Karkino ston FENIMORE

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Καλωσόρισες στο club των haters :D

Καταρχήν για να καταλάβενει και ο κόσμος, σε είχα προιδοποιήσει πολλές φορές στο παρελθόν για τα μαζικά νέα θέματα που άνοιγες, και μάλιστα είχες βρίσει και χρήστη ο οποίος σου έκανε παράπονα γι αυτό το λόγο...

Από τις προιδοποιήσεις μου όχι μόνο δεν σταμάτησες αλλά με ειρωνευόσουν κι όλας, και όλα σου τα θέματα πλην του αρχικού έφυγαν. Μετά έκανες μια παύση μερικών εβδομάδων απ ότι φαίνεται, και εχθές ξαναμπήκες για να ξαναρχίσεις τα ίδια....

Δεν πρόκειτε να έχεις ban, γιατί δεν αξίζεις ούτε να σε banaro, και αν γουστάρεις τόσο πολύ την μάνα μου αν κρίνω απο το pm μου μου έστειλες έλα να στην προξενέψω, να γίνεις και πατριός μου.
 

geofish

New Member
Αν και είμαι κατά των ban, το συγκεκριμένο θέμα και ο χρήστης παρακαλώ να διαγράφουν. Όχι για λόγους ισχύος ή θέσης αλλά για λόγους ηθικής, αισθητικής και συμπεριφοράς προς όλους τους άλλους εδώ μέσα.
Feni, μη το κάνεις για σένα αλλά όπως είπα για όλους τους υπόλοιπους από εμάς.
 

shark3

New Member
Γραφω 1η φορα στο forum (αν και θα επρεπε απο καιρο να πω ενα γεια σας και αν ευχαριστησω πολλα μελη για τις γνωσεις που μου μετεδωσαν και να εκφρασω τον κρυφο μου ερωτα για τον kappa)
ποσο ακυρος για να μην βρισω στο πρωτο μου post μπορει να εισαι αδερφε?
τουλαχιστον να σεβοσουν αυτους που ασχολουνται και αφιερονουν πολυτιμο χρονο για να μας λυσουν αποριες και να μας ανοιξουν τα ματια.
 

weznem

Well-Known Member
τι ειναι παλι αυτο δεν μας φτανουν οι τριχες που δεν εχουμε,εχουμε και τους ακυρους εδω..τι ειναι το ban?πεταγμα απο το forum?αδερφε δεν τα ευχεσε ουτε για πλακα,συμορφωσου μειωνεις την νοημοσυνη σου και τον εαυτο σου με αυτα που γραφεις και μον..ο,κανεναν αλλον..
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα