LAZER GIA TA MALLIA EINAI APOTELESMATIKA H OXI?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: LAZER GIA TA MALLIA EINAI APOTELESMATIKA H OXI?

καταρχην αν μπορεις γραφε στα ελληνικα και με μικρα γραμματα
οσο για το ερωτημα σου ο ακης εχει κανει επισκεψη σε ινστιτουτο με λαιζερ
και απο οτι θυμαμαι ειπε πως δεν αξιζει
ψαξε καπου στα ποστς και θα δεις
αλλα και πιο σιγουρα περιμενε να σου απαντησει ο ακης

Άκης

Administrator

Ναι ρε παιδιά, τα κεφαλαία είναι ενοχλητικά στην ανάγνωση τους.
Και τα Greeklish τα θεωρώ κορυφαία για άμεσες συζητήσεις τύπου msn.
Για forums δεν είναι και ότι καλύτερο.

Βασικά έχεις αραίωμα? Τριχόπτωση λογικά θα έχεις για να ψάχνεις.
Αν έχεις αραίωμα σε τί βαθμό?
Διάβασε το post μου εδώ

karaflas_1

New Member

Εχω λεπτες τριχες και ενας πλαστικος χειρουργος που κανει μεταμοσχευσεις μαλλιων μου ειπε οτι κανει δουλεια σε λεπτες τριχες (και οχι ΧΝΟΥΔΙ το τονίζω). Τελικα πειρα το Χ5 hair lazer αν κανει δουλεια θα σας το πω φυσικα αυτο θα φανει σε διαστημα 14 εβδομαδων.

Άκης

Administrator

Βασικά δεν μας είπες έχεις απλώς λεπτά μαλλιά ή και αραιά συγχρόνως?
Ελπίζω να δείς τα αποτελέσματα που θέλεις και κράτα μας ενήμερους σχετικά.

karaflas_1

New Member

Εχω λεπτες τριχες και οχι αραιες απλα ειναι μερικες απο αυτες οχι ολες λεπτες, το λαζερ μου το συστησε γιατρος πλαστικος χειρουργος απο Ελλαδα και απο οτι βλεπω το προτεινη και ο bernstein στις θεραπειες με λαζερ ο οποιος ειναι και αυτος μεταμοσχευτης μαλλιων σε Αμερικη.
Αν δω αποτελεσμα θα το αναφερω αυτo θα γινει σε διαστημα 14+ εβδομαδων!
http://www.bernsteinmedical.com/medical-treatments/lasertherapy.php

Άκης

Administrator

Πάντως ο Dr. Alan Feller αναφέρει σε άρθρο του ότι ο ισχυρισμός ότι το laser κάνει όντως δουλειά (Low Level Laser Light Therapy) είναι γελοίος.
Επίσης τα "χώνει" και στις εταιρείες που τα πουλάνε/κατασκευάζουν, ότι οι photos που βάζουν στα sites τους είναι ψιλοψεύτικες.
Βάζουνε δηλαδή τον ασθενή να βρέξει τα μαλλιά του ώστε να δείχνουν λεπτότερα, τον βγάζουν την photo σαν "πριν" και μετά τα στεγνώνουν όπου δείχνουν σαφώς πυκνότερα και βγάζουν την "μετά" photo.
Με λίγα λόγια, ΔΕΝ δουλεύουν τα laser. Δεν ξέρω ο γιατρός που σου το υπέδειξε αν γνωρίζει περισσότερα ή έχει δικά του αποτελέσματα ή ακόμη αν πουλάει και ο ίδιος συσκευές... ;)
Αναφορικά το "πλαστικος χειρουργος που κανει μεταμοσχευσεις μαλλιων" αναφέρεσαι σε Έλληνα χειρούργο?
Και αν ναι, σε ποιά εταιρεία είναι?
Πάντως στο site του http://www.x5hairlaser.com/index.html δεν βρήκα καν photos... ???

Εγώ είχα πάει στα la*****ne όπου είχαν μηχάνημα με 100 lasers και όχι ένα. Αποτέλεσμα δεν είδα, όπως έχω ξανααναφέρει.
Επίσης, πολύ γιατροί, πλαστικοί χειρούργοι κλπ που χρησιμοποιούν μηχανήματα laser και χρεώνουν αρκετά για αυτά, δεν έχουν πραγματικές photos πριν και μετά ασθενών ώστε να μπορούμε να δούμε αποτελέσματα και να κρίνουμε.

karaflas_1

New Member

Ο γιατρος ειναι ελληνας πλαστικος χειρουργος εξιδηκευμενος στην μεταμοσχευση μαλλιων πηγαινω και με βλεπει καθε εξαμηνο αυτος μου το προτεινε μαζι με το σαμπουαν βιοκαπ

Άκης

Administrator

Sorry αλλά Έλληνα σε θέμα μαλλιών δεν εμπιστεύομαι πλέον εύκολα.
Χωρίς να τον γνωρίζω προσωπικά, ποιό εύκολα εμπιστεύομαι τα λεγόμενα του Dr. Alan Feller, που είναι ευρέως γνωστός.
Έχεις δει/μιλήσει με κανένα ασθενή του;
Σου έχει δώσει κάτι για την τριχόπτωση;

karaflas_1

New Member

Aκη δεν ειναι απο ελλαδα μιλαει σπαστα ελληνικα ειναι βραζιλιανος μου ειχε πει να αγορασω το σαμπουαν viokap για την τριχοπτωση το οποιο χρησιμοποιω και τωρα μαζι με της βιταμινες biokap οσο για το λαιζερ το ειχε στην κλινικη και τον ρωτισα αν κανει δουλεια και μου ειπε οτι κανει αλλα σε λεπτες τριχες οχι σε χνουδι δεν μου το προτεινε να το παρω, εγω τον ρωτησα αν μπορει να μου το προμηθευση και μου ειπε οχι, για μενα ειναι ο καλυτερος στην Ελλαδα γιατι δεν με κοροιδεψε.
Επειδη ειμαι απο νησι κατεβηκα μια μερα αθηνα και πηγα σε πολλους σε μια κλινικη πολυ γνωστη με ειδε καποιος δεν ηταν καν γιατρος και μου ειπε κοστιζει 4000 ευρω.
Ο αλλος μου ειπε να περιμενω και να θελω να κανω δεν με κανει ο ιδιος μου ειπε.ΑΥΤΑ

Άκης

Administrator

Δεν αντιλέγω. Μπορεί στο "κοπάδι" να ξεχωρίζει κάποιο "πρόβατο" σαν καλό.
Μπορεί...
Πάντως το σαμπουάν που πέρνεις, είναι καλό για καθάρισμα της κεφαλής. Δεν κάνει για τριχόπτωση.
Τις δε βιταμίνες μπορείς να τις σταματήσεις. Δεν κάνουν τίποτα, αφορούν για τριχόπτωση που είναι από διατροφή και έλλειψη στοιχείων και όχι για την δική μας που είναι από την DHT...
Εάν τρως καλά και διάφορα πράγματα (όχι goodies κλπ), κανα φρούτο και λαχανικό, ψάρι (για τα ω3) και κανά τυροκομικό, δεν τις χρειάζεσαι τις βιταμίνες.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

φιλε για πες μας και ποσο θα σου κοστισει το ολο πακετο με το λαιζερ
προσεξε γιατι πιστευω πως ειναι πολλα τα λεφτα για να ριψοκινδυνεψεις εχοντας ακουσει της γνωμες καποιου που εχει δοκιμασε και ενος γιατρου ειδικου στο εξωτερικο
που λεει οτι ειναι γελειος οποιος ισχυριζετε κατι τετοιο
η γνωμη μου ειναι να μην τα δωσεις αυτα τα χρηματα
και προσεξε τι θα υπογραψεις στο συμβολαιο συμφωνιτικο που θα σου δωσουν αν εισαι εξυπνος διαβασε το προσεκτικα τι γραφουν εκει μεσα γιατι καποιος την πατησε δεν ειδε αποτελεσματα και οταν πηγε με δικογορο του ειπε ο δικηγορος πως με αυτο που υπογραψες ειναι σαν να υπογραψες και την αθοωση τους
οποτε δες τι υγγυεισεις σου προσφερουν οτι και καλα θα εχεις αποτελεσμα
και αυτο που θα υπογραψεις αν εισαι εξυπνος πρωτα δειξε το σε δικηγορο να σου πει την γνωμη του και μετα υπογραψε

karaflas_1

New Member

Δεν το αγορασα απο τον ιατρο και μου ειπε οτι αποκλειετε να μου το προμιθευση. Ειναι το τριτο προιον εγκεκριμενο απο τον FDA η σειρα ειναι 1)propecia 2) rogaine 3) hair laser που αυτο σημαινει οτι ειναι αποτελεσματικο και δεν μιλαμε για περιπτωσες φαλακρας εκει δεν γινετε τιποτα. Το αγορασα μου ηρθε χτες κοστισε 400 ευρω και μαζι με το revivogen που παρηγγιλα το ποσο εφτασε τα 550 ευρω. Η τσεπη μου δεν αντεχει αλλο το επομενω βημα θα ειναι η μεταμοσχευση μαλλιων το θεμα ειναι σε ποιον πλαστικο χειρουργο? Θελω αν κανεις ξερει κατι να το αναφερει
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

απο αυτα που διαβασα εδω μονο εξωτερικο
αν θες κατι εγγυημενο πανε που πηγε ο τσακαλος
νομιζω δρ lee δες στο φορουμ καπου γραφει για ενδεδειγμενα μοταμοσχευτικα κεντρα μαλλιων

karaflas_1

New Member

Το μεγαλο προβλημα ειναι οτι ειναι πολυ μακρια και πρεπει πρωτα να παω να με δουν πριν κανω κατι, το αλλο ειναι πως θα συνενοηθω αφου δεν ξερω καλα αγγλικα ειναι πολυ δυσκολα να πας καπου χωρις να ξερεις εστω τα βασικα. Διστυχως ειναι πολυ δισκολο για εξω αλλα αν πηγαινα εξω θα ηξερα σιγουρα οτι θα πηγαινα μια και καλη και οχι δευτερη.

Άκης

Administrator

Stratos_26 είπε:
Δεν το αγορασα απο τον ιατρο και μου ειπε οτι αποκλειετε να μου το προμιθευση. Ειναι το τριτο προιον εγκεκριμενο απο τον FDA η σειρα ειναι 1)propecia 2) rogaine 3) hair laser που αυτο σημαινει οτι ειναι αποτελεσματικο και δεν μιλαμε για περιπτωσες φαλακρας εκει δεν γινετε τιποτα. Το αγορασα μου ηρθε χτες κοστισε 400 ευρω

Εμ, πώς να σου πούμε για πλαστικό χειρούργο εν Ελλάδι (αυτό δεν θέλεις να μάθεις), όταν οι περισσότεροι λένε αρνητικά σχόλια;
Και αν λένε αρνητικά σχόλια για μεγάλες εταιρείες, πώς περιμένεις ένας μικρός (σε ρευστό) Έλληνας χειρούργος να διαθέσει την τεχνολογία του κάθε Αρμάνι;
Λογικά σκέψου το.

Τώρα για το προϊόν laser που πήρες. Μόλις πέταξες 400€. :(
Γιατί το λέω αυτό;
Καταρχάς, να αποκλείσω το θέμα με το γιατρό σου, που στο συνέστησε. Δεν τον κάνει και παναγία, δεν μπορούσε να σου το προμηθεύσει επειδή μπορεί να μην είχε άδεια να πουλάει. Και για να σου λέει ότι έχει αποτέλεσμα, βγάλε σε παρακαλώ μία photo ΑΜΕΣΩΣ μόλις το παραλάβεις και πριν το ξεκινήσεις. Μία photo στα μαλλιά σου. Και μην χρησιμοποιήσεις Revivogen/rogaine για το διάστημα που θα χρησιμοποιείς αυτό. Και μετά από 8 εβδομάδες (max διάστημα όπου με το rogaine θα δεις αποτέλεσμα), ξαναβγάλε μία photo και σύγκρινε τες. Εάν δεις αποτέλεσμα σοβαρό στα μαλλιά σου, μπες εδώ και κάνε post κατηγορόντας με ότι τζάμπα την λέω στα "παλικάρια", τους γιατρούς μας. Και δεν σβήνω κανένα post σχετικά, δέχομαι τα λάθη μου χωρίς 2η κουβέντα.
Αν όμως ΔΕΝ δεις κάτι, πάρε τις photos και τράβα δείξτες στο γιατρό σου... Άσε που θα πρέπει και αυτό να το χρησιμοποιής εφ'όρου ζωής (αν μία στις 10 κάνει δουλειά).

Καταρχάς οι περισσότεροι Αμερ. γιατροί το θάβουν. Πήρε το ΟΚ από το FDA αλλά επειδή είναι ακίνδυνο για τον άνθρωπο, όχι γιατί έχει αποτελέσματα. Και βασικά, πήρε το ΟΚ αμέσως γιατί η τεχνολογία υπήρχε και χρησιμοποιούνταν προτού καν δημιουργηθεί το FDA σαν οργανισμός. Δεν χρειάστηκε και πολλά δηλαδή.

Πάμε τώρα σε εμένα. Ακολούθησα θεραπεία στο laserline για 8 εβδομάδες. Με καλύτερο και δυνατότερο προϊόν laser από αυτό που πήρες. Αποτέλεσμα; Κανένα. Και όταν τους είπα μου είπαν θα δεις σε λίγο καιρό κλπ.
:mad:
Αυτά τα ολίγα σχετικά. Θα προτιμούσα να μας έλεγες ότι έδωσες 200€ για Revivogen και rogaine, καλύτερο αποτέλεσμα θα είχες στο ίδιο διάστημα.

karaflas_1

New Member

Τωρα τελιωσε (το αγορασα) παντως επειδη εχω και ξηροδερμια μου καθαριζει το κεφαλι μαζι με το σαμπουαν (μιλαμε φευγουν φλουδες δερματος οχι αστεια πραγματα αυτο φτιαχνει το ph του δερματος στο κεφαλι.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

το λαθος σου ειναι πως το πηρες πριν το συζητησεις με κανεναν
την επομενη φορα ρωτα ρε συ
με την ερωτηση δεν χανεις και τιποτα
και μπορει να σε γλιτωσει απο διαφορα

Άκης

Administrator

Ακριβώς. Τί αξία έχει ένα forum που είναι καθαρά ενημερωτικό, αν δεν ρωτάμε σε πράγματα που μπορεί να ξέρουμε.
Καλό είναι την επόμενη φορά που κάποιος χρειαστεί να πάρει κάτι για τα μαλλιά του να διαβάσει τα reviews του portal και αν δεν υπάρχει εκεί, να ρωτήσει, το ποιό πιθανόν να είναι snake oil...

tsakalos

New Member

επειδη εχω κανει θεραπεια με λαζερ μπορω να πω με 100% εγκυροτητα πως ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα SCAM στην αντιμετωπιση τριχοπτωσης. δεν οφελεισε σε τιποτα και ειναι μια παραφουσκωμενη φαμφαρα αφεμαξης. stay away

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα