L'Ymola Hair Growth Shampoo Σταματάει την Τριχόπτωση?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

HairlossFreak

New Member
Καλησπέρα σας,

Πρόσφατα ανακάλυψα ότι έχω και εγώ τριχόπτωση. Από μία μικρή έρευνα αγοράς σε δερματολόγους που πήγα και σε διάφορους φίλους που ρώτησα μου είπαν να δοκιμάσω το σαμπουάν τριχόπτωσης της L'Ymola το Hair Growth Shampoo που το πουλάνε σε φαρμακεία και στα Hondos Center.
Ψάχνοντας βρήκα οτί περιέχει 6 εκχυλίσματα βοτάνων (Κινχόνης , Αχιλλέας , Χαμελεύκης , Ιτιάς , Καπουτσίνου , Τσουκνίδας), 3 πολύτιμα ιχνοστοιχεία (Ψευδάργυρο, Χαλκό , Μαγνήσιο), 3 βασικά αμινοξέα και 5 δυναμωτικές βιταμίνες (Α , Ε , F, B5 , B6).
Στις πληροφορίες τονίζει οτί προσφέρει Δύναμη, Πυκνότητα και Όγκο.
Μπορείτε να δείτε τις πληροφορίες εδώ http://www.lymola.com/products/33

Εσείς τι λέτε? Να το δοκιμάσω? Μου ακούγεται αρκετά δελεαστικό πάντως.

Φιλούρεςςςς...!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: L'Ymola Hair Growth Shampoo Σταματάει την Τριχόπτωση?

Καλώς ήρθες φίλε, αν ο δερματολόγος σου διέγνωσε ανδρωγενετική αλωπέκια, τότε το πρόβλημα οφείλετε στην DHT που παράγει ο οργανισμός μας, και "χτυπά" τους θύλακες των τριχών. Για θεραπεία ο μόνος τρόπος είναι να μειώσουμε την DHT τοπικά ή σωματικά, και να χρησιμοποιήσουμε κάποια λοτιόν για επανέκφυση των χαμένων τριχών (εφόσον υπάρχει ακόμα ο θύλακας). Ενα σαμπουάν, όσο καλό και να είναι δεν θα σου δώσει αποτελέσματα από μόνο του.

HairlossFreak

New Member

Ευχαριστώ πολύ,

Ποια λοσιόν μου προτίνετε?

Συγγνώμη αν σας κούρασα.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

HairlossFreak είπε:
Ευχαριστώ πολύ,

Ποια λοσιόν μου προτίνετε?

Συγγνώμη αν σας κούρασα.

@HairlossFreak τα προιόντα που θα χρησιμοποιήσεις πρέπει να τα επιλέξεις εσύ με βάση τα δικά σου στάνταρ. Γενικά κάτι όσο πιο δυνατό είναι για την τριχόπτωση θα έχει και περισσότερες παρενέργειες. Εδώ είναι οι γνωστές θεραπείες: http://www.hairlossgr.com/treatments/men/ και επίσης για κάθε από αυτά υπάρχουν πολλά thread στο φόρουμ. Διάβασε τα να τα μάθεις και να δεις και εμπειρίες από άλλους χρήστες που τα χρησιμοποίησαν και μετά επιλέγεις...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα