Lipogaine Τι γνώμες υπάρχουν?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Reve

Active Member
Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς το lipogaine το οποίο περιέχει 5%minoxidil για regrowth και 5% Azelaic Acid για μπλοκάρισμα της dht. Είναι καλό? (είναι λίγο ακριβό πάντως...)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

lab_rat

Member
Πολλες μαρκες περιεχουν αυτο το συνδιασμο! Τιποτα ιδιαιτερο/παραπανω σε σχεση με την απλη minoxidil.

Reve

Active Member
ΤΟ διαφορετικό είναι ότι περιέχει και 5% Azelaic Acid για μπλοκάρισμα της dht έτσι δεν χρειάζεται να βάζεις και ξεχωριστή κρέμα για αυτήν. Οι περισσότερες μάρκες περιέχουν μόνο minoxidil η οποία είναι για regrowth δηλαδή είναι 2 σε ένα. Δεν είμαι 100% σίγουρος για τα παραπάνω γι αυτό έθεσα το ερώτημα στο forum αν ισχύουν αυτά. Δεν προτίνω την συγκεκριμένη μάρκα απλά προσπαθώ να βρω κατι καλό σε ένα θολό περιβάλλον των minoxidil. Και κάτι άλλο ισχύει ότι η minoxidil δουλευει μόνο για 2 εως 5 χρόνια? και μετα?? Ευχαριστω

lab_rat

Member
Το azelaic acid δεν κανει τιποτα ιδιαιτερο!! Ισχυει οτι με τον καιρο χανει τη δυναμη της.. ο χρονος ειναι σχετικος. δεν ειναι για ολους ο ιδιος!

somari

Active Member
Αυτο που εννοει ο labrat (προφανως και διαβασε οτι εχει και αλεκαϊκο) ειναι πως δεν εχει ΠΡΑΚΤΙΚΗ διαφορα.

Το αζελαϊκο ειναι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ηπιο αντι-δυτ

Reve

Active Member
Μπορείτε να μου Προτείνετε μου ένα δυνατό DHT (όχι σε μορφή χάπιου και να μην χρειαστεί να το φτιάξω εγω-ματζούνι δλδ) Ευχαριστώ παιδιά.

somari

Active Member
Ε χαίρω πολύ, και η τοπική φίνα. Αλλά βάζεις τέτοιες ποσότητες, που τελικά τη δουλειά την κάνουν λόγω συστημικής απορρόφησης (άρα πάρε χάπι κατευθείαν)

Άσε που ζητάει να μη φτιαξει "ματζούνι", και δεν νομίζω ότι υπάρχει σε έτοιμο σκεύασμα

lab_rat

Member
somari είπε:
Ε χαίρω πολύ, και η τοπική φίνα. Αλλά βάζεις τέτοιες ποσότητες, που τελικά τη δουλειά την κάνουν λόγω συστημικής απορρόφησης (άρα πάρε χάπι κατευθείαν)

Άσε που ζητάει να μη φτιαξει "ματζούνι", και δεν νομίζω ότι υπάρχει σε έτοιμο σκεύασμα

Η τοπικη φινα δεν κανει δουλεια.
Η ντουτα κανει κ με το παραπανω. Σε doubleA (1 χαπι /3 μερες) μου ειχε εκμηδενησει την τριχοπτωση αλλα με πτωση λιμπιντο. Με παραπανω ποσοτητα ειχα και ενοχλησεις στο στηθος! Εγω ομως δεν ειμαι κριτιριο. Ο tropheus παιρνει oral χρονια και ειναι κομπλε.
Υπαρχει και η σπιρο που επισης δουλευει, μπορει οχι για παντα, μπορει και αυτη να βγαζει παρενεργιες αλλα δουλευει (και νομιζω καπου πουλαγαν και σε κρεμα ετοιμη).
Το θεμα ειναι οτι υπαρχουν πραγματα που μπορει να δουλεψουν. Καποιοι κρατησαν μερικα χρονια τα μαλλια τους ετσι απο δω κ απο εκει χωρις φινα, περιμενοντας τη νεα γενια φαρμακων, οποτε ας μη λεμε ετσι απλα "δεν υπαρχει".

Σε καθε περιπτωση Atsibir διαβασε το forum αν θες να βρεις αυτο που ψαχνεις. Υπαρχει ολοκληρη κατηγορια dht blockers και αλλη μια ιδιοκατασκευες. Οταν διαβασεις, εσυ θα αποφασισεις αν σου κανει κατι κ αν θες να το δοκιμασεις!!

weznem

Well-Known Member
για εμενα ολα τα τοπικα μπλοκερ δουλεουν συστημικα και κανενα δεν μενει μονο στο θυλακα.. αναλογα με την ποσοτητα που περναει στο αιμα τοσο πιο πολυ δουλευουν,,αλλιως δεν θα χαμε σαιντς και με την μινοξιδιλη ακομα..ολα δουλευουν συστημικα..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

lab_rat

Member
weznem είπε:
για εμενα ολα τα τοπικα μπλοκερ δουλεουν συστημικα και κανενα δεν μενει μονο στο θυλακα.. αναλογα με την ποσοτητα που περναει στο αιμα τοσο πιο πολυ δουλευουν,,αλλιως δεν θα χαμε σαιντς και με την μινοξιδιλη ακομα..ολα δουλευουν συστημικα..
Ολα τα τοπικα περνανε στο αιμα, οχι μονο τα dht blockers. Γι'αυτο και δημιουργουν παρενεργιες. Αυτο δε σημαινει ομως οτι για αυτο κανουν δουλεια. Εκτος αν πιστευεις οτι αν τα βαζεις στην πατουσα σου θα εχεις το ιδιο αποτελεσμα στο μαλλι!

weznem

Well-Known Member
χαχα ωραιος lab εχεις ενα point εδω,δεν το χα σκεφτει ετσι για να μαι ειλικρινεις...εχεις δικιο..

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα