ntinos04
Member
Έχουν αναφερθεί παρόμοια θέματα τα οποία και έχω διαβάσει δε μπόρεσα όμως να αντισταθώ στην εξής ερώτηση: Οι περισσότεροι βετεράνοι του αθλήματος προτείνετε την αγορά Kirkland Minoxidil από αγγλικά sites όπως π.χ. http://www.minoxidil-direct.co.uk. Στην Αγγλία η εξάμηνη αγωγή έχει 35 λίρες δηλαδή 50 περίπου ευρώπουλα... Αντιθέτως στο ebay βρίσκω από αξιόπιστους πωλητές (αυτό λόγο feedback κ όχι προσωπική εμπειρία) τη δωδεκάμηνη αγωγή με 36$, δηλαδή στα 30 πες ευρώ..... Σχετικά τεράστια διαφορά. Γνωρίζω ότι από Αγγλία είναι 100% σίγουρα απλά μου μπήκε στο μυαλό αυτή η διαφορά τιμής που στο ebay να ήταν μούφα θα είχανε πάρει σίγουρα αρνητικά σχόλια. Δεν κάνω κάποια κρητική απλά γιατί σκοπεύω να κάνω την πρώτη μου αγορά δε μπορεί να είναι τόσο ρόδινα πέρα στην Αμερική...
Μήπως μας γδέρνουν μετά εδώ στο τελωνείο; έχει πάρει κάποιος από αμερική να μου πει τη γνώμη του; αλλιώς να μείνω καλύτερα στην προτεινόμενη Αγγλία που ανέφεραν τα παλικάρια του φόρουμ σε προηγούμενα posts. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας
Μήπως μας γδέρνουν μετά εδώ στο τελωνείο; έχει πάρει κάποιος από αμερική να μου πει τη γνώμη του; αλλιώς να μείνω καλύτερα στην προτεινόμενη Αγγλία που ανέφεραν τα παλικάρια του φόρουμ σε προηγούμενα posts. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας