INNEOV HOMME

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator
Απ: INNEOV HOMME

panosm, επειδή είδα ότι κάνεις χρήση σε τοπικά, βάλε σε αυτό
"1 x lotion me aldactone διαλυμένο σε emu oil"
που αναφέρεις στην υπογραφή σου, μερικά καψάκια avodart.
Άσε αυτά τα σκευάσματα, κάνουν κακό στην τσέπη και δεν κάνουν τπτ στα μαλλιά.
Τα έχω δοκιμάσει...

Death Valley

New Member

Ενταξει.

Παιδια μην γραφετε εδω.Το συγκεκριμενο site προωθει μονο τις αποψεις και τα προιοντα του admin και των συνεργατων του.

Άκης

Administrator

Death Valley είπε:
Ενταξει.

Παιδια μην γραφετε εδω.Το συγκεκριμενο site προωθει μονο τις αποψεις και τα προιοντα του admin και των συνεργατων του.
Οφείλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου που με ανακάλυψες... Τα "προϊόντα μου" τυχαίνει να έχουν και μια βάση χρηστών πίσω τους + έρευνες και αποδείξεις.
Τα προϊόντα σου (χωρίς ""), που πουλάνε τα φαρμακεία και τα έχουν δοκιμάσει όλοι σχεδόν οι Έλληνες που είδαν ότι έχουν τριχόπτωση για να τα παρατήσουν μετά από καιρό, ΔΕΝ κάνουν τπτ. Επιβεβαιωμένα... Τώρα τι πας να μας δείξεις με το να λες το τάδε προϊόν και το τάδε προϊόν, δεν ξέρω...
Και αφού προτείνεις να μην γράφουν εδώ γιατί προωθούμε προϊόντα, κάνε την αρχή τότε...
Πάντως μου έδωσες μια ιδέα.
Το site θα ονομάζεται/διαφημίζεται ως εξής πλέον:

Hairlossgr - Μπλοκάρουμε την DHT από το 2008.
Με τιμή, ο Admin και συνεργάτες...

Και κάτι άλλο, τελευταίο. Ειλικρινά ΔΕΝ περίμενα ότι θα υπήρχαν άτομα που τους λες ποια δουλεύουν, ποια έχουν έρευνες, ποια χρησιμοποιεί με επιτυχία όλος ο πλανήτης, ποια μπορούν να δουν στο internet ιδίοις όμασις, για να ακούνε τον κάθε "γνώστη" που προσπαθεί να τους πασάρει την κάθε αηδία που δεν κάνει τπτ στα μαλλιά τους. Που έχουν αμφιβολίες, που ρωτάνε, που ενώ έχουν διαβάσει εκατοντάδες ποστ και αναλύσεις, μπαίνει ένας που έχει κάποιο όφελος να προωθηθούν προϊόντα του "σωρού" και κάθονται τον ακούνε, ξανα έχουν απορίες, θάβουν, κράζουν κλπ... Το έχω παρατηρήσει και σε ξένα φορουμ αλλά μεγάλα με χιλιάδες χρήστες και λες "ε, στους 1000 ας είναι 2-3". Εμ στο Ελλάντα, χωρίς να μπούμε στους 1000 χρήστες εμφανίστηκαν οι μισοί έτσι...
Ελλάς το μεγαλείο σου, έλεγε ο ποιητής;;;

panosm

Member

Βρε death να σε ρωτήσω κατι
έχεις κάνει κάποια θεραπεία με τα προιόντα που λες και είδες αποτελέσματα ;
γιατί είσαι μηδενιστής και οταν κάποιος εδώ λέει κάτι εσύ αμέσως αντιδράς με αυτό τον τρόπο
ποιός έχει δικά του προιόντα εδώ ; είδες κάπου να πουλάει κάποιος απο δικό του μαγαζί ;

Πες μας τουλάχιστον τα δικά σου αποτελέσματα να βοηθηθούμε και εμείς να βοηθείσουμε και σένα όσο μπορούμε.

εγώ στην αρχή αυτής της " μάχης " χρησιμοποιούσα πανάκριβες φόρμουλες ( scalp med ) με καλά αποτελέσματα - στη συνέχεια με τη βοήθεια απο τα παιδιά εδώ συνέχισα με άλλα προιόντα με 1/10 σε κόστος και θεαματικά αποτελέσματα

γι'αυτό σου λέω άκου και τη δική μας γνώμη την τσέπη και τα μαλιά σου θα σώσεις

Death Valley

New Member

@admin

1.Δεν χρησιμοποιω τα συγκεκριμενα χαπια.Με το τροπο σου ομως δειχνεις ποσο κομπλεξικος εισαι.
2.Με κανεις και γελω,νομιζοντας οτι ειμαι προμοτερ προιοντων

3 Μπορει να εχουν ερευνες αλλα δεν ειναι εγκεκριμενα ολα στην Ελλαδα και αλλου.Εισαι επικινδυνος που προτεινεις προιοντα (Αvodart) που σε ολα τα textbook δερματολογιας (και αμα με προκαλεσεις και αλλο θα στα φωτογραφισω να τα δεις) απαγορευεται η χρηση τους.

4.Δεν εχω προιοντα για την τριχοπτωση συγγνωμη.Δεν εχω αραιωση απλα βαζω τα προιοντα αυτα για πιο πυκνα μαλλια.

Άκης

Administrator

Κομπλεξικός μπορεί να είμαι, αλλά με άτομα όπως εσύ. Μας έχεις ζαλίσει να μας λες για προϊόντα τα οποία ΔΕΝ κάνουν τπτ άλλο από το να παίρνουν τα λεφτά των παιδιών και να μην τους δίνουν αποτελέσματα. Ε, ναι σε προκαλώ, δείξε μας τα υποτιθέμενα βιβλία που έχεις να τα δούμε και εμείς. Το ότι ΔΕΝ είναι εγκεκριμένα στην Ελλάδα, δεν ξέρεις τι λες. Ποιο δεν είναι εγκεκριμένο; Το avodart είναι, αλλά για προστάτη. Δεν είναι πρέζα. Και δεν το προτείνω αναγκάζοντας κάποιον να το πάρει, το λέω σαν προϊόν που δουλεύει. Το ξαναλέω και όπως λέει και το μέλος Μαρία στο ποστ της "Έχει βουίξει το internet με την DHT" και οι δικοί μας εδώ λένε τα δικά τους.
Θες να σταματήσεις την τριχόπτωση; Θα πρέπει να περιορίσεις την DHT. Κανένα προϊόν που αναφέρεις ΔΕΝ κάνει αυτά που λες.

Και σταμάτα ποια να το παίζεις γνώστης με τα "textbook δερματολογιας" γιατί εδώ διαβάζουμε νεότερες μελέτες από τα απαρχαιωμένα "textbook δερματολογιας" σου...
Επίσης που κολλάς με δερματολογία; 'Αλλη ιδιότητα δεν έχεις; Ή λες, ας μάθω και δερματολογία μπας και κονομήσω; Να προωθώ και ότι σαβούρα πουλάνε τα Ελληνικά φαρμακεία και να βγάζω το κατι της μου... Καλή σκέψη σου, αλλά δεν πιάνει πλέον. Όσο θα είναι online το φορουμ, όλα τα προϊόντα θα λέγονται με το όνομα τους. Κάνουν δουλειά; Οκ, τα αναφέρουμε. Δεν κάνουν; Μπαίνουν στην κατηγορία Snake Oil που κακό κάνουν στην τσέπη μας... Αυτά εν ολίγης. Αν έχεις αποδείξεις για τα προϊόντα (άκου το INNEOV HOMME να κάνει για την τριχόπτωση...Τι άλλο θα ακούσουμε) που αναφέρεις, τα οποία και έχω πληρώσει και δεν είδα το παραμικρό, να μας τις δείξεις. Ειδάλλως δεν έχει λόγο να κάθομαι να αντιλέγω για το κάθε INNEOV που πουλάνε τα φαρμακεία...

Death Valley

New Member

Βρε ανθρωπε μου το INNEOV HOMME το ανεφερα πληροφοριακα.Δεν θες να γραφονται προιοντα της κοσμετολογιας εδω.Οκ δεν θα ξαναγραψω

Θα σε παρακαλουσα να μην ξαναπεις την ιδιοτητα μου και δεν θα ξαναγραψω στο forum σου αφου δεν δεχεσαι αλλη αποψη.

Αυριο ομως θα σου στειλω με pm τα textbook μου που τοσο περιφρονητικα μιλας γι'αυτα,οχι για να αποδειξω αυτα που λεω αλλωστε δεν περιμενω επιβεβαιωση απο το internet,αλλα γιατι με προκαλεις.Το να σου εχει κανει κακο ενας δερματολογος δεν ειναι λογος να βρζεις ολη της ελληνικη ιατρικη κοινοτητα ουτε να το παιζεις θεος και να δεινεις συνταγες μεσα απο το ιντερνετ.

Αμα θελεις ανταπαντα εδω αλλα σε παρακαλω οχι επι προσωπικου.

Υ.Σ Αυριο θα σου στειλω το pm με τα βιβλια.

Άκης

Administrator

Απαντώ μόνο εδώ και δεν απαντώ επί προσωπικού ποτέ. Ακόμα και τα mails που λαμβάνω τα ποστάρω. Βάλ'τα εδώ να τα βλέπουν και τα άλλα μέλη. Δεν κρύβω τπτ.

Να γράφονται προϊόντα που δουλεύουν είναι καλό. Τα υπόλοιπα καλό είναι να αναφέρονται για να ξέρει ο κόσμος, όχι να επιμένουμε και σε αυτά.

Τελικά θεός είμαι, σερίφης, αρχηγός παραθρησκευτικής οργάνωσης (αλα mexi), έμπορος, συνεργάτης εταιριών? Τι ακριβώς είμαι, αποφασίστε επιτέλους για να ξέρω να συστήνομαι...

Death Valley είπε:
Θα σε παρακαλουσα να μην ξαναπεις την ιδιοτητα μου

Admin είπε:
Επίσης που κολλάς με δερματολογία; 'Αλλη ιδιότητα δεν έχεις;

?? Ποια είναι η ιδιότητα σου που είπα; Η άλλη;; Τι ιδιότητα είναι αυτή; Πρώτη μου φορά την ακούω...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Death Valley

New Member

Eιμαι γιατρος και δεν ντρεπομαι γι'αυτο.Και μπηκα εδω ως απλο μελος.Βρες μου που εχω πει οτι τα προιοντα της Ducray ειναι τα καλυτερα η που εχω προτρεψει καποιον να τα παρει.Μην αφηνεις εντυπωσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

Death Valley είπε:
Χαπια με Taurine + Κατεχίνες από πράσινο τσάι και σπόρους σταφυλιού + ψευδάργυρος

http://www.inneov.gr/

25 ευρω νομιζω κανουν

τα κρινω κατω απο μετρια

περα απο αυτο

ελεος ρε death τι ειναι αυτα που λες
οτι προτεινουμε το δοκιμαζουμε κιολας

τι συμφερον εχει ο ακης η εγω απο την φιναστεριδη η το revivogen η οποιοδηποτε αλλο που προτεινουμε

οταν λες κατι μαθε να το υποστηριζεις
μας εχεις δει να μιλαμε με καμια εταιρια μας εχεις πιασει να χρηματιζομαστε απο καπου για να προωθουμε κατι συγκεκριμενο

σε παρακαλω πολυ μην κατηγορεις ετσι αδικα

Άκης

Administrator

Έχω συμφέρον παναγιώτη και από το Zix, το ξέχασες να το αναφέρεις.
Όσο για το inneov, το έχω δοκιμάσει και αυτό...
Καλό είναι για να νομίζεις και να πιστεύεις ότι κάτι παίρνεις και κάνεις για το μαλλί σου.
Αλλά αποτέλεσμα; Τπτ, τουλάχιστον σε εμένα.
Αφήστε την ταυρίνη για το Red Bull... :D

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

Ntia

New Member

Παιδιά θα ήθελα να πω τι γνώμη μου..

Τα inneov για τη τριχόπτωση τα έπαιρνα για πολύ καιρό χωρίς όμως καμιά άλλη θεραπεία παράλληλα... Δεν είδα καμιά ουσιαστική βελτίωση.

Πιστεύω ότι για να δει κάποιος βελτίωση πρέπει να δώσει μια γενική ώθηση από όλες τις πλευρές αλλά εξαρτάται πάντα και από τα προιόντα..

Να δώσω ένα παράδειγμα. Εγώ παράλληλα με τη θεραπεία που κάνω αυτή τη στιγμή παίρνω και epicrin κάψουλες. Βλέπω αποτελέσματα, αλλά δεν τα βλέπω χάρη στις epicrin. Tα βλέπω χάρη στο σύνολο της προσπάθειας και σίγουρα κυρίως των διαλυμάτων που βάζω στο κεφάλι μου, κυρίως της μινοξιδίλης, της τρετινοίνης, των κορτικοστεροειδών και κάποιων άλλων συμπληρωμάτων καλλυντικών που με έχουν βοηθήσει πολύ...

Σίγουρα death valley αν έχεις διαβάσει κάποια από τα post μου, θα έχεις δει ότι και οι δικές μου απόψεις διαφέρουν καμιά φορά από των υπόλοιπων παιδιών, σίγουρα πχ για τη θεραπεία που κάνω εγω τώρα ίσως δεν συμφωνούν σε κάποια σημεία... Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να πω τη γνώμη μου από τη στιγμή που βλέπω αποτελέσματα, οι περισσότεροι από εδώ ξέρουν πόσο έχω ταλαιπωρηθεί και πόσο αναγκάστικα να αρχίσω θεραπεία με τέτοια σκευάσματα αφού πρώτα είχα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια με όλα τα φυτικά κτλ.

Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι καμιά φορά, δεν παίζει ρόλο μόνο τι λέμε... αλλά και πως το λέμε..

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

οι epicrin ειναι πολυβιταμινες τουλαχιστον τετοιες ειχα παρει πριν πολλα χρονια

αχρειαστες κατα την γνωμη μου

Ntia

New Member

Εγώ τις παίρνω κυρίως λόγω της ποσότητας του ψευδαργύρου που έχουν και επίσης για την κυστίνη αλλά και την βιταμίνη Α (έχει και κάποια άλλα συστατικά). Δεν περιμένω σε καμιά περίπτωση να με βοηθήσουν από μόνες τους, τις παίρνω συμπληρωματικά για μια ενίσχυση..
Συμφωνώ σε κάθε περίπτωση ότι για την αλωπεκία και ειδικότερα σε βαριές περιπτώσεις όλα αυτά είναι μόνο συμπληρωματικά και η κύρια θεραπεία γίνεται με άλλα προιόντα..

Απλά, στη μακροχρόνια θητεία μου, έχω πάρει ένα σωρό απ' όλα αυτά με κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις βέβαια, δεν νομίζω ότι μπορούν να λύσουν το πρόβλημα, αλλά πιστεύω ότι μπορούν να βοηθήσουν σίγουρα σε περιπτώσεις όπως μια απλή εποχιακή τριχόπτωση ή τριχόπτωση από αβιταμίνωση, εξαντλητική δίαιτα κ.τ.λ.

Πάντως και το δικό μας πρόβλημα στις εποχές που υπάρχει η λεγόμενη εποχιακή τριχόπτωση σίγουρα επιβαρύνεται..

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

τέτοια σκευάσματα τα σκέφτομαι αυτή την εποχή,
γιατί όπου να'ναι μπαίνει η άνοιξη και αρχίζει φυσιολογικά πάλι η εποχιακή τριχόπτωση ... :(

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα