότι έχει ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα με τον αφρό όσο αφορά την λιπαρότητα!

aeratos28

Just aeratos
Regaine μόνο ρε .τι αξελαν και μουφες..μόνο τα πρωτότυπα ,όχι αντιγραφές υποδεέστερης ποιότητας. Κυκλοφορεί παγκοσμίως εδώ και χρόνια ,σταθερή ποιότητα ..
Ισχύει αερατε..... αλλά η axelan σε υγρή μορφή από πολλούς χρήστες έχει ακουστεί ότι έχει ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα με τον αφρό όσο αφορά την λιπαρότητα!

Noname12

Active Member
αρα με botafex ή regaine ειμαι οκ.
Ναι για regine (το botafex δεν το ξέρω).

Οι βιταμίνες είναι τελείως επικουρικές, αλλά αν θέλεις να τις παίρνεις μπορείς να δεις ποιες είναι στο σκεύασμα της κλινικής και να πάρεις μια αντίστοιχη πολυβιταμίνη του εμπορίου.

Τελευταία επεξεργασία:

LoverBoy

Well-Known Member
Regaine μόνο ρε .τι αξελαν και μουφες..μόνο τα πρωτότυπα ,όχι αντιγραφές υποδεέστερης ποιότητας. Κυκλοφορεί παγκοσμίως εδώ και χρόνια ,σταθερή ποιότητα ..
Συμφωνώ προς αυτό που λες... και εγώ regaine αφρό βάζω αν και τσούζει η τιμή είναι το μόνο που μου έκατσε καλά! απλά για κάποιον το 40ρι τον μήνα είναι πολλά λεφτά!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Συμφωνώ προς αυτό που λες... και εγώ regaine αφρό βάζω αν και τσούζει η τιμή είναι το μόνο που μου έκατσε καλά! απλά για κάποιον το 40ρι τον μήνα είναι πολλά λεφτά!
Ένα αεροπορικό για ταξίδι το χρόνο είναι...φτάνει έχουμε δώσει τόσα σε μαλλιά...

aeratos28

Just aeratos
Τσούζει ,δεν τσούζει,αυτό είναι που σου δουλεύει όμως .ένα ευρώ τη μέρα σου στοιχίζει ..μην πάρεις κουλούρι το πρωί μαζί με τον καφέ πριν πας για δουλειά και είσαι κομπλέ .το λέω όχι για σενα,για αυτόν που τον τσούζει το 35-40€ που κάνει.

John_HDC

2 μμ χωρίς θεραπείες χρόνια είμαι...κρατιέμαι αλλά θέλει κάποιες διορθώσεις

John_HDC

Αν έκανες θεραπείες δεν θα ήθελε διορθώσεις οκ..αλλά ρε Τζον,πόσα gratts θέλει για να κάνεις τις διορθώσεις?
Μην το λες πόσα πια θα κρατούσαν τα μαμά...rogain αλλεργία fina φουλ παρενέργειες...θέλω κροτάφους από καμία 300+ μοσχεύματα γιατί άνοιξαν λίγο αλλά όχι τραγικά και middle πιστεύω καμία 1500. Η μεταμόσχευση στο κρούουν που έκανα είναι σούπερ και η παλιά μπρος ζώνες καλά κρατεί αλλά πλέον με κάνει λίγο σιθρου λόγο αυτό που σε είπα κάποια μαμά χαιρέτησαν αλλά πέρασαν και 12 χρόνια.

aeratos28

Just aeratos
Τα έχεις τα grafts αυτά σίγουρα για να τα βάλεις ..2000-2100 grafts..ειδικός συνεργάτης είσαι κιόλας ,άντε να στα βάλει η βρυωνιδου και τελείωσε το θέμα ρε Γιάννη..δεν μαμιεται?
Μην το λες πόσα πια θα κρατούσαν τα μαμά...rogain αλλεργία fina φουλ παρενέργειες...θέλω κροτάφους από καμία 300+ μοσχεύματα γιατί άνοιξαν λίγο αλλά όχι τραγικά και middle πιστεύω καμία 1500. Η μεταμόσχευση στο κρούουν που έκανα είναι σούπερ και η παλιά μπρος ζώνες καλά κρατεί αλλά πλέον με κάνει λίγο σιθρου λόγο αυτό που σε είπα κάποια μαμά χαιρέτησαν αλλά πέρασαν και 12 χρόνια.

John_HDC

Κοίτα θέλω να το κάνω είναι κάτι που με ενοχλεί αλλά πάλι θα δώσω κάποια λεφτά δεν το κάνουν δωρεάν και δεν θέλω να δώσω ούτε πχ 2000-2500. Τόσα λεφτά έχουν φύγει για μαλλιά ακόμη καλά κρατιέμαι βάζω και λίγο πιπέρι εκεί που με ενοχλεί και είμαι οκ. Θα το δω στο μέλλον.

aeratos28

Just aeratos
Έλα ρε Τζον ,σιγά τώρα ,κάνε εκεί τι χρειάζεται να είσαι κομπλε..εδώ χαλάμε τόσα λεφτά σε μαλακίες ,σε κάτι που είναι για πάρτη μας να μην χαλασουμε?
Κοίτα θέλω να το κάνω είναι κάτι που με ενοχλεί αλλά πάλι θα δώσω κάποια λεφτά δεν το κάνουν δωρεάν και δεν θέλω να δώσω ούτε πχ 2000-2500. Τόσα λεφτά έχουν φύγει για μαλλιά ακόμη καλά κρατιέμαι βάζω και λίγο πιπέρι εκεί που με ενοχλεί και είμαι οκ. Θα το δω στο μέλλον.

Μπλουζα