Kirkland Minoxidil από ebay η γνώμη σας/ εμπειρίες

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

ntinos04

Member
Έχουν αναφερθεί παρόμοια θέματα τα οποία και έχω διαβάσει δε μπόρεσα όμως να αντισταθώ στην εξής ερώτηση: Οι περισσότεροι βετεράνοι του αθλήματος προτείνετε την αγορά Kirkland Minoxidil από αγγλικά sites όπως π.χ. http://www.minoxidil-direct.co.uk. Στην Αγγλία η εξάμηνη αγωγή έχει 35 λίρες δηλαδή 50 περίπου ευρώπουλα... Αντιθέτως στο ebay βρίσκω από αξιόπιστους πωλητές (αυτό λόγο feedback κ όχι προσωπική εμπειρία) τη δωδεκάμηνη αγωγή με 36$, δηλαδή στα 30 πες ευρώ..... Σχετικά τεράστια διαφορά. Γνωρίζω ότι από Αγγλία είναι 100% σίγουρα απλά μου μπήκε στο μυαλό αυτή η διαφορά τιμής που στο ebay να ήταν μούφα θα είχανε πάρει σίγουρα αρνητικά σχόλια. Δεν κάνω κάποια κρητική απλά γιατί σκοπεύω να κάνω την πρώτη μου αγορά δε μπορεί να είναι τόσο ρόδινα πέρα στην Αμερική...
Μήπως μας γδέρνουν μετά εδώ στο τελωνείο; έχει πάρει κάποιος από αμερική να μου πει τη γνώμη του; αλλιώς να μείνω καλύτερα στην προτεινόμενη Αγγλία που ανέφεραν τα παλικάρια του φόρουμ σε προηγούμενα posts. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας :)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sakis9282

Member
Απ: Kirkland Minoxidil από ebay η γνώμη σας/ εμπειρίες

Από Αμερική και ebay έχω πάρει πάρα πολλά προιόντα.Σε ποσά μικρά δεν έχεις πρόβλημα τελωνείου.Από 100 ευρώ και πάνω ίσως να πληρώσεις κάτι.Η ακριβότερη αγορά που είχα κάνει ήταν 175ευρώ μια βιντεοκάμερα και είχα πληρώσει 6 ευρώ μόνο επιπλέον.Από 100 και κάτω δεν πληρώνεις τίποτα,μην το φοβάσαι.Έχω πάρει και kirkland και rogaine και όλα ήταν ok!

AKHS

Member

Οι 35 λίρες είναι 40 ευρώ και οχι 50. Κι εγω από Αμερική αγόρασα και δεν πλήρωσα τελωνείο.

ntinos04

Member

Οκ παίδες ευχαριστώ πολύ, πάω να κάνω την πρώτη μου αγορά 8)
χαχαχα μας βλέπω να ανοίγουμε κανένα υποκατάστημα στην ομόνοια και αριστοτέλους με προϊόντα kirkland απο ebay 8)

george29

New Member

παιδια σημερα ελαβα την παραγγελια μου απο αυτην την διευθυνση http://www.minoxidil-direct.co.uk. αλλα εχω ορισμενες απορειες. το δεμα μου ηρθε απο αμερικη ενω το site αναφερεται σε αγγλια τουλαχιστον χρισιμοποιει αγγλικο νομισμα. μου ηρθε ενας λιγο προχειρος φακελος με τα 6 μπουκαλακια χιμα τα δυο σταγονομετρα και τα δυο φυλαδια. για να μην το κουραζω λετε αντι για μινοξ να εχουν βαλει κανενα νερακι?βεβαια τα μπουκαλακια ηταν κλειστα! τι να πω ειναι η πρωτη φορα που παργγελνω κιρκλαντ απο το ιντερνετ (παλια αγοραζα ρεγκαιν) και ειμαι λιγο καχυπωπτος ::)

djvasilis85

New Member

george29 ουτε μια στο εκατομμύριο δεν παίζει αυτό φίλε όλο απο εξωτερικό παίρνω kirkland και είναι πάντα κομπλέ....αυτό που λες με το νερό μόνο κανένας Ελληνας θα σκεφτόταν να το κάνει δυστηχώς...........

djvasilis85

New Member

παιδια για να μην παιδευεστε με τις λιρες και τα δολλαρια κλπ να μπαινετε εδω www.xe.com που είναι και πρόγραμμα μετατροπής και ενημερωμένο ανα μισή ώρα με τις ισοτιμίες των παγκόσμιων νομισμάτων γιατί τα νομίσματα και η αξία τους αλλάζει καθημερινώς.............

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα