Londonakis, fue, 722 grafts, 3/10/12

londonakis

New Member
Καλημέρα παιδιά. Για καλύτερη παρακολούθηση του αποτελέσματος άνοιξα ένα νέο νήμα. Δυστηχώς :-/ δεν υπάρχει η επιλογή που μου δείχνει ο fenimore οπότε τις έβαλα πάλι σε άλμπουμ:
http://imgur.com/a/qjV2X
Η επέμβαση πήγε πολύ καλά, ο γιατρός ήταν πολύ καλός και μου εξηγούσε καθ’ όλη την διάρκεια τι κάνουμε και με ποιο τρόπο εξάγωνται και τοποθετούνται τα μοσχεύματα. Μπορώ να πω πέρασε πολύ γρήγορα η ώρα έτσι! Η επέμβαση κράτησε 4,5 ώρες και βάλαμε 722 μοσχεύματα μόνο μπροστά. Μετά μου δώσανε οδηγίες και σαμπουάν για 2 μήνες, όπως και την πρώτη φορά. Ο γιατρός μου είπε ότι έχω μέτρια δότρια και δεν πήραμε μοσχεύματα από τις πλαινές περιοχές έτσι μπορώ να ξανακάνω στο μέλλον αν χρειαστεί. Το βράδυ όμως δεν κοιμήθηκα και πολύ..είχα άγχος.. αλλά πιστεύω πάντως ότι άξιζε το κόπο και τα χρήματα και δεν πόνεσα καθόλου. Καληνύχτα σε όλους και σας υπόσχομαι να σας κρατώ ενήμερους για την εξέλιξη.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

n094

Active Member
RE: Δεύτερη Μεταμόσχευση στην DHI _3.10.12

Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έχεις στο τέλος του δωδεκάμηνου το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Μου φαίνεται περίεργο πως δεν υπάρχει η επιλογή συνημμένα όταν πατάς την «απάντηση». Θα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις με τον admin για αυτό το θέμα. Μέχρι τότε, καλό θα ήταν να βάλεις και τις αρχικές φωτογραφίες σου πριν και μετά (της πρώτης μεταμόσχευσης) στο album που άνοιξες για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης.

vls

New Member

londonakis είπε:
Καλημέρα παιδιά. Για καλύτερη παρακολούθηση του αποτελέσματος άνοιξα ένα νέο νήμα. Δυστηχώς :-/ δεν υπάρχει η επιλογή που μου δείχνει ο fenimore οπότε τις έβαλα πάλι σε άλμπουμ:
Η επέμβαση πήγε πολύ καλά, ο γιατρός ήταν πολύ καλός και μου εξηγούσε καθ’ όλη την διάρκεια τι κάνουμε και με ποιο τρόπο εξάγωνται και τοποθετούνται τα μοσχεύματα. Μπορώ να πω πέρασε πολύ γρήγορα η ώρα έτσι! Η επέμβαση κράτησε 4,5 ώρες και βάλαμε 722 μοσχεύματα μόνο μπροστά. Μετά μου δώσανε οδηγίες και σαμπουάν για 2 μήνες, όπως και την πρώτη φορά. Ο γιατρός μου είπε ότι έχω μέτρια δότρια και δεν πήραμε μοσχεύματα από τις πλαινές περιοχές έτσι μπορώ να ξανακάνω στο μέλλον αν χρειαστεί. Το βράδυ όμως δεν κοιμήθηκα και πολύ..είχα άγχος.. αλλά πιστεύω πάντως ότι άξιζε το κόπο και τα χρήματα και δεν πόνεσα καθόλου. Καληνύχτα σε όλους και σας υπόσχομαι να σας κρατώ ενήμερους για την εξέλιξη.

Γεία σου londonakis,

Μπορείς να μας πείς πόσο σου κόστισε η συγκεκριμένη επέμβαση? έπαιξε ρόλο στο κόστος το γεγονός οτι ήταν η δεύτερη σου μμ?

