Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Flosk είπε:Μπράβο John, ειναι πολυ καλο δείγμα αυτή η εκφυση για 4,5 μηνες! Το τελικό αποτελεσμα θα σε ικανοποιήσει πολυ πιστεύω! Καλη συνέχεια
n094 είπε:Ήμουν σίγουρος ότι θα πας καλά, μιας και το πρόβλημά σου δεν ήταν πολύ μεγάλο και ο αριθμός μοσχευμάτων που έβαλες για τόσο μικρό πρόβλημα ήταν αρκετά μεγάλος... Χαίρομαι για σένα και πιστεύω ότι μέχρι τους 12 μήνες θα έχεις λύσει τελείως το θέμα καράφλα (ελπίζω μόνιμα αν κάνεις και καμιά θεραπεία).
krhtikos21 είπε:πολύ ωραίος φίλε μου συγχαρητήρια!!!
prowler3 είπε:Πολυ ενθαρυντικά τα μηνύματα απο το μέχρι τώρα αποτέλεσμα σου φίλε John. Περιμένουμε το καλύτερο!
mimis giova είπε:πολυ καλος αδερφε...αλλα παλι σπαστο μαλλι βλεπω...οσες μμ εχω δει καλες..βλεπω κ σπαστο μαλλι...δεν ξερω αλλα θα ηθελα πολυ να δω μια μμ σε ισιο μαλλι κ με δυαχητη....
Billy_tramp είπε:πολύ ωραια ρε johny , ψυχολογια στα υψη ??
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
n094 είπε:Είναι αλήθεια αυτό που αναφέρεις για τους κροτάφους. Φαίνεται ότι οι περισσότεροι (ανάμεσά τους και εγώ) έχουμε τελικώς μικρότερη φύτρωση στην αριστερή πλευρά, κάποιοι άλλοι (λιγότεροι) έχουν στη δεξιά. Αν όλοι μας είχαμε το ίδιο πρόβλημα στην αριστερή, θα έλεγα ότι μπορεί να σχετίζεται με την μειωμένη αιμάτωση στην περιοχή λόγω της ύπαρξης της καρδιάς και ότι μπορεί η λειτουργία της να προσδίδει σε αυτό το ημισφαίριο, αλλά επειδή υπάρχουν και άτομα με χαμηλότερη φύτρωση στο δεξιό τμήμα δεν μπορώ να το απαντήσω με σιγουριά, θα το ψάξω όμως.
John83 είπε:Billy_tramp είπε:πολύ ωραια ρε johny , ψυχολογια στα υψη ??
Κοίτα Billy η αλήθεια είναι πως η ψυχολογία έχει ανέβει αρκετά. Στα ύψη δεν είναι ακόμα πάντως. Όπως αναφέρω και πιο πάνω περιμένω να πυκνώσει και ο έταιρος κρόταφος... Αυτό που με ευχαριστεί προς το παρόν περισσότερο είναι ότι έχω "απελευθερωθεί" απ' τη χρήση του Toppik!! Πραγματικά νιώθω ελεύθερος! Όσοι το χρησιμοποιούν ή το χρησιμοποιούσαν καταλαβαίνουν απόλυτα τι εννοώ!
Θα περιμένω και τους επόμενους μήνες να δω το τελικό αποτέλεσμα και μετά θα αναφερθώ πιο αναλυτικά. Τόσο για το αποτέλεσμα όσο και γενικότερα για την κλινική. Και για τα θετικά αλλά και για τα αρνητικά.
Georgio24 είπε:John83 είπε:Billy_tramp είπε:πολύ ωραια ρε johny , ψυχολογια στα υψη ??
Κοίτα Billy η αλήθεια είναι πως η ψυχολογία έχει ανέβει αρκετά. Στα ύψη δεν είναι ακόμα πάντως. Όπως αναφέρω και πιο πάνω περιμένω να πυκνώσει και ο έταιρος κρόταφος... Αυτό που με ευχαριστεί προς το παρόν περισσότερο είναι ότι έχω "απελευθερωθεί" απ' τη χρήση του Toppik!! Πραγματικά νιώθω ελεύθερος! Όσοι το χρησιμοποιούν ή το χρησιμοποιούσαν καταλαβαίνουν απόλυτα τι εννοώ!
Θα περιμένω και τους επόμενους μήνες να δω το τελικό αποτέλεσμα και μετά θα αναφερθώ πιο αναλυτικά. Τόσο για το αποτέλεσμα όσο και γενικότερα για την κλινική. Και για τα θετικά αλλά και για τα αρνητικά.
μήπως στην φωτογραφία που τραβήχτηκε 9/4 στις 15:19 φαίνεται μια ασυμμετρία στο δεξί "φύτεμα";
Πάντως πιστεύω ότι αν δεν είσαι υποψιασμένος, δεν το παρατηρείς.
Κοίτα Billy η αλήθεια είναι πως η ψυχολογία έχει ανέβει αρκετά. Στα ύψη
Γειά σου Georgio!! Θα ήθελα την βοήθειά σου για το τι εννοείς ασυμμετρία..Αν εννοείς ο ένας κρόταφος να είναι πιο ψηλά από τον άλλον δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Να σημειώσω επίσης πως ο ένας κρόταφος μπορεί να έχει διαφορετική όψη από τον άλλον στην φώτο που αναφέρεις μιας και έχουν μια μέρα διαφορά.
Πλέον "εξέτασα" αυτή την φωτογραφία πολύ καλά και είμαι 100% σίγουρος ότι το "φύτεμα" δεν έχει γίνει συμμετρικά, δηλαδή στην δεξιά μεριά σου η hairline είναι πιο ψηλά από την αριστερή. Η γωνία του παραλληλόγραμμου ξεκινάει από τον δεξί κρόταφο και φαίνεται ότι ο αριστερός είναι πιο κάτω.
Κατ'εμέ οι θεωρίες περί μη αναλογικής αιμάτωσης στα δύο μισά της hairline δεν παίζουν.
Αν είναι έτσι να ξέρεις πάντως ότι θα δεχτούν να το επανορθώσουν χωρίς χρέωση.
Georgio24 είπε:Κοίτα Billy η αλήθεια είναι πως η ψυχολογία έχει ανέβει αρκετά. Στα ύψη
Γειά σου Georgio!! Θα ήθελα την βοήθειά σου για το τι εννοείς ασυμμετρία..Αν εννοείς ο ένας κρόταφος να είναι πιο ψηλά από τον άλλον δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Να σημειώσω επίσης πως ο ένας κρόταφος μπορεί να έχει διαφορετική όψη από τον άλλον στην φώτο που αναφέρεις μιας και έχουν μια μέρα διαφορά.
Πλέον "εξέτασα" αυτή την φωτογραφία πολύ καλά και είμαι 100% σίγουρος ότι το "φύτεμα" δεν έχει γίνει συμμετρικά, δηλαδή στην δεξιά μεριά σου η hairline είναι πιο ψηλά από την αριστερή. Η γωνία του παραλληλόγραμμου ξεκινάει από τον δεξί κρόταφο και φαίνεται ότι ο αριστερός είναι πιο κάτω.
Κατ'εμέ οι θεωρίες περί μη αναλογικής αιμάτωσης στα δύο μισά της hairline δεν παίζουν.
Αν είναι έτσι να ξέρεις πάντως ότι θα δεχτούν να το επανορθώσουν χωρίς χρέωση.
Ο γιατρός τραβάει την hairline με τον ειδικό μαρκαδόρο και κοιτάει εκεί μέσα να πετάξει συμμετρικά τα grafts που εξήγαγε. Δεν υπήρχε περίπτωση το ένα μισό να είναι πιο πυκνό από το άλλο. Απλά στην προκειμένη ο συγκεκριμένος έκανε ένα λαθάκι και σχεδίασε την δεξιά hairline λίγο πιο ψηλά.Καταρχήν ειλικρινά σε ευχαριστώ στο ότι μπήκες στον κόπο να ασχοληθείς. Ωραία παρατήρηση και αρκετά χρήσιμη θα έλεγα. Παρόλα αυτά το ότι η δεξιά πλευρά της hairline είναι πιο ψηλά σημαίνει μικρότερη περιοχή κάλυψης... Θέλω να πω δηλαδή πως εύστοχη είναι η παρατήρησή σου αλλά δεν σχετίζεται με το εάν δεν υπάρχει ακόμα η ίδια πυκνότητα- επανέκφυση με την αριστερή. Ίσα ίσα που αν θεωρήσουμε ότι μπήκαν τα ίδια (αναλογικά πάντα) grafts στους δυο κροτάφους ούσα μικρότερη περιοχή κάλυψης η δεξιά -λόγω ασυμμετρίας- έπρεπε να έδειχνε πιο πυκνή... Υ.Γ Συμφωνώ και εγώ μαζί σου για την αιμάτωση...
Εδώ θα είμαστε τους επόμενους μήνες να δούμε την εξέλιξη..
Υ.Γ Το παραλληλόγραμμο με μέτρο σύγκρισης τα αυτάκια μην το υπολογίζεις... Το αριστερό είναι κολλητό τελείως σε αντίθεση με το δεξί. Εκεί υπάρχει ασυμμετρία που με ξυρισμένα τα μαλλιά φαίνεται![]()
Σε ευχαριστώ και πάλι..
n094 είπε:Είναι αλήθεια αυτό που αναφέρεις για τους κροτάφους. Φαίνεται ότι οι περισσότεροι (ανάμεσά τους και εγώ) έχουμε τελικώς μικρότερη φύτρωση στην αριστερή πλευρά, κάποιοι άλλοι (λιγότεροι) έχουν στη δεξιά. Αν όλοι μας είχαμε το ίδιο πρόβλημα στην αριστερή, θα έλεγα ότι μπορεί να σχετίζεται με την μειωμένη αιμάτωση στην περιοχή λόγω της ύπαρξης της καρδιάς και ότι μπορεί η λειτουργία της να προσδίδει σε αυτό το ημισφαίριο, αλλά επειδή υπάρχουν και άτομα με χαμηλότερη φύτρωση στο δεξιό τμήμα δεν μπορώ να το απαντήσω με σιγουριά, θα το ψάξω όμως.