Johndio, FUE, Dr Jose Lorenzo, 3000g, 14-15/04/2026, @Seneca

johndio

New Member
Update 2 μηνών με φωτό και στατιστικά στην 1η σελίδα

Καλησπέρα σας,

Μέχρι στιγμής, η φάση είναι λίγο άχαρη, κυρίως λόγω της εικόνας του μαλλιού αυτή την περίοδο, αλλά και της κοκκινίλας που επιμένει ακόμη σε κάποιο βαθμό. Παρ’ όλα αυτά, θεωρώ ότι μέχρι στιγμής όλα κινούνται μέσα στο πλαίσιο που μου είχε περιγράψει ο γιατρός.

Δεν είχα κάνει αναλυτικό post στον 1ο μήνα, γιατί είχε προκύψει μια μικρή ασυμφωνία με τον γιατρό ως προς τα στατιστικά, τα οποία αρχικά είχαν σταλεί με λανθασμένη αποτύπωση. Περίμενα λοιπόν να μου τα ξαναστείλει διορθωμένα, ώστε να μπορώ να ανεβάσω πιο σωστά και πλήρη στοιχεία. Τελικά, μετά τις απαραίτητες διευκρινίσεις, μου έστειλε τα corrected stats, οπότε τα ανεβάζω τώρα μαζί με το φωτογραφικό update του 2ου μήνα.

Κάτι άσχετο αλλά ίσως άξιο αναφοράς είναι ότι έχω παρατηρήσει πως έχουν βγει αρκετές άσπρες τρίχες στη δότρια. Ελπίζω από τον επόμενο μήνα η συνολική εικόνα να αρχίσει να δείχνει λίγο καλύτερη, αν και τώρα θα κάνω και το πρώτο κούρεμα στη δότρια.

Κάθε σχόλιο ή παρατήρηση, όπως πάντα, ευπρόσδεκτα.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Corona

Active Member
Καλη φυτρωση να εχεις! απο τον επόμενο μηνα μαλλον θα βλέπεις διαφορές σιγα σιγα...το crown λογικα θα πρέπει να κλεισει με αυτη την επέμβαση; εννοω οτι δεν θα χρειάζεται αλλη μετα. τι σου ειπε ο γιατρός;

johndio

New Member
Καλη φυτρωση να εχεις! απο τον επόμενο μηνα μαλλον θα βλέπεις διαφορές σιγα σιγα...το crown λογικα θα πρέπει να κλεισει με αυτη την επέμβαση; εννοω οτι δεν θα χρειάζεται αλλη μετα. τι σου ειπε ο γιατρός;
Σ’ ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλά.

Ναι ο στόχος ήταν/ειναι με μια επέμβαση να κλείσει το crown και να γίνει πύκνωση μπροστά για αυτό και στο crown μπήκαν σχεδόν όλα τα 3τριχα και 4τριχα grafts και αντίστοιχα μπροστά μπήκαν 1τριχα και 2τριχα.

Μπλουζα