Απ: LAZER GIA TA MALLIA EINAI APOTELESMATIKA H OXI?
@ barman
πιάνουν τα χέρια του. Αλλά αν διαβάσουμε την ιστορία του αυτός ήταν πιο δύσπιστος απο όλους μας,μέχρι τους τρείς πρώτους μήνες της θεραπείας του.
Εγώ τον παρακολουθώ απο τον Μάΐο όταν είχε φτάσει τους 6 μήνες θεραπεία και άρχισε να βλέπει φανταστικά αποτελέσματα. Μήπως και η φιναστερίδη και άλλες θεραπείες δεν δείχνουν αν δουλεύουν στους πρώτους 6 μήνες περίπου ???
Μετά απο 4 μήνες σχεδόν αποφάσισα να κάνω και εγώ το κράνος μου (και εγώ δύσπιστος)!
Εδώ να πούμε ότι τα laser που χρησιμοποιούμε και είναι κατάλληλα για την θεραπεία είναι ισχύς 5mW, τροφοδοσία 3 ή 3,3 ή 5 Volt και μήκος κύματος στα 660 ή 680 nM. Αυτά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά τους.
Τα laser modules των 5mW βγάζουν έξοδο γύρω στα 3 με 4mW. Εμείς όμως βγάζουμε τον φακό για να είναι η δέσμη του φωτός διάχυτη (πιο απλωμένη για να καλύπτει πιο μεγάλη επιφάνεια) και η ισχύς είναι λίγο μικρότερη 1,5 με 2mW.
Γύρω στο 1,5 με 2 mW έξοδο είναι και τα laser pointer (στυλό) τελείως ακίνδυνα αλλά δεν πρέπει να στρέψεις την δέσμη φωτός στα μάτια σου.
Με 660 nM μήκος κύματος φτάνουν λίγο πιο κάτω απο την επιδερμίδα του κεφαλιού και λέγεται ότι ενεργοποιούν την κυκλοφορία του αίματος αλλά και για άλλους ότι σκοτώνουν μικροοργανισμούς και παράσιτα !!!
Ας πούμε ότι έχουμε ένα μόνο laser και με την διάχυτη δέσμη του καλύπτει μία περιοχή (π.χ.) με διάμετρο 2 εκατοστά....τότε αυτή η περιοχή πρέπει να δεχθεί γύρω στα
3/6 Joule ενέργεια για να διεγερθεί.
Οπως αποδεικνύεται η αποτελεσματικότητα της θεραπείας Laser εξαρτάται απο την δόση της ενέργειας που δεχόμαστε
Για να πάρουμε την απαιτούμενη δόση 3/6 Joule στην προαναφερθείσα περιοχή πρέπει να έχουμε το laser module εκεί "καρφωμένο" περίπου για 20 λεπτά !
Χρειαζόμαστε αρκετούτσικα laser modules για να καλύψουμε όλο και πιο μεγάλη περιοχή.
Ο OMG στο πρώτο του κράνος είχε ένα πλαίσιο με 68 lasers και τα μετακινούσε στις 3 ζώνες (δύο μπροστά και μία προς τα πίσω) ανά 20 λεπτά περίπου.
Για να καλύψουμε όλη την περιοχή , άντε να χρειαστούμε γύρω στα 215 laser (ανάλογα και με το μέγεθος του κεφαλιού βέβαια)!
Στράτο για το δικό σου
X5 hairlaser για δές μία σύγκριση
Σε μία κλινική για μέγιστα αποτελέσματα μία φορά την εβδομάδα είναι το ιδανικότερο για να δούμε αποτελέσματα. Το κόστος όμως είναι απαγορευτικό για τους περισσότερους απο εμάς.
Εγώ την δεύτερη φορά που είχα πάει σε μία κλινική και έκανα μία φορά την εβδομάδα.... ακριβώς στην 8 με 9 εβδομάδα είχα αποτελέσματα στην πυκνότητα και την ποιότητα της τρίχας εκπληκτικά. Με κόστιζε γύρω στα 200 ευρώ τον μήνα !!!!!!!!! και δεν το άντεχα οικονομικά και το σταμάτησα.
Θα ήταν πολύ χρήσιμο παιδιά και για να βγάλουμε σωστά συμπεράσματα τεκμηριωμένα, να παραθέσουμε όσοι έχουν κάνει θεραπεία σε κλινική...πόσες φορές την εβδομάδα ή τον μήνα κάνανε και για πόσο διάστημα !!!
Υ.Γ. Συγνώμη άν σας κούρασα και άν δεν ενδιαφέρεται κανένας να το κλείσουμε εδώ το θέμα !