Παναγιωτης
Μέλος του προσωπικού
Απ: INNEOV HOMME
σπυρο δοκιμασε τις optimen
και γαμω τις πολυβιταμινες
σπυρο δοκιμασε τις optimen
και γαμω τις πολυβιταμινες
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
show_palmettos είπε:Αποσυμφόρηση και περιορισμός του μεγέθους του προστάτη. Βοηθητικό συμπλήρωμα για την θεραπεία της υπερτροφίας του προστάτη και της προστατίτιδας.
Το μόνο στην ελληνική αγορά με φυτοστερόλες (β-σιτοστερόλη) από πεύκο που το κάνει δεκάδες φορές πιο δυνατό από παρόμοια προϊόντα που περιέχουν μόνο φυτικά εκχυλίσματα κατά της υπερπλασίας του προστάτη.
Περιέχουν ένα μείγμα από β-σιτοστερόλη, καμπεστερόλη και στιγμαστερόλη. Η β-σιτοστερόλη διαθέτει μια περιοριστική δράση στην 5-α-αναγωγάση
Σωστά, αν έχει αποτέλεσμα η βητα-σιτοστερολη, κάτι που δεν έχω ακόμη βρει πουθενά...show_palmettos είπε:το spectral dnc-l περιεχει λεει μεσα βητα-σιτοστερολη...αρα ετσι παει τοπικα στα μαλλια και ισως να εχει καλυτερο αποτελεσμα..σωστα?
Διάβασε καλά τι γράφω. Όταν λέω δεν περιορίζει την DHT στο κεφάλι, λέω μέσα όχι να βάλεις κάτι τοπικό...show_palmettos είπε:μιας και εθιξες το θεμα οτι πρεπει ο περιοριστης της dht να ειναι καλυτερα τοπικος μηπως εχεις να μου προτεινεις καποιοιν προιον που να εχει μεσα σπιρονολακτονη (δε μιλαω για χαπι ή καψουλες) σε λοσιον ή μασκα μαλλιων ασ πουμε?
Και που ξέρεις ότι σε μικρές ποσότητες η φινα είναι επικίνδυνη;show_palmettos είπε:μπορει να θεωρεις επικινδυνοτερο το παλμεττο απο τη φιναστεριδη ,ομως σε μικρες ποσοτητες η ληψη παλμετο δε νομιζω να προκαλει-δημιουργει προβληματα στον οργανισμο μας
Για τα all natural "safe" προϊόντα που παλεύεις να βρεις πήγαινε αυτό...show_palmettos είπε:καλα για την αλοη σε ενεσιμη μορφη το πηγες πολυ περα...ειπαμε ;D
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
heyya είπε:Άσχετο, κάνοντας την περιήγηση στο σάιτ του προϊόντος βρήκα αυτό:
Είναι αλήθεια ότι η χρήση κράνους προκαλεί τριχόπτωση;
Η χρήση κράνους ή καπέλου μπορεί να τραυματίσει τα μαλλιά, να επιταχύνει τη φθορά τους και να οδηγήσει στην πτώση τους. :chinscratch
zoinikolaou είπε:γειά ,
θέλω να σου πώ , οτι σε κάποια ερώτηση (οχι απαραίτητα γιά τα μαλλια) ,αν ρωτήσεις 10 ανθρώπους , θα έχεις 2 διαφορετικές απαντήσεις (5-5).
Δερματολόγοι λένε οχι κράνος, οχι στέκα, οχι να τα τραβας πίσω, κ α ι αλλοι δερματολογοι
λένε οτι δέν επηρεάζονται τα μαλλιά ουτε απ΄το κράνος, ουτε απ΄τη στέκα , ουτε απ΄το να τα έχεις αλογουρά, ουτε και απ΄την βρώμα.
νομιζω οτι ο κάθε άνθρωπος , που ειναι τελειως διαφορετικός από κάποιον άλλον , θα τον οδηγήσει το ενστικτό του.
πήγα σε εναν δερμτολόγο και μου ειπε μα λουζομαι 4 φορές την εβδομαδα,...
ρώτησα δερματολόγο συγγενή μου και μου ειπε 2 φορές ειναι πολυ αρκετές....
αντε να βγάλεις ακρη
zoinikolaou είπε:panos
δεν ειδα να λές την γνώμη σου , σε οτι ρώτησε (κράνος)
Παναγιωτης είπε:ρε παιδια αν το κρανος εκανε την ζημια τοτε
το 90% των φανταρων θα ηταν φαλακροι