INNEOV HOMME

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

heyya

New Member
Απ: INNEOV HOMME

χεχε... εντάξει, χιουμορίστικα το πήγα αλλά αν προσέξεις πάνω κάτω σχεδόν όλοι οι 40+ αυτών είναι φαλακροί :)

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

μην του βλεπεις στην ηλικια των 40
δες τους οταν απολυονται

φυσικα και δεν ισχυει
και υπαρχουν πολλα παραδειγματα

αυτο με το κρανος ειναι μυθος

δεν υπαρχει καμια επιστημονικη ερευνα η οποια να αποδυκνυει κατι τετοιο

akishellas3

Well-Known Member

Πανο φαντασου να υπηρχε αντε να τους πεις μετα να το φορεσουν .
Οπως δεν εχει δηθεν βρεθει η θεραπεια κατα του καρκινου ετσι δεν θα βρεθει κ η θεραπεια κατα της τριχοπτοσης οπως κ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΙΤΙΕΣ της τριχοπτωσης ,δεν συμφερει κ δεν βολευει να βγουν διοτι τι θα πουλανε υστερα ? Οπως κ ας λενε οτι ειναι οκ δεν πιστευω οτι ολα ειναι για να βοηθησουν κ παλι δεν θα τους συμφερε .Αποψη μου παντα .
Οντως πολλοι μονιμοι στρατιωτικοι εχουν καραφλα ,εδω για το σκουφακι δεν κανει λενε για να αναπνεει το μαλλι...

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

αδερφε οντως αν υπηρχε κανενας δεν θα φορουσε (χιχι)
παντως δεν πιστευω κατι τετοιο να εππηρεαζει

αν ηταν δεν θα υπηρχε στρατιωτικος με μαλλι
ολοι θα ηταν με φαλακρα γενικα πριν καμια 10 ετια οταν δεν γνωριζει κανεις τιποτα λεγαν πολλα
τωρα τα περισσοτερα καταριπτονται

σεβαστη καθε αποψη

Mr Thanos

New Member

dim74 είπε:
ξεκινησα σημερα να δοκιμασω το inneov home anti-hairloss(http://www.inneovhomme.gr/inneov-homme_anti-hairloss.html).ειναι νεο προιον και μην πει κανεις πως το εχει δοκιμασει!θα εχει απλα δοκιμασει το παλιο!κανει 24 ευρω.εχει μεσα φυτοστερολες πευκου,ψευδαργυρο,πολυφαινολες απο πρασινο τσαι,ταυρινη και πολυφαινολες αποσπορους σταφυλιου.

dim μετα απο 4 μηνες εχεις δει καμμια διαφορα ?

petrossss

New Member

Καλησπερα σε ολα τα παιδια θελω να πω πως περνω INNEOV HOMME εδω κ 3 μηνες κ εχω δει βελτιωση...Βεβαια παραλληλα κανω κιαλλη θεραπεια...νομιζω πως το καθε προιον εχει να κανει με τον οργανισμο του καθε ανθρωπου.....
Χαρις σαυτο το σιτε κ στην δημιουργια του (ανοιξαν τα ματια μου κ τα ματια πολλων) που θα βρισκοταν στο ελεος του καθε κομπογιαννιτη δερματολογου....ειμαι πολυ κατα των γιατρων σε ολο τουσ το συνολο....ο καλυτεροσ γιατρος για μενα ειναι ο ιδιος μας ο εαυτος....χαρις στα παιδια που διμιουργησανε αυτο το σιτε εχω πολυ περισσοτερα μαλλια αποτι ειχα πριν...κ τους ευχαριστω πολυ...σας προτεινουν παρα πολλες εναλακτικες θεραπειες ο καθενας δοκιμαζει κ μετα κρινει....
ευχαριστω πολυ...

ANAR

Well-Known Member

petrossss είπε:
Καλησπερα σε ολα τα παιδια θελω να πω πως περνω INNEOV HOMME εδω κ 3 μηνες κ εχω δει βελτιωση...Βεβαια παραλληλα κανω κιαλλη θεραπεια...νομιζω πως το καθε προιον εχει να κανει με τον οργανισμο του καθε ανθρωπου.....
Χαρις σαυτο το σιτε κ στην δημιουργια του (ανοιξαν τα ματια μου κ τα ματια πολλων) που θα βρισκοταν στο ελεος του καθε κομπογιαννιτη δερματολογου....ειμαι πολυ κατα των γιατρων σε ολο τουσ το συνολο....ο καλυτεροσ γιατρος για μενα ειναι ο ιδιος μας ο εαυτος....χαρις στα παιδια που διμιουργησανε αυτο το σιτε εχω πολυ περισσοτερα μαλλια αποτι ειχα πριν...κ τους ευχαριστω πολυ...σας προτεινουν παρα πολλες εναλακτικες θεραπειες ο καθενας δοκιμαζει κ μετα κρινει....
ευχαριστω πολυ...

Πετρο τι θεραπεια κανεις εαν επιτρέπετε;;;;

giannis1991

Well-Known Member

ANAR είπε:
[quote author=petrossss link=topic=500.msg31990#msg31990 date=1271681311]
ευχαριστω πολυ...

[/quote]

δεν επιτρεπεται...ειναι μυστικη.....

ANAR

Well-Known Member

giannis13 είπε:
[quote author=ANAR link=topic=500.msg32014#msg32014 date=1271740121]
[quote author=petrossss link=topic=500.msg31990#msg31990 date=1271681311]
ευχαριστω πολυ...

[/quote]

δεν επιτρεπεται...ειναι μυστικη.....
[/quote]

:spank :spank :spank

petrossss

New Member

Ελα φιλε αναρ χιλια συγνωμη τωρα ειδα το ποστ σου...δεν ειμαι κ πολυ καλος στο να γραφω γιαθτο εχω μιλησει σε πολυ λιγα ποστ....λοιπον χρονια πριν κ πριν γινει το σιτε εκανα χρηση μινοχιδιλης στιν αρχη regaine παντα ομως κ με αλλα συστατικα μαζι....οπωσ τριτοινη κ αλλα αλλα τοτε τα εγραφα στο βιβλιαριο της μητερας μου...μετα το κοψανε αυτο γιατι θεωρησαν μαλλον πως το regain κ ολα αυτα ειναι ειδη καλοπισμου.....τελος παντον....
Η θεραπεια που κανς ειναι η εξης:
rogain krikland 5% αγορασμενη απο ebay τα 12 μπουκαλακια των 60ml 41 ευρω παρακαλω...
Παω το rogaine λοιπον στον φαρμακοπειο κ μου βαζει κιαλλα συστατικα τα οποια δεν συγκρατω τωρα.....τρετινοηνη νομιζω κιαλλα μαζι κ μοθ περνει 6 ευρω το rogaine του το παω εγω....
2-3 φορες την ημερα βαζω rogaine μικτο ειτε μονο του...κανω χρηση emu oil pure.....κανω χρηση aloe vera 99%....κ καθε βραδι βαζω revivogen 2ml το οποιο κ αυτο ειχα αγορασει απο ebay απο εναν τουρκο την 6μηνη θεραπεια + sampoo
+ contitioner 112 eurw....κ ακομα εδω κ 3 μηνες περιπου περνω τισ βιταμινες της INNEOV HOMME παντα μαζι με το φαγητο....αυτα κ συγνωμη για την καθηστερηση μην βιαζεστε να κρινετε.....δεν εχω μυστικα ολα αυτα εδω μεσα τα εμαθα...νασαι καλα φιλε αναρ....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ANAR

Well-Known Member

petrossss είπε:
Ελα φιλε αναρ χιλια συγνωμη τωρα ειδα το ποστ σου...δεν ειμαι κ πολυ καλος στο να γραφω γιαθτο εχω μιλησει σε πολυ λιγα ποστ....λοιπον χρονια πριν κ πριν γινει το σιτε εκανα χρηση μινοχιδιλης στιν αρχη regaine παντα ομως κ με αλλα συστατικα μαζι....οπωσ τριτοινη κ αλλα αλλα τοτε τα εγραφα στο βιβλιαριο της μητερας μου...μετα το κοψανε αυτο γιατι θεωρησαν μαλλον πως το regain κ ολα αυτα ειναι ειδη καλοπισμου.....τελος παντον....
Η θεραπεια που κανς ειναι η εξης:
rogain krikland 5% αγορασμενη απο ebay τα 12 μπουκαλακια των 60ml 41 ευρω παρακαλω...
Παω το rogaine λοιπον στον φαρμακοπειο κ μου βαζει κιαλλα συστατικα τα οποια δεν συγκρατω τωρα.....τρετινοηνη νομιζω κιαλλα μαζι κ μοθ περνει 6 ευρω το rogaine του το παω εγω....
2-3 φορες την ημερα βαζω rogaine μικτο ειτε μονο του...κανω χρηση emu oil pure.....κανω χρηση aloe vera 99%....κ καθε βραδι βαζω revivogen 2ml το οποιο κ αυτο ειχα αγορασει απο ebay απο εναν τουρκο την 6μηνη θεραπεια + sampoo
+ contitioner 112 eurw....κ ακομα εδω κ 3 μηνες περιπου περνω τισ βιταμινες της INNEOV HOMME παντα μαζι με το φαγητο....αυτα κ συγνωμη για την καθηστερηση μην βιαζεστε να κρινετε.....δεν εχω μυστικα ολα αυτα εδω μεσα τα εμαθα...νασαι καλα φιλε αναρ....

Οκ καλη συνεχεια φιλε ;)

Άκης

Administrator

Sorry παιδιά, αλλά δεν θα περίμενα ποτέ από μία "αναβάθμιση" προϊόντος που δεν έκανε δουλειά, να κάνει τώρα.
Λέει στο site του "Κλινικά Αποδεδειγμένο*" για να δείξει το:
"*Μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε 68 άτομα για 16 εβδομάδες."
Ωραία, εικόνες έχει; Την έρευνα την έχει;

Ενώ μου αρέσει που στις απαντήσεις τους (διαθέσιμες προτάσεις => φάρμακα) έχουν:
Επιπλέον, όπως όλες οι άλλες «λύσεις» ενάντια στην τριχόπτωση, τα αποτελέσματα της αγωγής σταματούν με την παύση λήψης του προϊόντος.
Η δική τους "λύση", κρατάει τα μαλλιά μόνιμα; Ρε άντε από εδώ...

sorry προς τους φαν των προϊόντων με φυτικά συστατικά, αλλά έχω βαρεθεί να τα διαβάζω "όλα ωραία"

ANAR

Well-Known Member

Άκης είπε:
Sorry παιδιά, αλλά δεν θα περίμενα ποτέ από μία "αναβάθμιση" προϊόντος που δεν έκανε δουλειά, να κάνει τώρα.
Λέει στο site του "Κλινικά Αποδεδειγμένο*" για να δείξει το:
"*Μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε 68 άτομα για 16 εβδομάδες."
Ωραία, εικόνες έχει; Την έρευνα την έχει;

Ενώ μου αρέσει που στις απαντήσεις τους (διαθέσιμες προτάσεις => φάρμακα) έχουν:
Επιπλέον, όπως όλες οι άλλες «λύσεις» ενάντια στην τριχόπτωση, τα αποτελέσματα της αγωγής σταματούν με την παύση λήψης του προϊόντος.
Η δική τους "λύση", κρατάει τα μαλλιά μόνιμα; Ρε άντε από εδώ...

sorry προς τους φαν των προϊόντων με φυτικά συστατικά, αλλά έχω βαρεθεί να τα διαβάζω "όλα ωραία"

Λογικο δεν ειναι Ακη αυτο που γραφουν οποιαδήποτε θεραπεια και να κανεις αν την σταματήσεις χανεις ολο το αποτελεσμα

Άκης

Administrator

Δεν διαφωνώ. Αλλά όπως το λένε (αναφέρονται στα χάπια φιναστερίδης), είναι σαν να βγάζουν την ουρά τους απ'έξω.

Στην δική τους περίπτωση, το λένε ποιο "όμορφα":
Μετά τη διακοπή της λήψης, τα μαλλιά δεν θα πέσουν ξαφνικά, αλλά η διαδικασία γήρανσης του τριχωτού της κεφαλής και η τριχόπτωση θα ξεκινήσουν πάλι σταδιακά.

Χρησιμοποιούσα INNEOV για πολύ καιρό (το παλιό, όπως λέει και ο dim74).
Μου το σύστησε γνωστή φαρμακοποιός. Αποτέλεσμα; 0.

Μακάρι να δουν με την νέα σύνθεση (βασικά δεν γνωρίζω τι άλλαξε) αποτέλεσμα, όσοι χρησιμοποιούν. Αλλά είναι σαν να παίρνουμε χάπι πολυβιταμίνης για τον πονοκέφαλο...

show_palmettos

New Member

η ιννεοβ που επαιρνες ακη δε σταματουσε την dht.. η καινουρια την σταματαει....γιαυτο ειναι καλυτερο το νεο ιννεοβ

Άκης

Administrator

Αναμένω από όσους την δοκιμάσαν ή δοκιμάσουν, αποτελέσματα.
Ωστόσο, πουθενά δεν αναφέρεται κάτι σχετικό με τις φυτοστερόλες, πλην του ψευδαργύρου και αυτό σε έρευνα του 1988.

Αυτά τα σίγουρα "την σταματάει", σε φυτικά προϊόντα, δεν ξέρω, μου αρέσουν όταν τα διαβάζω...

show_palmettos

New Member

ποιο πακετακι εννοεις φιλε αναρ? δεν ξερω τιμες..δεν παιρνω ιννεοβ
ακη απο τη θεραπεια σου γιατι λειπει η μινοξιδιλη?

ANAR

Well-Known Member

show_palmettos είπε:
ποιο πακετακι εννοεις φιλε αναρ? δεν ξερω τιμες..δεν παιρνω ιννεοβ
ακη απο τη θεραπεια σου γιατι λειπει η μινοξιδιλη?

Ok νομιζα οτι έπαιρνες γιαυτο σε ρώτησα ποσο εχει

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα