Απ: LAZER GIA TA MALLIA EINAI APOTELESMATIKA H OXI?
Stratos_26 είπε:
Δεν το αγορασα απο τον ιατρο και μου ειπε οτι αποκλειετε να μου το προμιθευση. Ειναι το τριτο προιον εγκεκριμενο απο τον FDA η σειρα ειναι 1)propecia 2) rogaine 3) hair laser που αυτο σημαινει οτι ειναι αποτελεσματικο και δεν μιλαμε για περιπτωσες φαλακρας εκει δεν γινετε τιποτα. Το αγορασα μου ηρθε χτες κοστισε 400 ευρω
Εμ, πώς να σου πούμε για πλαστικό χειρούργο εν Ελλάδι (αυτό δεν θέλεις να μάθεις), όταν οι περισσότεροι λένε αρνητικά σχόλια;
Και αν λένε αρνητικά σχόλια για μεγάλες εταιρείες, πώς περιμένεις ένας μικρός (σε ρευστό) Έλληνας χειρούργος να διαθέσει την τεχνολογία του κάθε Αρμάνι;
Λογικά σκέψου το.
Τώρα για το προϊόν laser που πήρες. Μόλις πέταξες 400€.

Γιατί το λέω αυτό;
Καταρχάς, να αποκλείσω το θέμα με το γιατρό σου, που στο συνέστησε. Δεν τον κάνει και παναγία, δεν μπορούσε να σου το προμηθεύσει επειδή μπορεί να μην είχε άδεια να πουλάει. Και για να σου λέει ότι έχει αποτέλεσμα, βγάλε σε παρακαλώ μία photo ΑΜΕΣΩΣ μόλις το παραλάβεις και πριν το ξεκινήσεις. Μία photo στα μαλλιά σου. Και μην χρησιμοποιήσεις Revivogen/rogaine για το διάστημα που θα χρησιμοποιείς αυτό. Και μετά από 8 εβδομάδες (max διάστημα όπου με το rogaine θα δεις αποτέλεσμα), ξαναβγάλε μία photo και σύγκρινε τες. Εάν δεις αποτέλεσμα σοβαρό στα μαλλιά σου, μπες εδώ και κάνε post κατηγορόντας με ότι τζάμπα την λέω στα "παλικάρια", τους γιατρούς μας. Και δεν σβήνω κανένα post σχετικά, δέχομαι τα λάθη μου χωρίς 2η κουβέντα.
Αν όμως ΔΕΝ δεις κάτι, πάρε τις photos και τράβα δείξτες στο γιατρό σου... Άσε που θα πρέπει και αυτό να το χρησιμοποιής εφ'όρου ζωής (αν μία στις 10 κάνει δουλειά).
Καταρχάς οι περισσότεροι Αμερ. γιατροί το θάβουν. Πήρε το ΟΚ από το FDA αλλά επειδή είναι ακίνδυνο για τον άνθρωπο, όχι γιατί έχει αποτελέσματα. Και βασικά, πήρε το ΟΚ αμέσως γιατί η τεχνολογία υπήρχε και χρησιμοποιούνταν προτού καν δημιουργηθεί το FDA σαν οργανισμός. Δεν χρειάστηκε και πολλά δηλαδή.
Πάμε τώρα σε εμένα. Ακολούθησα θεραπεία στο laserline για 8 εβδομάδες. Με καλύτερο και δυνατότερο προϊόν laser από αυτό που πήρες. Αποτέλεσμα;
Κανένα. Και όταν τους είπα μου είπαν θα δεις σε λίγο καιρό κλπ.

Αυτά τα ολίγα σχετικά. Θα προτιμούσα να μας έλεγες ότι έδωσες 200€ για Revivogen και rogaine, καλύτερο αποτέλεσμα θα είχες στο ίδιο διάστημα.