Mεταμόσχευση 3400 fue 12-13/09/2012 hdc

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

scarface

Member
για την μέση λογικά ναι..αλλά μέχρι να πέσουν σε καμιά τριετία τετραετία ..έχουμε κ κάτι θα χει βγει.θα δούμε.
 

pavlos

Member
Καλωσόρισες φίλε , εύχομαι ότι καλύτερο .
Μήπως έμαθες ποσά μόνα , δίπλα και multi graft είχες;
Θέλω να δω και τα 1000 πίσω που έβαλες τι κάλυψη θα σου δώσουν .
Επίσης εάν μπορέσεις μέτρησε την επιφάνεια να μπορούμε να συγκρίνουμε .
 

scarface

Member
Παύλο δεν γνωρίζω καθόλου για μόνα δίπλα ..σίγουρα μόνο στη hairline είναι μονα.πίσω δεν θα βγει η πυκνότητα ,αλλα δεν θα υπάρχει το κενό που είχα.Πως πας ΕΣΥ;έχω ακόμα πονακια πίσω..την παλεύω.πιστεύω σε κανα 2ημερο να φύγουν.
 

pavlos

Member
Ελα scarface , μια χαρα ειμαι εγω εχει περασει μηνας + οποτε αναμενω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σιγουρα με 1000 δεν θα δεις πυκνωση πισω αλλα θελω να δω τι καλυψη θα σου δωσουν αφου ησουν στο crow γυμνος .
Πονακια ειναι θα περασουν ;)
Επισης γραφεις 12-13 σε 2 μερες σου εβγαλλαν 3400??? 1700 την μερα???
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Καλή επιτυχία φίλε να χεις. Εχεις και συ την 'ιδια ηλικία με το Παύλο?Γιατί 10700 και οχι 10200? δε προλαβες τη προσφορα? Σου έκαναν μια εκτιμηση για το πόσα ακριβως θυλάκια, θα ήταν ικανοποιητικά για το κροουν? Και πάλι σου ευχομαι ότι καλύτερο για το αποτελεσμα σου(και παρεπιμπτόντως ώραιο νικνειμ)
 

akis30

New Member
μια γενική παρατήρηση, που είδα κ σε άλλα παιδιά ... είναι δυνατόν να ανεβάζετε φωτογραφίες με τη μεταμόσχευση , να είναι γεματη ταμπέλες από πίσω με τις κλινικές, κ να μη το παζαρεψετε καθόλου?? .ουσιαστικά κ αυτοι διαφήμιση δε κάνουν ? καλή επιτυχία με την επέμβαση...(10.000 είναι πολλά, κάνα 7000 το συζητούσαμε(καθε ταμπελίτσα -100ευρω)[/i]
 

scarface

Member
φιλαράκι μου όταν κρέμεται η ευτυχία σου από κάπου , προσώπικά για μενα , δεν μπορω να το παζαράψω...ειναι που λεμε σε χτυπάνε στο αδύνατο σημείο σου..αυτή είναι η αλήθεια.
μακάρι να φυτρώσουν μαλλια , και ειλικρινα όχι ότι μου περισσέουν , αλλά χέστηκα για τα λεφτά.
και φίλε παύλο όσο για το grafs ,τόσα μου είπαν , τόσα πλήρωσα.
να τα μετρήσω δεν έπαιζε..σου εύχομαι καλή επιτυχία , αν και πιστεύω ότι όλα θα πάνε αριστα. προηγείσαι και ένα μήνα περίπου.άντε με το καλό.
7η μέρα σήμερα. βγήκα , ήπια έκανα και τσιγάρα , ξέδωσα. .αλκοολ και τσιγάρο δεν επηρεάζει έτσι???
αναμένουμε....
 

Flosk

Well-Known Member
Κοφτο ρε το ρημαδι..εγω κάπνιζα 12 χρόνια και το έκοψα στη μεταμόσχευση γιατι είχα διαβάσει ότι θέλει για μια εβδομάδα και τώρα είμαι πάνω απο χρόνο χωρις τζουρα..αξίζει να προσπαθησεις,εχεις και ένα καλο λογο ,τα μοσχεύματα σου..
 

n094

Active Member
και όμως το τσιγάρο επηρεάζει. Σύμφωνα με τις γραπτές οδηγίες που μου έδωσαν εμένα: καθόλου κάπνισμα για τις πρώτες 5 μέρες τουλάχιστον και συντηρητικό {4-5 τσιγάρα} για τις επόμενες 10 περίπου μέρες (κάπως έτσι δεν τις θυμάμαι καλά τις οδηγίες, τις έχω σπίτι και αν το θυμηθώ μόλις φύγω από τη δουλειά και πάω εκεί θα τις αναρτήσω). Η αιτιολόγηση για αυτό είναι ότι το κάπνισμα επηρεάζει, όπως μου είπαν, την αιμάτωση (ή κάτι τέτοιο) των μοσχευμάτων (δλδ την θρέψη τους και το οριστικό «ρίζωμά» τους). Χωρίς να θέλω να σε τρομάξω… τσιγάρο με μέτρο για τις πρώτες 15 μέρες.
 

akis30

New Member
χαχα , μπα....(παντού ισχύει αυτό παυλε).... αλλα ας μη χαλαμε το νημα του παιδιου , εβαλε ενα σωρο grafts ...
 

Billy_tramp

Member
Καλή επιτυχία scarface! Ποτε σου είπαν οτι θα φύγουν οι κοκκινίλες απο τη λήπτρια? πόνος υπάρχει μόνο στη δότρια?
 

scarface

Member
οι κοκκινιλες εχουν φυγει.μονο κατω απο εντονο φως φαινεται λιγο ερεθισμενη η περιοχη...ο πονος εφυγε και αυτος....σημερα κλείνω 10 μερες..λογικα σιγά σιγά θα αρχίσουν να με εγκαταλείπουν....και να σου τα ψυχολογικά...και η δουλειά οπτικά μου αρέσει πολύ...θα δείξει τι θα βλαστήσει αν και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά .αντε να περασει ο μηνας (στο συνολο) για να μπορώ να κουνηθώ , να ασχολειθώ με δραστηριοτητεσ , γυμναστικη, να περνάει ο καιρός γιατι με πιάνει.
 
Μπλουζα