Ευχαριστώ.

londonakis

New Member

Ευχαριστώ n094, σε γενικές γραμμές έγινε αυτό που ήθελα. Δηλαδή καλύψαμε τα μικρά κενά μεταξύ της πρώτης επέμβασης και των φυσικών μαλλιών και μου κάνανε και μια πολύ καλή πύκνωση μεταξύ των πρώτων μεταμφυτευμενων τριχών. Ελπίζω το αποτέλεσμα να με δικαιώσει. Κατά τα άλλα, σήμερα συμπληρώνω 6 μέρες από την μεταμφύτευση και δεν σας κρύβω ότι στις 4 πρώτες ήμουν πολύ αγχωμένος κυρίως με τον ύπνο και την προσπάθεια να μην ακουμπούν τα μοσχεύματα στο μαξιλάρι κλπ. έχω αρχίσει τα λουσίματα και σήμερα λέω να πάω για τον πρώτο μου καφέ με καπελάκι. Η δότρια πάει περίφημα, πολύ καλύτερα από την πρώτη φορά, σχεδόν δεν φαίνεται τίποτα. Όσο για τις φωτογραφίες, εξακολουθώ να έχω το ίδιο πρόβλημα, οπότε μάλλον θα στείλω μνμ στον administrator αν δεν έχει δει τα σχόλιά μου μέχρι τώρα..

VLS δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο το ότι έκανα δεύτερη φορά εκεί... αυτή την τιμή μου πανε αρχικά (1.000€)

http://imgur.com/a/y32hK#0
Και αυτές είναι του 8μήνου από την πρώτη επέμβαση. Είχα βάλει 700 μοσχεύματα μπροστά και περίπου 500 στη κορυφή και είχα πληρώσει 2500€.

ios80

New Member

http://imgur.com/ κανε sign in ανεβασε τις φωτος σου εκει.Μετα πατα στο εικονιδιο για να ανεβασεις φωτο,πανω απο το τετραγωνο που γραφεις την απαντηση.

londonakis

New Member

Μάλλον τα κατάφερα!! Αυτές είναι από την πρώτη επέμβαση..

Και αυτές από την δεύτερη 10 μήνες μετά. Την άλλη εβδομάδα κλείνω 1 μήνα. Θα βάλω φωτο. Καληνύχτα κι ευχαριστώ τον διαχειριστή που μου διόρθωσε το πρόβλημα μου με τις φωτογραφίες.

londonakis

New Member

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι στο μήνα περίπου τώρα και όλα καλά. Έχουν πέσει αρκετά από τα μεταμοσχευμένα αλλά κάποια έχουν παραμείνει και νομίζω ότι ήδη μεγαλώνουν. Βάζω μινοξιδιλη 2 φορες τη μερα. Παω φουλ γυμναστηριο τωρα δε φοβαμαι οπως τη πρωτη φορα που εκανα την επεμβαση.. ειχα σταματησει για 2 μηνες την γυμναστικη τοτε. Γενικα τωρα νιωθω πολυ πιο ανετα με τον εαυτο μου. Εκανε ενας φιλος μου την Παρασκευη και αυτος στη DHI. Είχε κάνει παλιότερα strip και του κρυψανε σχετικα καλα και την ουλη βαζοντας καποιες τριχες εκει.

n094

Active Member

Londonakis, το ότι αρχίζουν ήδη και μακραίνουν κάποια από αυτά που παρέμειναν είναι καλό σημάδι, για τα άλλα, μη τρομάξεις αν αρχίζουν να πέφτουν και μέχρι το δίμηνο, πάντως φαίνεται πως είσαι από αυτούς τους λίγους (είμαι και εγώ σε αυτούς) που τους μένουν αρκετά μοσχεύματα χωρίς να πέσουν, τα οποία μεγαλώνουν. μέχρι στιγμής θεωρώ το αποτέλεσμά σου πάρα πολύ καλό, μπράβο!

scarface

Member

καλα αποτελέσματα φιλαράκο.
να σε ρωτήσω εσύ που κάνεις και γυμναστική. κάνει να παίρνεις πρωτείνη -κρεατίνη , (Nitrotech)?

n094

Active Member

scarface είπε:
καλα αποτελέσματα φιλαράκο.
να σε ρωτήσω εσύ που κάνεις και γυμναστική. κάνει να παίρνεις πρωτείνη -κρεατίνη , (Nitrotech)?

Να σου απαντήσω και εγώ σε αυτό μιας και κάνω και εγώ γυμναστική και παίρνω συμπληρώματα. Εγώ άρχισα κανονικά πρωτεΐνη (80%) μόλις ξεκίνησα γυμναστική 3 βδομάδες μετά από κάθε μμ. Δεν με πείραξε, αλλά δεν έχω ρωτήσει και γιατρό, απλά δεν βλέπω γιατί μπορεί να σε πειράξει η πρωτεΐνη, όσον αφορά την κρεατίνη, επειδή κάνει κατακράτηση υγρών κλπ, καλό θα ήταν να την αποφύγεις για κάνα 6μηνο μετά την μμ. Αυτά.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

londonakis

New Member

Scarface δε παιρνω χημικες μαλακιες. Ειμαι τελειως κατα. Τρωω ομως ασπραδια γυρω στα 6 τη μερα και γινεται δουλιτσα. Νομιζω τα πιο βαρια επηρεαζουν τη τριχοπτωση αλλα οπως και να εχει καλυτερα να τα αποφευγεις αν εχεις προβλημα.

ios80

New Member

πολυ καλο αποτελεσμα φιλε...σε λιγο καιρο θα κανω και εγω επεμβαση στην ιδια κλινικη....αντε να δουμε....

sofo

New Member

Φαίνετε ότι θα έχεις καλο αποτέλεσμα αλλα μόνο ο χρονος θα σε δικαιώσει.
Βάζεις minoxidil?

londonakis

New Member

Μετα τις 10 μέρες ξεκίνησα κανονικά πρωι βραδυ. Και στην προηγουμενη μεταμφυτευση εβαζα και ειχα δει διαφορα. Η βλακεια που εκανα ηταν οτι μετα τους 6 μηνες την σταματησα και αρχισα να χανω..γι'αυτο τωρα δε την ξαναπαταω.

londonakis

New Member

3 μήνες τώρα και όλα καλά. Έβγαλα μόνος τις φωτογραφίες για αυτό δεν είναι τόσο καλές. Θα πάω στην κλινική κάποια στιγμή να βγάλω καλύτερες.
Μινοξιδιλη 5% μόνο πρωί βράδυ. Διάβασα για την μινοξιδιλη με γλυκερίνη. Την χρησιμοποιεί κανείς? Κάνει δουλειά?

http://imgur.com/a/qjV2X/rearrange

Συνημμένα

• image.jpeg
    image.jpeg
    39.3 KB · Προβολές: 790
  • k.jpeg
    k.jpeg
    35.5 KB · Προβολές: 805

GeoGrek

New Member

londonakis είπε:

Καλή επιτυχία ...και στα δικά μας...λεφτα να δούμε που θα βρούμε...

n094

Active Member

Londonakis φαίνεται ότι αρκετά από τις μμ τρίχες έμειναν και μεγαλώνουν, αν πας στην κλινική σύντομα ρώτα τους αν μπορούν περίπου να υπολογίσουν τι ποσοστό τριχών παρέμειναν και μεγαλώνουν (δλδ πόσες περίπου τρίχες από τις μμ δεν έπεσαν καθόλου). Τα πράγματα παρότι οι φωτογραφίες είναι όντως λίγο θολές, τα βλέπω πολύ καλά για 3μηνο. Για την μινοξ με γλυκερίνη... τι να σου πω.... όταν θέλω τέτοιες πληροφορίες πάντως ρωτάω τον Kapa...

londonakis

New Member

Χαιρε! Εκλεισα ραντεβου για να με δουνε την αλλη εβδομαδα και θα μου κανουν μετρησεις να δουμε πως εχω παει..τελικα αλλαξα την μινοξιδιλη σε μινοξιδιλη με γλυκερινη και ειδα διαφορα τρελη.. Θα μου βγαλουν εκει φωτογραφιες οποτε συντομα θα μου πειτε κι εσεις πως σας φαινεται η δουλεια που μου εχουνε κανει. Αυτο που με απασχολει ειναι ομως αν θα πρεπει σε 2-3 χρονια να ξανακανω..ο χρονος θα δειξει..

Μπλουζα