danceworld_2001 είπε:
Εμένα μου αρέσει πολύ το αποτέλεσμα και καλή η πυκνότητα, απλά κατι με χαλάει στο όριο της hairline, ίσως φταίει η υφή της τρίχας του φίλου αλλά δείχνει λίγο παράξενη, σαν ασσύμετρη, σαν κάπως αναμαλιασμένη, λίγο κάπως, ίσως επειδή βλέπω το τώρα με το παλιά, αν τον έβλεπα στο δρόμο χωρίς να ξέρω ποιός ειναι δεν νομίζω να έπαιρνα πρέφα.
Καλησπέρα danceworld2001. Θα σου δώσω ένα δίκιο. Ειδικά στις πρώτες που το μαλλί ΔΕΝ είναι κουρεμένο. Τα μ/μ μαλλιά είναι πιο κατσαρά. Αποτέλεσμα αυτού όταν μακραίνουν κατσαρώνουν ακόμα περισσότερο και δεν στρώνουν χωρίς λακ ή ζελέ. Αν δεις τις τελευταίες που είμαι κουρεμένος είναι στρωτά. Ελπίζω με τον καιρό να αρχίζουν να ισιώνουν.
Bouklas είπε:
Έχεις hairline! Αν αφήσεις το μαλλί να μεγαλώσει και το χτενίσεις όπως είσαι τώρα θα καλύψει ακομα πιο πολύ και θα φαίνεσαι το τέλειο μαλλί! Μακάρι να ήμουν και γω έτσι

Συγχαρητήρια φιλε, συνέχισε το update σου.
Φίλε bouklas για τον λόγο που ανέφερα στον danceworld δεν έχω σκοπό να τα αφήσω να μακραίνουν πολύ, Άλλωστε το πιο κοντό μου πηγαίνει και καλύτερα..
athenian είπε:
Συγγνωμη αν κανω λαθος αλλα μου φαινεται σαν να εχει μπει μολυβι ματιων η κατι τετοιο στην hairline.Μπορει να φταινε και οι φωτογραφιες και να κανω λαθος,δεν θελω να προσβαλω τον φιλο.
Φίλε athenian καλά κάνεις κ λες την γνώμη σου. Ειλικρινά δε έχω λόγο να προσβληθώ. Αν ήταν να βάλω πάντως κάτι Θα προτιμούσα να βάλω toppik που το χρησιμοποιούσα κ χρόνια!!! Όχι μολύβι!! Προς αποφυγή παρεξηγήσεων πάντως τα στοιχεία μου ανά πάσα στιγμή είναι στη διάθεση το Chs.
Ήρθε η ώρα για το review που είχα πει.
1. Με το μέχρι τώρα αποτέλεσμα είμαι ευχαριστημένος. Όπως είχε αναφέρει ο no094 τα μοσχεύματα για την περιοχή που κάλυψα ήταν αρκετά.
2. Οι μεταμοσχευμένες τρίχες είναι αρκετά πιο κατσαρές από τις τις υπάρχουσες. Όσο πιο κοντό το μαλλί τόσο καλύτερο.
3. Από το επίπεδο δουλειάς της κλινικής δεν μπορώ να πω πως έχω παράπονο. Δε μου τάξανε λαγούς με πετραχήλια και την συμπεριφορά τους θα την χαρακτήριζα επαγγελματική-κυνική.
4.Έχω παράπονο από το after-"sales" της εταιρείας. Μετά από τη μ/μ επικοινώνησαν μαζί μου μόνο μία φορά - ένα μήνα περίπου μετά την επέμβαση. Δεν τους ενόχλησα βέβαια αλλά όταν έχεις δώσει τόσα χρήματα θεωρώ πως είναι "υποχρέωση" της εκάστοτε εταιρείας να επικοινωνεί από μόνη της με τους πελάτες-ασθενείς ανά τακτά διαστήματα. Απ' ότι έχω δει έχουν πραγματοποιηθεί 2 ή 3 συνεδρίες της εταιρείας στην Ελλάδα για αξιολόγηση νέων περιστατικών. Θα μπορούσαν να αφιερώσουν λίγη ώρα για να δουν την εξέλιξη περιστατικών τους.
5. Όποιος έχει σκοπό να προβεί σε μ/μ και επιθυμεί να αποκτήσει την πυκνότητα που είχε στα 18 του καλύτερα να το ξανασκεφτεί.
6. Όσες φωτογραφίες και να δει κάποιος μόνο αν δει από κοντά περιστατικά θα διαπιστώσει ρεαλιστικά τι μπορεί να σου δώσει μια μ/μ.
super7 είπε:
Ποσο περιμενεις ακομα να σου δωσει? Στο ποσο % πιστευεις οτι εισαι? Εσενα ποσο φυσικο σου φαινεται το αποτελεσμα ?
Φίλε super7 δε ξέρω αν μπορεί να δώσει κάτι άλλο η μ/μ/. Εδώ θα είμαστε και θα δούμε