HISTOGEN

Chs

Μέλος του προσωπικού
haircloningnow είπε:
γνωμη μου ξαναλεω ....μην περιμενετε πολλα !μονο αν γινει παρεμβαση στο DNA και ας λενε μερικοι για μυωπιες κτλ ...!!!!η φαλακρα δυστυχως δεν θα εκλειψει απο την ανθρωποτητα στο αμεσο μελλον !δεν ειναι τυχαιο οτι απο '97 εως '12 δεν υπαρχει ΤΙΠΟΤΑ καινουργιο!δεν υπαρχει τιποτα που να περναει την δευτερη φαση του FDA ....ουτε απ εξω!

Φίλε μου οκ δεκτή η γνώμη σου και συμφωνώ εν μέρη.. όμως μια φορά θα μπορούσες να γράψεις κάτι θετικό γενικά? Δλδ έχω δει όλα τα ποστ σου και βγάζουν μαυρίλα.. και αφού είσαι τόσο σίγουρος ότι τίποτα δεν θα γίνει... τότε τι κάνεις στο φορουμ? Για τάβλι μπήκες? Δεν θέλω να το πάρεις άσχημα αυτό που είπα, απλά ρε παιδιά λίγη θετική ενέργεια μόνο καλό μπορεί να κάνει... Α! και με σιγουριά το λέω.. τα επόμενα χρόνια στάνταρ θα υπάρξει κάτι καλύτερο απο big 3.. αλλά απλά "κάτι καλύτερο" όχι λύση..
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

μπαινω στο φορουμ γιατι ξερω οτι το παρακολουθει πολυς κοσμος και καλο ειναι να ακουγονται ολα!οχι πως ειμαι ο μονος που τα λεω !καθως επισης οχι οτι τα παιδια που γραφουν εδω μεσα λενε ανακριβειες !δεν το πιστευω αυτο!πολυ καλα τα γραφουν για τα υπαρχοντα ¨μικρα¨ οπλα που εχουμε!και δεν ειμαι απαισιοδοξος απλα ρεαλιστης και λογικος !ειναι αληθεια οτι τιποτα δεν εχει γινει ..καμια προοδος !και επισης αληθεια ειναι οτι εχει να κανει με τα γονιδια!χωρις γονιδιακη θεραπεια η φαλακρα δεν θα σταματησει!ολα τα φαρμακα που χτυπανε μακρια απο την πηγη του προβληματος θα ειναι και μακρια απο την ουσιαστικη θεραπεια!και δεν φταιω εγω για την μαυριλα ...οταν η ασπρη μερα στην λυση με αποδειξεις δεν φαινεται για πολλες δεκαετιες!(προκαλω αυτους που θα μου πουνε οτι λεω ανοησιες ...να γραψουν τι καινουργιο υπαρχει μετα το 1997 που πηραν εγκριση η μιν και η φινα )
 

kos1987

New Member
haircloningnow είπε:
γνωμη μου ξαναλεω ....μην περιμενετε πολλα !μονο αν γινει παρεμβαση στο DNA και ας λενε μερικοι για μυωπιες κτλ ...!!!!η φαλακρα δυστυχως δεν θα εκλειψει απο την ανθρωποτητα στο αμεσο μελλον !δεν ειναι τυχαιο οτι απο '97 εως '12 δεν υπαρχει ΤΙΠΟΤΑ καινουργιο!δεν υπαρχει τιποτα που να περναει την δευτερη φαση του FDA ....ουτε απ εξω!

Το εθεσες ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ απο το 1997 μεχρι σημερα τιποτα νεο ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ...και σε ρωταω τι εγινε το 1997 ? Μηπως τοτε βγηκε η "θεραπεια" της καραφλας?

haircloningnow είπε:
ειναι αληθεια οτι τιποτα δεν εχει γινει ..καμια προοδος !και επισης αληθεια ειναι οτι εχει να κανει με τα γονιδια!χωρις γονιδιακη θεραπεια η φαλακρα δεν θα σταματησει!ολα τα φαρμακα που χτυπανε μακρια απο την πηγη του προβληματος θα ειναι και μακρια απο την ουσιαστικη θεραπεια

Γινεται...με ελεγχομενη αναπαραγωγη....αμα σ'αρεσει η ιδεα....

Οσοι τολμησαν να συγκρινουν κατι με τη φινα, για εναν περιεργο λογο αρχισαν να σφυριζουν κλεφτικα.ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ PROSTRAKAN στις 29 Μαρτιου 2004.
PSK 3841, a nonsteroidal
antiandrogen, has completed phase IIa
trials for the treatment of androgenetic
alopecia and a clinical proof-of-concept
study to reduce sebum flow and
secretion in patients with acne. Six
months of treatment with PSK 3481
demonstrated equivalent or better net
hair growth compared with finasteride.
Το psk3841 ειναι αυτο που λεμε στα φορουμ ru58841.
Αυτο εγινε στη φαση 2 του fda και απο τοτε σταματησε η εξελιξή του.H προσκελια και αργοτερα prostrakan ειπαν οτι πλεον δεν ασχολουνται.δλδη ξοδεψαν αρκετα λεφτα για την εγκριση ειδαν και ανακοινωσαν αποτελεσματα καλυτερα απο τη φινα και μετα ειπαν αστο...εχει λογικη?Εγω το εξηγω αλλιως.


Μιλαμε για τη Histogen τωρα...ειναι μακραν καλυτερο απο τη μινοξ.Δεν υπαρχει μινοξ στην αγορα που θα τη βαλεις μια φορα και θα φυτρωνει μαλλι μετα απο 1 χρονο...μη μας τρελαινεις τωρα...

ΥΓ προσωπικα πλεον κραζω ΟΛΕΣ αυτες τις εταιρειες που θα μας θεραπευσουν την καραφλα, ενω πλεον υπαρχουν 3-4 διαφορετικοι τροποι που φυτρωνουν μαλλι σε ποσοστα 4000+% , αλλα κανεις δεν ασχολειται...οποτε εγω κραζω, αδιαφορω για τις βλακειες που μας παρουσιαζουν ως θεραπεια(λες και η καραφλα ειναι ασθενεια) και η μονη λυση που υπαρχει ειναι να βγαλουμε ακρη εμεις...
ομως του χρονου ολο αυτο μπαινει σε νεο αυλακι γιατι το μονοπωλιο τελειωσε...
 

mimis giova

Active Member
ολοι δικιο εχουμε!!!!απλα ολα ειναι φτωχα στο δικο μασ (προβλημα)..κ οι θεραπεις κ οι μεταμοσχευσεις..ολα δυστηχως!!!
 
Μπλουζα