Ji

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

koumparos

Well-Known Member
Μάζεψε κάνα φράγκακι παραπάνω και πήγαινε Κύπρο.Αλλιως βεκρή.Θα σε πλακώσει στα πολύτριχα που τα χρειάζεσαι στις περιοχές αυτες και θα κάνεις δουλειά.dhi μην το συζητάς καθόλου θα σου σπάσουν τα νεύρα με τις συνεχόμενες συνεδρίες και είναι ζήτημα εάν θα πάρεις στο τέλος αξιοπρεπή πυκνότητα.

aris rokos

Active Member
Στην Ελλαδα κανενας δεν ειναι τελειος.
DHI κ Βεκρης ομως ειναι σαφως πιο αξιοπιστοι απο τον mr''κανω κ τις 2 μεθοδος αλλα.... μονο strip.Strip μεχρι να σβησει ο ηλιος''
Αυτό το κατάλαβα είναι υπέρ του Στριπ Αν και δεν είναι τόσο κακό ..Εγώ νομίζω ότι έχεις μεγαλύτερα ποσοστά φύτρωσης από την διάβασα και κατάλαβα

dimitris50423

Well-Known Member
Μαλλον θελεις να μας πεισεις για τον Αναστασακ* και οχι να ακουσεις αυτα που σου λεμε.
Κοιταξε μην καταληξεις χειρότερα απο την κατασταση που βρισκεσαι τωρα με δωρο τοπικ.

aris rokos

Active Member
Μαλλον θελεις να μας πεισεις για τον Αναστασακ* και οχι να ακουσεις αυτα που σου λεμε.
Κοιταξε μην καταληξεις χειρότερα απο την κατασταση που βρισκεσαι τωρα με δωρο τοπικ.
Δεν θέλω να πείσω κανέναν Ο λόγος που γράφτηκα εδώ είναι για να πάρω πληροφορίες Και να καταλήξω κάπου Το σκεπτικό μου είναι Ότι ο είναι ο μόνος γιατρός που κάνει μόνος του την μεταμόσχευση Όλοι οι άλλοι Βγαίνουν στις τηλεοράσεις και την δουλειά την κάνουμε Άλλη

aris rokos

Active Member
Ήθελα να το πω αλλά λέω άσε μην παρεξηγηθω.Καλη τύχη φιλτατε και άναψε και λαμπάδα εάν σε αναλάβει αυτός.
Δεν θέλω να πείσω κανέναν Ο λόγος που γράφτηκα εδώ είναι για να πάρω πληροφορίες Και να καταλήξω κάπου Το σκεπτικό μου είναι Ότι ο είναι ο μόνος γιατρός που κάνει μόνος του την μεταμόσχευση Όλοι οι άλλοι Βγαίνουν στις τηλεοράσεις και την δουλειά την κάνουμε Άλλη

naruto

Well-Known Member
φαντασου οτι οι νοσηλευτες των αλλων ,ειναι πιο αξιοπηστοι απο τον γιατρο Αναστασακη .

Το φορουμ εχει οτι πληροφορια χρειαστεις,αν εχεις την διαθεση να το αξιοποιησεις .
Ολοι οσοι εχουν απαντησει στο νημα σου λενε ακριβως τα ιδια αλλα εσυ επιμενεις .
Δικος σου ο κατηφορος αλλα δικο σου κ ο ανηφορος

aris rokos

Active Member
φαντασου οτι οι νοσηλευτες των αλλων ,ειναι πιο αξιοπηστοι απο τον γιατρο Αναστασακη .

Το φορουμ εχει οτι πληροφορια χρειαστεις,αν εχεις την διαθεση να το αξιοποιησεις .
Ολοι οσοι εχουν απαντησει στο νημα σου λενε ακριβως τα ιδια αλλα εσυ επιμενεις .
Δικος σου ο κατηφορος αλλα δικο σου κ ο ανηφορος
Δεν έχω αποφασίσει ακόμα όπως έγραψα και παραπάνω έχω κλείσει ραντεβού την Τετάρτη θα δείξει τι να σου πω .. Προσπαθώ από το Φόρουμ να βγάλω και εγώ μια Άκρη Αλλά από ότι καταλαβαίνω όλοι δυσαρεστημένοι είναι

Veron

Well-Known Member
Γενικα να ξερεις επειδη η μ.μ ειναι μια χρονοβορος διαδικαδια ,αν τα κανει ολα ενας,υπαρχει προβλημα...
Εσυ ομως εισαι κατοικος Γερμανιας και η λυση σου ειναι ο Αναστασακης?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aris rokos

Active Member
Γενικα να ξερεις επειδη η μ.μ ειναι μια χρονοβορος διαδικαδια ,αν τα κανει ολα ενας,υπαρχει προβλημα...
Εσυ ομως εισαι κατοικος Γερμανιας και η λυση σου ειναι ο Αναστασακης?
Στη Γερμανία κάποιος Αζάρ υπάρχει στο Βερολίνο .. Αυτός με Εξέταση από κοντά Και μου είπε 3000 τρέχω φιλάκια Σε τρεις μέρες να τα βάλει 13500 Ευρώ Πανάκριβα.. Τα βάζει ο ίδιος και οι νοσηλευτές .. Για Αναστασάκη γράφω παραπάνω γιατί τον πήρα πιο σοβαρά από τους άλλους

tasos33

Well-Known Member
Ακόμα και έτσι να είναι τα πράματα ποιος εχει θεαματικά αποτελέσματα?
Ο αναστασακης που κάνει μονος του τα πάντα η ο ερντογαν που κανει λίγα?

anargiros88

Well-Known Member
Ρε αλάνια κακός συνεχίζεται την κουβέντα ! Τόσα μέλη του έχετε πει να μην πάει εκεί και να κοιτάξει για άλλου και αυτός επιμένει .
Ότι ο είναι ο μόνος γιατρός που κάνει μόνος του την μεταμόσχευση Όλοι οι άλλοι Βγαίνουν στις τηλεοράσεις και την δουλειά την κάνουμε Άλλη

Και στην dhi γιατρός στην κάνει την μ.μ , και στην AHC μπορεί να πετύχεις γιατρό , μπορεί και νοσηλεύτρια , και ο Γεωργίου γιατρός είναι και στην HDC γιατρό έχει ! Το πρόβλημα σου είναι αν βγαίνει κάποιος άλλος στην tv και παίρνει τη δόξα της κλινικής η να κάνεις σωστά τη δουλειά σου ? Και Ο Παπανικολάου που ήταν στην DHI και ήταν η βιτρίνα άνοιξε κλινική και κάνει μ.μ , πήγαινε και σε αυτόν να πάρεις μια γνώμη .

aris rokos

Active Member
Ρε αλάνια κακός συνεχίζεται την κουβέντα ! Τόσα μέλη του έχετε πει να μην πάει εκεί και να κοιτάξει για άλλου και αυτός επιμένει .

Και στην dhi γιατρός στην κάνει την μ.μ , και στην AHC μπορεί να πετύχεις γιατρό , μπορεί και νοσηλεύτρια , και ο Γεωργίου γιατρός είναι και στην HDC γιατρό έχει ! Το πρόβλημα σου είναι αν βγαίνει κάποιος άλλος στην tv και παίρνει τη δόξα της κλινικής η να κάνεις σωστά τη δουλειά σου ? Και Ο Παπανικολάου που ήταν στην DHI και ήταν η βιτρίνα άνοιξε κλινική και κάνει μ.μ , πήγαινε και σε αυτόν να πάρεις μια γνώμη .
Δεν είπα τίποτα ρε φίλε απλώς τη γνώμη μου και πως σκέφτομαι .. Θα πάω και εκεί να πάρω μια γνώμη

anargiros88

Well-Known Member
Δεν είπα τίποτα ρε φίλε απλώς τη γνώμη μου και πως σκέφτομαι .. Θα πάω και εκεί να πάρω μια γνώμη

Τώρα μιλάς σωστά και μόρτικα ! Στρώσου και διάβασε το φόρουμ για να είσαι γάτα στα ραντεβού και να μην φας κανένα παραμύθι ! Μην πας αδιάβαστος και σε πιάσουν κότσο ! Πρέπει να είσαι σαΐνι και ετοιμόλογος !

karampalikis

Active Member
Πήγαινε, δεν είναι κακό αυτό...και εγώ αν έμενα στην Αθήνα θα πήγαινα έστω απο περιέργεια. Απλώς να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου αυτα που έχουν ειπωθεί εδώ στο φόρουμ. Να μας ενημερώσεις αν το ραντεβού είναι δωρεάν και αν σε εξετάσει κανονικά ή με το μάτι. Να τον ρωτήσεις και τιμές.
Να πας και στην D@I και στον B@@ρη.
Μετά θα έχεις και κάποια προσωπική άποψη εκτός από τις πληροφορίες που σου παρέχει το φόρουμ. Κρίνεις ανάλογα και αποφασίζεις.

tasos33

Well-Known Member
Λες ο αναστασακης κάνει ολη την μόνος του και σε ρωτώ...

Ποιος έχει θεαματικά αποτέλεσματα ο αναστασακης που κανει την μμ μόνος η ο ερντογαν που κάνει τα μισά των μισων απ οτι κάνει ο αναστασακης?

Μπλουζα