Kelopesia – reboost

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

  • Butyrospermumparkii (Shea) butter,
  • Arganiaspinosa (Argan) kerneloil,
  • Glycerin,
  • Urticadioica (Nettle) extract,
  • Oleaeuropaea (Olive) oil,
  • Polyglyceryl-2 dipolyhydroxystearate,
  • Polyglyceryl-3 diisostearate,
  • Cocosnucifera (Coconut) oil,
  • Simmondsiachinensis (Jojoba) seedoil,
  • Beeswax,
  • Keratin,
  • Hydroxyethylcellulose,
  • Sodiumpolyacrylate,
  • Glycerylstearate,
  • Panthenol,
  • Biotin,
  • Tocopherylacetate,
  • Folicacid, Benzoicacid,
  • Collagen amino acids

Προσωπικά δεν βλέπω κάτι που θα κάνει την διαφορά .........

http://www.reboost.com.tr/eng/combination-of-vitamins-and-special-oil-complexes-of-the-reboost
 

Rick

Member
Καλησπέρα.
Είμαι ο χρήστης που αναφέρει ο Gomi στην εισαγωγή.

H αλήθεια είναι πως μόλις το πήρα στα χέρια μου και διάβασα τα συστατικά έκανα την ίδια σκέψη με τον thanasis1001. Λίγο πολύ, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, έχουμε δοκιμάσει στο παρελθόν τα αναγραφόμενα συστατικά. Όμως τόσο ο τούρκος δερματολόγος που ρώτησα, όσο και μέλη της επιστημονικής ομάδας που ανέπτυξαν το προϊόν, αναφέρουν ότι στην τελική σύνθεση περιλαμβάνονται ... "εξωσώματα" βλαστικών κυττάρων από ακροποσθίες νηπίων! Τώρα γιατί δεν το αναφέρουν στη συσκευασία είναι απορίας άξιον!

Ας περάσω όμως στην περιγραφή του προϊόντος: η κρέμα είναι αρκετά πηχτή αλλά απορροφάται γρήγορα (μη χαίρεστε όμως γιατί αφήνει τα μαλλιά λαδωμένα, οπότε αν πρέπει κάποιος να ακολουθήσει πιστά το πρωτόκολλο με 2 εφαρμογές ημερησίως, με το προϊόν να παραμένει στο τριχωτό τουλάχιστον για 2 ώρες, θα πρέπει να αλλάξει το καθημερινό του πρόγραμμα και τις κοινωνικές του υποχρεώσεις). Έχει σχεδόν κίτρινο χρώμα και μυρίζει σαν φαρμακευτική αλοιφή, ίσως κάπου στο βάθος διακρίνεται και το άρωμα του ελαιολάδου. Το μπουκαλάκι περιέχει 50Ml και οι παραγωγοί ισχυρίζονται ότι διαρκεί για ένα μήνα (πολύ χλωμό) με 2 εφαρμογές την ημέρα! Λένε ότι πρέπει να διατηρείται σε θερμοκρασία κάτω των 26 βαθμών κελσίου, που σημαίνει ότι το καλοκαίρι λογικά θα χρειάζεται ψυγείο, εκτός κι αν βρίσκεται σε χώρο που δουλεύει συνέχεια κλιματισμός.

Το προϊόν κοστίζει 90€ (υψηλή τιμή αν τελικώς περιέχει μόνο καλλυντικά συστατικά - λογική όμως αν κάνει έστω τα μισά από αυτά που υπόσχεται). Εγώ το παρέλαβα μέσα από ένα κανάλι συνεργαζόμενων δερματολόγων στην Τουρκία, ωστόσο διάβασα στο follicle thought ότι μπορεί να το παραγγείλει κανείς κι απευθείας από εμπορική εταιρεία του πανεπιστημίου. Δυστυχώς δεν έχουν ακόμη online πλατφόρμα αγορών, οπότε μόνο με e-mail, western union και υψηλά μεταφορικά.

Έχουν παραχθεί μόνο 10.000 φιάλες και ήδη πολλά μέλη ξένων αντίστοιχων forums το χρησιμοποιούν.

Σήμερα έκανα την πρώτη δοκιμαστική εφαρμογή σε κροτάφους και hairline που έχω κυρίως το πρόβλημα. Ο τούρκος δερματολόγος ήταν πολύ αισιόδοξος, λέγοντας μου πως κάποιοι από αυτούς που το δοκίμασαν και τους παρακολουθεί προσωπικά είδαν να ενεργοποιούνται τριχοθυλάκια και να πετάνε λεπτές τρίχες σε ...7 ημέρες!!! Στον μήνα επάνω μου είπε είχαν γίνει κανονικές τρίχες!!! Επίσης μειώθηκαν οι λευκές τρίχες σε όσους είχαν γκριζάρει! Τι να πω, πέρα από το κλασσικό: "όπου ακούς πολλά κεράσια...".

Κοντός ψαλμός αλληλούια όμως! Το προϊόν είναι ήδη πάνω στο κεφάλι μου, μετά από μήνες αναμονής, και το δοκιμάζω μη έχοντας κάτι να χάσω (πέρα από τα 90€) καθώς βλέπω τις Histogen και Follica να αργούν ακόμη!

Για κάθε εξέλιξη, θετική ή μη, θα σας κρατάω ενήμερους![/ATTACH] 20170606_225714-1_1496795361202.jpg 20170606_225739-1_1496795361149.jpg
 

Συνημμένα

  • 20170606_225706-1_1496795361255.jpg
    20170606_225706-1_1496795361255.jpg
    461.3 KB · Προβολές: 62
  • 20170606_225901-1_1496795360967.jpg
    20170606_225901-1_1496795360967.jpg
    910.1 KB · Προβολές: 59

edyuser1

Active Member
Και καμια φοτο φιλε μην ξεχασεις καθαρες κατω απο το ιδιο φωτισμο και τα μαλλια να ειναι στην ιδια κατασταση μην ειναι νρεγμενα και την αλλη στεγνα. Ευχαριστω
 

Blackened

New Member
Στο follicle thought έχουν βάλει νέες φώτο. Ειδικά ένας έχει φοβερά αποτελέσματα. Ένα comment που μου έκανε πάρα πολύ εντύπωση είναι αυτό:
Once you have your new hair after using reboost you will not lose it again

Παιδιά, παίζει να ισχύει τέτοιο πράγμα;;;;;;
 

le2der

Active Member
Στο follicle thought έχουν βάλει νέες φώτο. Ειδικά ένας έχει φοβερά αποτελέσματα. Ένα comment που μου έκανε πάρα πολύ εντύπωση είναι αυτό:
Once you have your new hair after using reboost you will not lose it again

Παιδιά, παίζει να ισχύει τέτοιο πράγμα;;;;;;
Τις είδα και εγώ.... για το σχόλιο που λες και σε ερώτηση που το στηρίζουν αυτό,η επιστημονική απάντηση ήταν οτι βασίζονται στον 1,5 χρόνο χρήσης των ατόμων που αρχικά το δοκίμασαν(τι να πω.......)
 

LostUser

Active Member
Συνοπτικά και έτσι ώστε να λήξει η τούρκικη απάτη:

1)Ο admin του folliclethought πουλάει φρούδες ελπίδες και τα έχει πάρει για να προμοτάρει την συγκεκριμένη απάτη. Έχει ανεβάσει κάποιες τραγικά fake φώτος και σβήνει comments που τον κράζουν ή που απλά λένε τα πράγματα με το όνομά τους.

2)Το συγκεκριμένο "προιον" δεν περιέχει ΟΥΤΕ 1 συστατικό που βοηθάει

3)Δεν υπάρχει καμία σοβαρή παρουσίαση μελέτης της αποτελεσματικότητας του ούτε φωτογραφικό υλικό.

GOMI μου κάνει εντύπωση που έφτιαξες καν νήμα σαν τόσο έμπειρο μέλος! :eek:
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
GOMI μου κάνει εντύπωση που έφτιαξες καν νήμα σαν τόσο έμπειρο μέλος! :eek:

Εκτός του ότι ήταν μετά από αίτημα του μέλους που το χρησιμοποιεί, όσο fake και να είναι κάποιο τοπικό, καλό είναι να αναφέρεται ώστε να προστατεύονται οι υπόλοιποι...
Λίγο πολύ, οτιδήποτε κυκλοφορεί εκτός από ισχυρά φάρμακα, πάει προς τον κάδο....
 

koumparos

Well-Known Member
Μοναδικη ρεαλιστικη μας ελπιδα οι κλινικες ερευνες της alergan με το setipiprant.Αν αποτυχει και αυτο δεν υπαρχει σωτηρια στον οριζοντα.Φινα και αγιος ο θεος
 

Rick

Member
@Rick κάποια παρατήρηση για αυτές τις πρώτες μέρες?
Kαλημέρα. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι αισθητή μείωση της καθημερινής τριχόπτωσης, ίσως και σε ποσοστό γύρω στο 50%, και αλλαγή της απόχρωσης προς το πιο σκούρο κάποιων μικρών αδύναμων τριχών. Έχω σταματήσει οτιδήποτε άλλο έκανα λόγω καλοκαιριού και ακτινοβολίας. Αυτά πιστεύω ότι αποτελούν κάποιες πρώτες ενδείξεις. Placebo δεν νομίζω να είναι γιατί δεν είμαι ακόμη πεπεισμένος για την αποτελεσματικότητα του. Α, και κάτι άλλο: στην hairline και στα σημεία των κροτάφων που εφαρμόζω το Reboost το δέρμα έχει γίνει πιο ανοιχτόχρωμο σε σχέση με το υπόλοιπο. Αυτό μου θυμίζει το φαινόμενο που έχει παρατηρήσει και ο Gomi μετά την απομάκρυνση της εξωτερικής στοιβάδας που επέρχεται από τραυματισμό με needling, το οποίο είχα κι εγώ μετά από καλή εφαρμογή του dermapen. Αυτό βέβαια, αν και δείχνει κάποια δράση της μορφής που λέμε renewal, με τρομάζει η αλήθεια το καλοκαίρι λόγω πιθανής ευαισθησίας στην υπεριώδη ακτινοβολία και αύξησης ελευθέρων ριζών, αλλά κι αυτοί στο Yeditepe γενικώς έχουν πολύ φτωχές πληροφορίες για τον τρόπο, την ποσότητα χρήσης, αλληλεπιδράσεις, ειδικές προφυλάξεις κ.λ.π. Μόνο κάτι πολύ γενικά, που μάλλον είναι τα ελάχιστα που ζητάει ο αντίστοιχος τουρκικός Ε.Ο.Φ.
Μια που ανέφερα ποσότητα χρήσης, να πω ότι σε ΝW3 και πάνω, με 2 εφαρμογές ημερησίως, σίγουρα δεν βγάζει μήνα!
Υπομονή, έχω βγάλει φωτογραφίες, στις 0 και 6 ημέρες, και θα τις ανεβάσω μαζί με τον πρώτο μήνα στις 6-7 Ιουλίου.
Αν δουλεύει όπως λένε, νομίζω οι 30 ημέρες είναι αρκετές για να φανεί, κάτι! Και μιλάω πάντα για ...επανέκφυση!
 

Rick

Member
Καλημέρα σε όλους. Επανέρχομαι όπως είχα υποσχεθεί αν και με λίγες ημέρες καθυστέρηση. Μην περιμένετε να δείτε φωτογραφίες καθώς δεν έχει κανένα νόημα. Πέρα από μια μείωση της τριχόπτωσης που όπως ανέφερα ήταν αισθητή μετά την πρώτη εβδομάδα χρήσης και μια γενικότερη βελτίωση της εικόνας του τριχωτού, δε θα έλεγα πως παρατήρησα έστω και μικρή επανέκφυση. Βέβαια για να είμαι σωστός θα πρέπει να αναφέρω πως λόγω της λιπαρότητας που αφήνει το προϊόν δεν μπόρεσα να κάνω τη δεύτερη εφαρμογή που προτείνουν. Περιορίστηκα μόνο σε μία κάθε βράδυ 1-2 ώρες πριν πέσω για ύπνο. Οι παραγωγοί του Re Boost αφήνουν να εννοηθεί πως η δεύτερη εφαρμογή βοηθά να υπάρξει πιο γρήγορο αποτέλεσμα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως αν κάποιος το βάζει μόνο μια φορά δε θα δουλέψει. Απλώς ισχυρίζονται ότι θα κάνει παραπάνω διάστημα να φανεί κάτι. Αυτά λοιπόν για τον πρώτο μήνα. Τώρα βέβαια, αν και το κόστος είναι υψηλό, και καθώς μες στο καλοκαίρι δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα με needling, θα τους κάνω τη χάρη να το συνεχίσω για Ιούλιο και Αύγουστο, ώστε να συμπληρωθεί 3μηνο και να μπορώ εκ του ασφαλούς να κρίνω αν όντως δουλεύει ή όχι. Όπως και να έχει πάντως, από Οκτώβριο, κι αν μέχρι τότε δεν έχουμε καμιά πολυαναμενόμενη είσοδο νέου προϊόντος, θα επανέλθω στο πρωτόκολλο Gomi με dermapen, βαλπροϊκό, stemoxydine και απλώς θα αντικαταστήσω τα adipose stem cells της LUMINESCE με τα exosomes του Re Boost, μια που το κόστος αυτών των 2 σε μηνιαία βάση είναι περίπου το ίδιο συν το γεγονός ότι τα υπόλοιπα καλλυντικά συστατικά του Re Boost καλύπτουν μια σειρά από άλλα μεμονωμένα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε. Αν στην πορεία κι εντός του καλοκαιριού παρατηρήσω κάτι να συμβαίνει μόνο από το Re Boost θα επανέλθω. Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι σε όλους και να προσέχετε την υπεριώδη ακτινοβολία! :)
 

Rick

Member
Καλημέρα σε όλους και καλό χειμώνα! Άργησα να επανέλθω καθώς ήθελα να δώσω στο προϊόν ακόμη λίγο χρόνο για να μην το αδικήσω! Δυστυχώς όμως δεν είδα κάτι αξιοσημείωτο. Πέρα από ένα πρώτο boost που περιέγραψα στην αρχή, τίποτα παραπάνω στη συνέχεια. Βέβαια για να είμαι σωστός, δεν το χρησιμοποιούσα 2 φορές την ημέρα, γιατί λόγω της λιπαρής υφής αυτό δεν ήταν πρακτικά εφικτό. Η χρήση όμως 2 φορές την ημέρα είναι προτεινόμενη, αλλά όχι απαραίτητη. Πιστεύω όμως πως μετά από 5 μήνες χρήσης κάτι θα έπρεπε να δείξει. Δεν περιορίστηκα τελικά μόνο σε hair line και κροτάφους, αλλά και στην κορυφή που ανακάλυψα ότι είχα μια μικρή διάχυτη αραίωση. Θεωρώντας ότι hair line και κροτάφοι είναι γενικά δύσκολες περιοχές, είπα να το τεστάρω και στην κορυφή. Διαβάζοντας τα καλά σχόλια και σε ξένα forums θεώρησα πως στην κορυφή που το πρόβλημα ήταν μικρότερο θα φαίνονταν η αποτελεσματικότητα του, αλλά δυστυχώς δεν είδα τίποτα. Δε θέλω να κατηγορήσω ούτε τους παραγωγούς, ούτε να εκφράσω την υπόνοια πως κάποια ξένα forums χρησιμοποιούνται ποικιλοτρόπως για να το προμοτάρουν. Όμως κι εκεί κανένας ανεξάρτητος χρήστης δεν αναφέρει κάτι που να προκαλεί ενθουσιασμό. Όσες φωτογραφίες φθάνουν είναι από την εταιρεία που έχει αναλάβει την εμπορική διάθεση. Οπότε επιστροφή στον μικροτραυματισμό, τα adipose stem cells από πιο αξιόπιστα σκευάσματα και stemoxydine με VPA. Kαι ακαδημαϊκή μελέτη θεμάτων για KROX20 και φαρμακευτική θεραπεία της νευροϊνωμάτωσης.
 
Μπλουζα