LAZER GIA TA MALLIA EINAI APOTELESMATIKA H OXI?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos

Active Member
Απ: LAZER GIA TA MALLIA EINAI APOTELESMATIKA H OXI?

Αυτό μπορώ να πώ πώς ήταν και το θέμα που με έκανε να εγγραφώ στο φόρουμ !

Γιατί έχω προσωπική άποψη για το θέμα και αρκετά τεκμηριωμένη.

SCAM μπορώ τις εταιρίες που προσφέρουν θεραπείες laser και όχι τα ίδια τα laser ώς θεραπεία!

Γι'αυτό όσο καλύτερη πληροφόρηση έχουμε τόσο θα μπορέσουμε να αποφύγουμε "απατεώνες" όπως αυτούς που προσφέρουν ένα παιχνιδάκι laser όπως το χ5 ή το hairmax laser comb για 400 ευρώ και 700 ευρώ αντίστοιχα.

Η εκμετάλευση πάει σύνεφο το επίσημο site του x5 το 299 $ και το Ελληνικό 399 Ευρώ....διπλάσια σχεδόν τιμή σε ευρώ !

Για τις κλινικές μαλλιών στην Ελλάδα θα επεκταθώ σε άλλο πόστ.

Η θεραπεία με λέΐζερ είναι απο τις πιο αποτελεσματικές χωρίς καμμία παρενέργεια. Αρκεί να γίνει σωστά !

Γι'αυτό και εγώ σε λίγες μέρες θα τελειώσω την δική μου συσκευή-κράνος laser οποίο θα είναι πιο δυνατό ακόμα και απο αυτά που έχουν μερικές κλινικές !!!!

Και με κόστος γύρω στα 180 με 200 Ευρώ !!!

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

γεια σου τασο
καλως ορισες στο φορουμ μας

γενικα δεν πιστευω πως κανουν δουλεια τα λειζερ στα μαλλια
οπως θα προσεξεις και σε αλλο ποστ που εκανα
οστοσο το να μπορεις να παρεις κατι φτηνα και να κανει την ιδια δουλεια με τα αλλα ειναι κατι το θετικο
δηλαδη εσυ φτιαχνεις λειζερ κρανος
για δωσε μας περισσοτερες λεπτομεριες

tasos

Active Member

Γειά σου Παναγιώτη,
καλώς σας βρήκα.

Και εγώ να σου πώ την αλήθεια ήμουν πολύ δύσπιστος και το άφησα λίγο καιρό ώστε να δώ αποτελέσματα και απο άλλα άτομα που κατασκεύασαν κράνος ή μία συσκευή laser και είχαν αποτελέσματα.

Το γεγονός είναι ότι τώρα γίνεται χαμός και ο καθένας αγοράζει τα υλικά το κάνει μόνος τουκαι κάνει θεραπεία στο σπίτι. Τρείς φορές την εβδομάδα με την άνεση του.

Τα αποτελέσματα φαίνονται στους 3 πρώτους μήνες και στους 6 μήνες τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά. Χρειάζονται συγκεκριμένα laser modules 5mW 680 nm το καθένα να τα συνδέσεις παράλληλα, να τα προσαρμόσεις σε ένα κράνος ή σε ένα πλαίσιο και να τα συνδέσεις με ένα τροφοδοτικό. Αυτός που με άνοιξε τα μάτια και σε πολλούς άλλου βέβαια είναι ο overmachogrande και το site του το www.overmachogrande.com

Στο site του τα εξηγεί όλα τι υλικά χρειάζονται, μελέτες για την αποτελεσματικότητα της θεραπείας και ένα αναλυτικότατο οδηγό πώς να το κατασκευάσεις.

Δεν χρεώνει τίποτα βέβαια, ούτε κατασκευάζει ο ίδιος κράνη και τα πουλάει,ούτε πουλάει τίποτα άλλο!!
Ο ίδιος βρίσκεται στον 8 με 9ο μήνα νομίζω της θεραπείας και θα αποσυρθεί λίαν συντόμως γιατί έχει λύσει το πρόβλημα του !
Αλλά και άλλοι που βρίσκονται στο 3ο με 6ο μήνα αναφέρουν τα ίδια αποτελέσματα !

Προσωπικά και εγώ έχω κάνει πρίν απο αρκετά χρόνια laser θεραπεία σε κλινική μαλλιών χωρίς φιναστερίδη και μινοξιδίλη και είχα πάρα πολύ καλά αποτελέσματα. Αλλά το κόστος ήταν μεγάλο ! Ακόμα και στις δύο κλινικές που πήγα κανένας δεν με έδωσε να πιστέψω ότι η επιτυχία της θεραπείας ήταν κυρίως τα laser!

O ένας υποστήριζε ότι είναι τα φυτικά τους προΐόντα και ο άλλος προσπαθούσε να μου πουλήσει μεταμόσχευση και άλλες υπηρεσίες.

Τώρα έχουμε περισσότερη γνώση

Αρκετές πληροφορίες και στο regrowth.com για να πάρεις μία γεύση

kostas

Member

Έχασα πολλά χρήματα άσκοπα σε υποθετικές θεραπείες με λέιζερ με μηδενικό αποτέλεσμα. Δεν το συνιστώ σε κανένα.
Χρειάζεται προσοχή να μην πέφτουμε σε παγίδες και μας εξαπατάνε απατεώνες.

Ntia

New Member

Το λέιζερ το είχα σκεφτεί κι εγώ κάποια στιγμή αλλά δεν το πήρα. Γενικά από ελάχιστους έχω ακούσει καλά. Σίγουρα κάθε οργανισμός διαφέρει αλλά κοιτάμε και το σύνολο των αποτελεσμάτων... Πάντως παιδιά, μιλάμε για πολλά λεφτά, πάνω σε αυτό το ζήτημα χρειάζεται προσοχή και δεν μιλάμε μόνο για λοσιόν και σαμπουάν, αλλά όταν πρόκειται για τέτοια μηχανήματα και επεμβάσεις πρόκειται για αρκετά χρήματα, δεν βγαίνουν και εύκολα απ' όλους. Πρέπει να είμαστε επιλεκτικοί και πάνω απ' όλα προσοχή!

barman

Member

ρε ακη για ριξε μια ματια στο www.overmachogrande.com να δεις τι φτιαχνει ο τυπος.. λες τελικα τα lazer να κανουν δουλεια?

tasos

Active Member

@ barman

πιάνουν τα χέρια του. Αλλά αν διαβάσουμε την ιστορία του αυτός ήταν πιο δύσπιστος απο όλους μας,μέχρι τους τρείς πρώτους μήνες της θεραπείας του.

Εγώ τον παρακολουθώ απο τον Μάΐο όταν είχε φτάσει τους 6 μήνες θεραπεία και άρχισε να βλέπει φανταστικά αποτελέσματα. Μήπως και η φιναστερίδη και άλλες θεραπείες δεν δείχνουν αν δουλεύουν στους πρώτους 6 μήνες περίπου ???

Μετά απο 4 μήνες σχεδόν αποφάσισα να κάνω και εγώ το κράνος μου (και εγώ δύσπιστος)!

Εδώ να πούμε ότι τα laser που χρησιμοποιούμε και είναι κατάλληλα για την θεραπεία είναι ισχύς 5mW, τροφοδοσία 3 ή 3,3 ή 5 Volt και μήκος κύματος στα 660 ή 680 nM. Αυτά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά τους.

Τα laser modules των 5mW βγάζουν έξοδο γύρω στα 3 με 4mW. Εμείς όμως βγάζουμε τον φακό για να είναι η δέσμη του φωτός διάχυτη (πιο απλωμένη για να καλύπτει πιο μεγάλη επιφάνεια) και η ισχύς είναι λίγο μικρότερη 1,5 με 2mW.

Γύρω στο 1,5 με 2 mW έξοδο είναι και τα laser pointer (στυλό) τελείως ακίνδυνα αλλά δεν πρέπει να στρέψεις την δέσμη φωτός στα μάτια σου.

Με 660 nM μήκος κύματος φτάνουν λίγο πιο κάτω απο την επιδερμίδα του κεφαλιού και λέγεται ότι ενεργοποιούν την κυκλοφορία του αίματος αλλά και για άλλους ότι σκοτώνουν μικροοργανισμούς και παράσιτα !!!

Ας πούμε ότι έχουμε ένα μόνο laser και με την διάχυτη δέσμη του καλύπτει μία περιοχή (π.χ.) με διάμετρο 2 εκατοστά....τότε αυτή η περιοχή πρέπει να δεχθεί γύρω στα 3/6 Joule ενέργεια για να διεγερθεί.

Οπως αποδεικνύεται η αποτελεσματικότητα της θεραπείας Laser εξαρτάται απο την δόση της ενέργειας που δεχόμαστε

Για να πάρουμε την απαιτούμενη δόση 3/6 Joule στην προαναφερθείσα περιοχή πρέπει να έχουμε το laser module εκεί "καρφωμένο" περίπου για 20 λεπτά !

Χρειαζόμαστε αρκετούτσικα laser modules για να καλύψουμε όλο και πιο μεγάλη περιοχή.

Ο OMG στο πρώτο του κράνος είχε ένα πλαίσιο με 68 lasers και τα μετακινούσε στις 3 ζώνες (δύο μπροστά και μία προς τα πίσω) ανά 20 λεπτά περίπου.

Για να καλύψουμε όλη την περιοχή , άντε να χρειαστούμε γύρω στα 215 laser (ανάλογα και με το μέγεθος του κεφαλιού βέβαια)!

Στράτο για το δικό σου X5 hairlaser για δές μία σύγκριση

Σε μία κλινική για μέγιστα αποτελέσματα μία φορά την εβδομάδα είναι το ιδανικότερο για να δούμε αποτελέσματα. Το κόστος όμως είναι απαγορευτικό για τους περισσότερους απο εμάς.

Εγώ την δεύτερη φορά που είχα πάει σε μία κλινική και έκανα μία φορά την εβδομάδα.... ακριβώς στην 8 με 9 εβδομάδα είχα αποτελέσματα στην πυκνότητα και την ποιότητα της τρίχας εκπληκτικά. Με κόστιζε γύρω στα 200 ευρώ τον μήνα !!!!!!!!! και δεν το άντεχα οικονομικά και το σταμάτησα.

Θα ήταν πολύ χρήσιμο παιδιά και για να βγάλουμε σωστά συμπεράσματα τεκμηριωμένα, να παραθέσουμε όσοι έχουν κάνει θεραπεία σε κλινική...πόσες φορές την εβδομάδα ή τον μήνα κάνανε και για πόσο διάστημα !!!

Υ.Γ. Συγνώμη άν σας κούρασα και άν δεν ενδιαφέρεται κανένας να το κλείσουμε εδώ το θέμα !

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

αν ειναι φιλε να δινω 200 ευρως τον μηνα παω ταιμπαω ενα δανεια και βαζω 200 ευρω δοση και παω για μεταμοσχευση στο εξωτερικο ειναι αστειο αν εστω παραδεχτουμε οτι υπαρχει αποτελεσμα να πληρωνεις τοσα πολλα λεφτα για τοσο φτωχο αποτελεσμα
πιστευω πως με μερικα προιοντα και σαφως πολυ λιγοτερα λεφτα θα κανεις πολυ πιο καλη δουλεια και θα σου βγει και πιο φτηνα

barman

Member

πολυ σωστος ο panagiotisf....αλλα και απο την αλλη αξιαιπενη η προσπαθεια και οι γνωσεις του τασου..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator

Δείτε το video αυτό.
Δείτε εκεί που γράφει ότι είναι με κρυφή λήψη. Περιττά τα υπόλοιπα λόγια. Απο το 5ο λεπτό, ακούστε τα σχόλια του Dr.
Επειδή τώρα γύρισα, θα απαντήσω περισσότερα αύριο :eek:

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα