iraklisbowie
Member
δεν βλεπω ανακοινωσεις....
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
kos1987 είπε:Chs είπε:Κώτσο αγάπη τι κάνεις??Χαθήκαμε!
Η μινοξ κάπου τόσο μπορεί να κάνει ΑΛΛΑ η διαφορά είναι ότι σε καραφλά σημεία η μινοξ δεν κάνει τπτ.. η hisogen αναφέρει σε καραφλά σημεία?? η σε αποδυναμωμένους αλλά ακόμη ζωντανούς θύλακες?
γεια σ χρησταρα!
Τωρα γι'αυτο που ρωτας τι να πω δεν ξερω, αλλα με αυτη τη δηλωση κατι φαινεται
Particularly compelling is the growth seen in more difficult types and stages of hair loss. Without limitations to treatment area, age or stage of balding, HSC has the potential to expand the hair restoration market by offering a successful option to those that currently have none
Βεβαια απο λογια εχουμε χορτασει...
kos1987 είπε:Εγω τους εχω βαρεθει...οσο και καλα νουμερα να λενε(οκ δεν λεω καλα ειναι αλλα βαρεθηκα)
Εαν τα βρει η Histogen με την Aderans η καραφλα αποτελει παρελθον.Ηδη το απεδειξαν...
2 φορες επισκεψη στο αντιστοιχο κεντρο, μια για εξαγωγη αλλη μια για ενεσεις και καραφλα τελος,μετα στα @@ μας,για το συγκεκριμενο ζητημα που μας απασχολει, αλλα που...
εμενα αυτο μου τη σπαει γενικα, υπαρχουν 3-4 μεθοδοι που επιτελους φυτρωνουν ανθρωπινα μαλλια και αυτοι συνεχιζουν το ιδιο τροπαριο..καντε ρε επιτελους κατι πραγματικα πρωτοποριακο και μοιραστειτε τα δισεκατομμυρια $, μαζι σας θα τα παρετε?
mimis giova είπε:κ που καταληγουμε ρε μαγκες???????
mimis giova είπε:αυτο δλδ κανει η histogen???που βλεπω στης φωτο???συκαλακια!!!!μας δουλευουν..δικιο εχεις!!!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
1 Ποια μινοξ ποια φινα ποια ντουτα προσφερει αυξανομενο regrowth 5 μηνες μετα την εφαρμογη?Chs είπε:1 τις φωτό τις έχω δει πολύ καιρό και άλλες ακόμα.. So what? Από "σκέτη" μινοξιδίλη έχω δει και καλύτερα αποτελέσματα σε πολλούς.. και χωρις blocker κιόλλας.. βέβαια συμφωνώ με τον Κώστα.. ίσως δεν είναι το μόνο που μπορεί να προσφέρει... will see..
2 ΟΚ ας το δούμε πιο ρεαλιστικά.. όταν ο άνθρωπος θα μπορέσει να επέμβει στο DNA τότε καράφλα τέλος...
Martini είπε:Για το μέλλον ας ελπίζουμε να βγεί ένα προιόν που να έχει καλύτερα αποτελέσματα απο τα γνωστά big 3 ..
iraklisbowie είπε:πωπω ξενεεερεεες....αυτη ηταν η μεγαλεπιβολη ανακοινωση της aderans που ολοι αναμεναμε;οουυυτε φαλακρα τελος...ουτε φινα ουτε μινοξ....
histogen,συγνωμη