Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Gio είπε:Αγγελία : Ζητούνται Γιατροί αριστερόχειρες με άριστη γνώση μεταμοσχεύσεων μαλλιών![]()
Gio είπε:Αγγελία : Ζητούνται Γιατροί αριστερόχειρες με άριστη γνώση μεταμοσχεύσεων μαλλιών![]()
tropheus είπε:Gio είπε:Αγγελία : Ζητούνται Γιατροί αριστερόχειρες με άριστη γνώση μεταμοσχεύσεων μαλλιών![]()
:21m: Δεν υπάρχεις :21m:
Για να επανέλθω τώρα στο θέμα της μεταμόχευσής σου Γιάννη και των μέχρι στιγμής αποτελεσμάτων σου ...
Σίγουρα τους επόμενους μήνες θα δεις μια περαιτέρω βελτίωση σε ένα ποσοστό το οποίο στην καλύτερη θα είναι στο 30%.
Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα επέλθει πλήρης ισορροπία μεταξύ δεξιού και αριστερού κροτάφου.
ΟΜΩΣ έχε πάντα υπόψιν σου ότι αυτή τη διαφορά ένας τρίτος δεν την αντιλαμβάνεται. Μη βλέπεις εμάς εδώ που "διυλίζουμε τον κώνωπα".
Δυστυχώς η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μια διαδικασία η οποία ανάλογα με τα αποτελέσματα και τις απαιτήσεις του καθενός, έχει πολλά ημίχρονα ...
Gio είπε:Ρώτησα τον γιατρό μου για το θέμα των κροτάφων. Αυτό που μου είπε είναι ότι ορισμένες φορές πράγματι παρατηρείται μια ελαφρά καθυστέρηση στην φύτρωση του ενός. Αυτό μπορεί να συμβαίνει είτε επειδή μπήκαν πιο πολλά πολύτρίχα θυλάκια από τον άλλο, είτε επειδή υπάρχει μειωμένη αιμάτωση στην περιοχή. Ομως, τελικώς με τον χρόνο ο κρόταφος επανέρχεται στην αρχική του πυκνότητα με δεδομένο ότι έχουν τοποθετηθεί ισότιμα τα μοσχεύματα. Επίσησ, δεν έχει καμία σχέση το χερι και η σταση του γιατρού αφού οι γωνιές εισαγωγής ορίζονται από το κεφάλι του ασθενούς. Ο γιατρός απλώς το ρυθμίζει. Μην προβληματίζεσαι, έχεις πολύ όμορφο αποτέλεσμα..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
n094 είπε:Gio είπε:Ρώτησα τον γιατρό μου για το θέμα των κροτάφων. Αυτό που μου είπε είναι ότι ορισμένες φορές πράγματι παρατηρείται μια ελαφρά καθυστέρηση στην φύτρωση του ενός. Αυτό μπορεί να συμβαίνει είτε επειδή μπήκαν πιο πολλά πολύτρίχα θυλάκια από τον άλλο, είτε επειδή υπάρχει μειωμένη αιμάτωση στην περιοχή. Ομως, τελικώς με τον χρόνο ο κρόταφος επανέρχεται στην αρχική του πυκνότητα με δεδομένο ότι έχουν τοποθετηθεί ισότιμα τα μοσχεύματα. Επίσησ, δεν έχει καμία σχέση το χερι και η σταση του γιατρού αφού οι γωνιές εισαγωγής ορίζονται από το κεφάλι του ασθενούς. Ο γιατρός απλώς το ρυθμίζει. Μην προβληματίζεσαι, έχεις πολύ όμορφο αποτέλεσμα..
Χμμμ... δεν ειμαι σιγουρος για το παραπανω γιωργο κ το λεω γιατι μετα απο 7 χρονια και 4 μμ ο αριστερος μου κροταφος παραμενει πιο αραιος. Τεσπα...
n094 είπε:Gio είπε:Ρώτησα τον γιατρό μου για το θέμα των κροτάφων. Αυτό που μου είπε είναι ότι ορισμένες φορές πράγματι παρατηρείται μια ελαφρά καθυστέρηση στην φύτρωση του ενός. Αυτό μπορεί να συμβαίνει είτε επειδή μπήκαν πιο πολλά πολύτρίχα θυλάκια από τον άλλο, είτε επειδή υπάρχει μειωμένη αιμάτωση στην περιοχή. Ομως, τελικώς με τον χρόνο ο κρόταφος επανέρχεται στην αρχική του πυκνότητα με δεδομένο ότι έχουν τοποθετηθεί ισότιμα τα μοσχεύματα. Επίσησ, δεν έχει καμία σχέση το χερι και η σταση του γιατρού αφού οι γωνιές εισαγωγής ορίζονται από το κεφάλι του ασθενούς. Ο γιατρός απλώς το ρυθμίζει. Μην προβληματίζεσαι, έχεις πολύ όμορφο αποτέλεσμα..
Χμμμ... δεν ειμαι σιγουρος για το παραπανω γιωργο κ το λεω γιατι μετα απο 7 χρονια και 4 μμ ο αριστερος μου κροταφος παραμενει πιο αραιος. Τεσπα...