Londonakis, fue, 722 grafts, 3/10/12

londonakis

New Member
RE: Δεύτερη Μεταμόσχευση στην DHI _3.10.12

Έχουν περάσει 6 μήνες παιδιά και όλα πάνε καλά. Πήγα στο ραντεβού και μου κάνανε πυκνομέτρηση. Μου είπανε ότι εχει φυτρώσει περίπου το 75% υπάρχει ακόμη περιθώριο μέχρι τους 12 μήνες. Φοβάμαι ότι θα αρχίσω πάλι να χάνω..μου είπανε να μη σταματήσω την μινοξιδίλη. Ανέβασα καλύτερες φωτογραφίες χτες μου τις στείλανε. Πως σας φαινεται?

Συνημμένα

• ΜΑΛΑΚΑΣΗΣ ΕΑ 6ΜΗΝΟΥ (2).JPG
    ΜΑΛΑΚΑΣΗΣ ΕΑ 6ΜΗΝΟΥ (2).JPG
    926.7 KB · Προβολές: 689
  • ΜΑΛΑΚΑΣΗΣ ΕΑ 6ΜΗΝΟΥ (10).JPG
    ΜΑΛΑΚΑΣΗΣ ΕΑ 6ΜΗΝΟΥ (10).JPG
    908.1 KB · Προβολές: 690
  • ΜΑΛΑΚΑΣΗΣ ΕΑ 6ΜΗΝΟΥ (11).JPG
    ΜΑΛΑΚΑΣΗΣ ΕΑ 6ΜΗΝΟΥ (11).JPG
    602.7 KB · Προβολές: 838
  • ΜΑΛΑΚΑΣΗΣ ΕΑ 6ΜΗΝΟΥ (13).JPG
    ΜΑΛΑΚΑΣΗΣ ΕΑ 6ΜΗΝΟΥ (13).JPG
    549.9 KB · Προβολές: 759

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Adriano

Well-Known Member

Να σου πω την αλήθεια??? Ωραία κάλυψη αλλά υπάρχουν σημεία στους κροτάφους που είναι λίγο ακανόνιστη η φορά των τριχών.Ρε μάγκες της dhi την λεπτομέρεια λίγο....

anieros36

New Member

londonakis είπε:
Έχουν περάσει 6 μήνες παιδιά και όλα πάνε καλά. Πήγα στο ραντεβού και μου κάνανε πυκνομέτρηση. Μου είπανε ότι εχει φυτρώσει περίπου το 75% υπάρχει ακόμη περιθώριο μέχρι τους 12 μήνες. Φοβάμαι ότι θα αρχίσω πάλι να χάνω..μου είπανε να μη σταματήσω την μινοξιδίλη. Ανέβασα καλύτερες φωτογραφίες χτες μου τις στείλανε. Πως σας φαινεται?

στην τρίτη φώτο ή τα μάτια μου κάνουν πουλάκια ή παίζει λίγο τόπικ. ευχαρίστως διόρθωσέ με αν κάνω λάθος.

tas

Member

Όχι φίλε μου (anieros36) έχει πέσει Photoshop. Το κάνουν που το κάνουν ας πάρουν έναν επαγγελματία να το φτιάξει...
Είμαι γραφίστας και είναι ολοφάνερο.

n094

Active Member

tas είπε:
Όχι φίλε μου (anieros36) έχει πέσει Photoshop. Το κάνουν που το κάνουν ας πάρουν έναν επαγγελματία να το φτιάξει...

χαχαχαχαχα αγαπητέ φίλε, θα είναι πρώτη φορά στα χρονικά που κάποιος κάνει photoshop για να βελτιώσει περιοχή του κεφαλιού στην οποία δεν έχει κάνει μεταμόσχευση μιας και άμα δεις το ιστορικό του londonaki εδώ: http://imgur.com/a/qjV2X#8 ο φίλος μας έχει βάλει στους κρόταφους και όχι εκεί στην (όντως περίεργη) σκιά του κέντρου..... Καμιά φορά βιαζόμαστε να μιλήσουμε (και αυτό ισχύει και για μένα πολλές φορές).

Typhoon

Member

n094 δεν χρειάζεται κάθε φορά που σε κάποιο νήμα αναφέρεται κάτι σχετικό (αρνητικό) με την DHI να ενίστασαι. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να είσαι εξαιρετικά ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα σου αλλά υποθέτω πως κανείς δεν σε έχει χρίσει συνήγορο της εν λόγω εταιρείας. Αν δεν το κάνεις με ίδιον όφελος τότε πρόσεχέ το γιατί μπορεί ενίοτε να χάνεις το δίκιο σου.

tas

Member

H φωτογραφία έχει επεξεργαστεί με photoshop είμαι retoucher 15 χρόνια. Είναι ολοφάνερο. Δεν ξέρω να έχει γίνει από λάθος απλά φαίνεται τι να κάνουμε. Δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν απλά λέω την γνώμη μου σαν επαγγελματίας.

άλλωστε έχω δει σε πολλές κλινικές να γίνεται κάτι τέτοιο δεν καταλαβαίνω που είναι το περίεργο.

n094

Active Member

Σ' ευχαριστώ αγαπητέ Typhoon για τη συμβουλή σου (ξέρω ότι δεν περιέχει υπονοούμενο) αλλά δεν νομίζω ότι χάνω το δίκιο μου γιατί απλούστατα ενίσταμαι σε κάθε ανάρτηση που θεωρώ ότι πρέπει να το κάνω είτε αφορά την DHI είτε την HDC είτε τον Γκούρα είτε τον οποιονδήποτε... δεν περιμένω να ψάξεις και τις 623 αναρτήσεις μου για να πιστοποιήσεις αυτό που λέω, αλλά είμαι σίγουρος ότι πολλά μέλη φίλοι που έχουν κάνει μμ στην HDC (για παράδειγμα) μπορούν να το πιστοποιήσουν. Αν εσύ έβλεπες ότι κάποιος αναφέρει ότι ένα μέλος έκανε photoshop σε φωτογραφία του για να "βάλει μαλλί" σε σημείο που δεν έχει κάνει μεταμόσχευση δεν θα το έλεγες;;; και μάλιστα πραγματικά το αντιμετωπίζω χιουμοριστικά. Όσο για την DHI τρέφω μεγάλη συμπάθεια ναι, γιατί με έχει βοηθήσει πάρα, μα πάρα πολύ να "φτιάξω" τη ζωή μου μέσω του αποτελέσματος που μου πρόσφερε, αυτό δε σημαίνει ωστόσο, ότι "υποστηρίζω" μόνο αυτήν. Υποστηρίζω κάθε καλό αποτέλεσμα από όπου και αν προέρχεται αυτό και η HDC (για παράδειγμα) έχει παρουσιάσει επίσης εξαιρετικά αποτελέσματα και σε κάθε τέτοιο είμαι εκεί για να το επικροτήσω και να ενθαρρύνω τα μέλη στην προσπάθεια τους. Στην τελική δεν με νοιάζει που θα κάνει ένα μέλος της παρέας μας μμ, αυτό που "με φτιάχνει" είναι απλά να βλέπω καλά αποτελέσματα από όπου και αν αυτά προέρχονται...

no_hair

New Member

Δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι αλλά εμένα μου αρέσει η δουλειά που σου έχουνε κάνει. Και δεν φαίνεται τίποτα περίεργο στις φωτογραφίες σου. Λογικό να έχεις άγχος κάποια στιγμή αν προχωρήσει το πρόβλημά σου θα χρειαστεί να ξανακάνεις. Αλλά για τώρα άμεσα μην το σκέφτεσαι καν.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού

tas είπε:

Περίεργη σκιά και κολοκύθια τούμπανα, γνώμη μου είναι ότι η φωτό είναι ερασιτεχικά διορθωμένη.
Δεν είναι το θέμα κάποιος να διορθώσει σημεία που δεν έχει γίνει μεταμόσχευση, είναι απλό το θέμα: η φωτό διορθώθηκε για να μήν φαίνεται ο ασθενής "άδειος", άσχετα αν έχει κάνει σε αυτο το σημείο επέμβαση ή όχι.
Damage control much?
Τα προηγούμενα δεν ισχύουν αν την διόρθωση την έχει κάνει ο ασθενής και όχι η εταιρία.
Εχω βαρεθεί σ'αυτή τη χώρα να με περνάνε για κορόιδο, τουλάχιστο τώρα έχω διευκολυνθεί στην οριστική επιλογή μου: Εξωτερικό και μόνο εξωτερικό.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

horhitto4

Member

μεγαλη η διαφορα της κυπρου με τη χωρα μας τελια....ετη φωτος πισω η συκεκριμενη κλινικη σε σχεση με αυτη της κυπρου που εχουμε θεματα εδω στο φορουμ...τελειως αντικειμενικα και χωρις κανενα οφελος το λεω...οτι αποτελεσμα εχω δει απο δω μεσα της κυπρου ειναι μακραν καλυτερο απο καθε ελληνικο....αν ειχαν και καλυτερες τιμες θα ηταν πραγματικα μονοδρομος....ας ελπισουμε εστω και λιγο να πεσουν.....

londonakis

New Member

[attachment=4516] Παιδιά, δεν νομίζω να μου στείλανε πειραγμένη φωτογραφία. Θα σας στείλω μια με το κινητό μου να με δείτε. Επίσης όπως ζητήσατε σας στέλνω μια φωτογραφία πως ήμουνα πριν. Δεν ξέρω τι είναι εκείνη η σκιά, αλλά σε εκείνο το σημείο πάντα είχα μαλλί.

Συνημμένα

• prin.jpg
    prin.jpg
    483.5 KB · Προβολές: 790

tas

Member

Φίλε Londonaki καταρχάς ελπίζω να έχεις ένα πολύ καλό αποτέλεσμα που να ικανοποιεί εσένα και να είσαι χαρούμενος. Τώρα με αυτή την φώτο που μας ανέβασες είναι ολοφάνερο ότι οι προηγούμενες έχουν πειραχτεί.

Leonidas

New Member

Καλή επιτυχία londonakis.Ωραίο αποτέλεσμα.Απλά πες τους να μην ρετουσάρουν τις φωτό όπως έκαναν και εδώ http://www.hairlossgr.com/forum/thread-7647.html Αν προσέξεις στην φωτογραφία έχει γίνει μόνο photoshop, δεν μπορεί να δούλεψε κάποιος ώρες σε αυτο το κεφάλι και όλες οι τρίχες δίπλα από το "micropigmentation" να έμειναν απείραχτες. Όσο και να θέλεις να τους πάρεις στα σοβαρά τέτοια παιδικά τερτίπια σε ξενερώνουν.Ας αφήσουν τους υπολογιστές και ας στείλουν γιατρούς τους να τελειοποιηθούν δίπλα σε κάποιον ήδη καταξιωμένο.Δεν είναι ντροπή.

n094

Active Member

Για το SMP και το πως επηρεάζει αυτό τους θύλακες θα τους ρωτήσω σήμερα που θα πάω από εκεί για το θέμα και θα δω και αποτέλεσμα από κοντά. Ωστόσο από ότι έχω δει και σε άλλα φόρουμ, πολλοί κάνουν SMP για πύκνωση δίπλα σε υπάρχοντα μαλλιά και δεν παθαίνουν κάτι. Δηλαδή φαίνεται πως δεν επηρεάζει τους θύλακες και αμέσως μετά τα μαλλιά φαίνονται απείραχτα, πιθανολογώ λόγω του ότι δουλεύουν επιδερμικά σε πολύ μικρό βάθος όπως γίνεται και με τα τατοο. Για παράδειγμα έχω φίλο που έχει κάνει τατουάζ σε πόδι, χέρι όπου υπήρχαν τρίχες, και οι τρίχες παραμένουν... δείτε εδώ μερικά αποτελέσματα από SMP τόσο για πύκνωση όσο και για ξυρισμένο look για να δείτε αυτό που λέω (και εύχομαι να ισχύει). για την πύκνωση έχει στους τίτλους το: Thickening effect: http://www.hairlossexperiences.com/view_forum.php?id=52

Τώρα για τον φίλο μας τον londonaki, εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί κάποιος να θέλει να κάνει photoshop σε περιοχή που δεν δείχνει το αποτέλεσμα της μμ που παρουσιάζει. Αυτό μόνο χαζομάρα μπορεί να είναι μιας και αποδυναμώνει το εικόνα του αποτελέσματος στην περιοχή που έγινε, αφού με "τεχνητή πύκνωση" στην δίπλα περιοχή οι κρόταφοι θα έδειχναν πιο άδειοι. Κατά τη γνώμη μου δεν έχει γίνει photoshop. Tas, όταν λες ότι οι "προηγούμενες έχουν πειραχτεί" εννοείς ότι όλες οι φωτογραφίες του londonakis είναι πειραγμένες και ότι μόνο η τελευταία που ανάρτησε είναι αληθινή;;;

londonakis

New Member

Σας ανέβασα μια που τράβηξα χτες από το κινητό μου και εδώ http://londonakis.imgur.com/ μπορείτε να δείτε και τις φωτογραφίες μου και από τις 2 μεταμφυτεύσεις μου.

Tas δεν δίνω καμία πιθανότητα να με έχουν κοροιδέψει ξέρω πολύ καλά το κεφάλι μου και έτσι ακριβώς είμαι.
[attachment=4517][attachment=4517]

Προσπάθησα οι τελευταίες φωτογραφίες να είναι όσο πιο καθαρές και φωτεινές γίνεται, έκατσα κάτω από λάμπα για να τις τραβήξω και ήταν τόσο φωτεινά που το μαλλί μου φαίνεται σχεδόν ξανθό. Ελπίζω με αυτές να καταλαβαίνετε το αποτέλεσμά μου, το οποίο βέβαια έχει να δώσει ακόμα μιας και βρίσκομαι στον 6 μήνα.

Συνημμένα

• apo kinito mou.jpg
    apo kinito mou.jpg
    126.3 KB · Προβολές: 950

tas

Member

Καλό μήνα καταρχάς. Για να μην συνεχιστεί αυτό το θέμα επ' άπειρον οι 2 τελευταίες αρχικές φώτος που ανάρτησες londonakis είχαν επεξεργαστεί στο photoshop, έχουν το κλασσικό (ερασιτεχνικό) διπλοπάτημα της σφραγίδας. όσοι ξέρουν έστω και λίγο photoshop καταλαβαίνουν τι εννοώ. όπως και σε αυτό το video που ανάρτησε ο Leonidas http://www.hairlossgr.com/forum/thread-7647.html είναι απλά ολοφάνερο ότι έχουν επέμβει με photoshop. Τώρα γιατί έγινε ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του. Παρακολουθώ περίπου 2 χρόνια το forum. Δεν είχα κάτι να πω, αλλά τώρα επειδή αυτό είναι το επάγγελμά μου (γραφίστας με ειδίκευση στο retouche δεν μπορώ να μην το αναφέρω).

Και πάλι σου εύχομαι τα καλύτερα όσο αναφορά την μεταμοσχευση σου.

londonakis

New Member

Καλό μήνα Taz, ούτε εγώ θέλω να συνεχιστεί το θέμα, αν και νοιώθω προσβεβλημένος με τη σιγουριά σου.. Πριν το λήξουμε ωστόσο θα ήθελα να καταλάβω ποιες φωτογραφίες εννοείς. Αυτές που ανάρτησα από το iphone μου ή αυτές που μου έδωσαν από την DHI; Γιατί πήρα τηλέφωνο την κλινική και ενημέρωσα για το όλο θέμα, τους ρώτησα αν κάνανε κάτι με τις φωτογραφίες που μου στείλανε (αν και είμαι βέβαιος ότι δεν κάνανε μιας και όπως σου είπα γνωρίζω το κεφάλι μου, το βλέπω κάθε μέρα) και με διαβεβαίωσαν ότι δεν κάνουν τέτοια πράγματα κτλ. Νομίζω ότι από την πλευρά μου δεν έχω να πω τίποτα άλλο, είμαι υπερευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, νοιώθω άλλος άνθρωπος με μαλλί σε σημεία που είχα να δω χρόνια. Θα συνεχίσω να βάζω τις φωτογραφίες μου και αν κάποιος έχει αμφιβολίες για αυτές δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο, παρά να του πω ότι οι φωτογραφίες μου είναι αληθινές όσο και η ανεβασμένη μου ψυχολογία.

tas

Member

Καλησπέρα Londonakis. εννοώ αυτές που σου έστειλαν από την DHI.
Αυτές που ανέβασες εσύ είναι "καθαρότατες"
και όπως είδες δεν το λέω μόνο εγώ αλλά και άλλα παιδιά.
Τέλος πάντων ο καθένας βγάζει όπως είχα πει τα συμπεράσματά του.

Αυτό που μετράει είναι ότι είσαι τέλεια ψυχολογικά και είσαι πολύ ικανοποιημένος
με το τελικό αποτέλεσμα.

Μπλουζα