histogen απιστευτα νεα!!!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

mindtrapper

Member
Απ: histogen απιστευτα νεα!!!

Ας το έχουμε όντως σε 5 χρόνια και τι στον κόσμο. Αυτά τα πράγματα πάνε πάντα "σε πέντε χρόνια" από τώρα. Ελπίζω αυτοί να είναι αληθινοί στον λόγο τους. Άντε αφού δεν είχα στα 20s μαλλιά να έχω στα 30s τουλάχιστον :D.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

NoMoreLoss

New Member

τελικά υπάρχει ελπίδα και για μάς να μας δούμε με μαλλιά. απλά η αναμονή με σκοτώνει....

badday

New Member

ναι και το 2015 θα θελουμε μολις 5 χρονια ακομα. Νομιζω πως σε εκεινες τις εποχες δεν θα με ενδιαφερει και τοσο το φαλακρο μου κεφαλι θα το εχω συνηθισει μετα απο τοσα χρονια..

giannis1991

Well-Known Member

badday είπε:
ναι και το 2015 θα θελουμε μολις 5 χρονια ακομα. Νομιζω πως σε εκεινες τις εποχες δεν θα με ενδιαφερει και τοσο το φαλακρο μου κεφαλι θα το εχω συνηθισει μετα απο τοσα χρονια..

καλα...παντα θα σε ενδιαφερει....

bark1979

New Member

τι 8α γινει ρε παιδακι μου 8α το βγαλετε αυτο το φαρμάκι-γιατριά?μπιζ παιζετε εκει στην χιστοτζεν?με το ρυθμο που το πανε οοοταν το βγαλουν θα πρεπει να περιμενω να βγει το αλλο φαρμακο, της αιωνιας νιοτης.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

badday είπε:
[quote author=jimakos88 link=topic=1769.msg40114#msg40114 date=1285425500]
http://glamsolutions.com/wp-content/uploads/2010/08/Histogen-presentation-8.6.10.pdf
νομιζω πως εδω ειναι
*next step:further clinical evaluation required:multiple treatments,increase dose

απογοητευση οι φωτος ..μου φαινονται φτωχα τα αποτελεσματα
[/quote]
ειναι οντως φτωχα,αλλα αν ειναι μονιμα τα αποτελεσματα ειναι ενδιαφερον :chinscratch

jimakos88

New Member

εφοσον αποδιδει με μικροποσοτητες στηριζω πως σταδιακα με την αυξηση της δοσης κατι παραπανω θα περιμενουν..

bark1979 είπε:
τι 8α γινει ρε παιδακι μου 8α το βγαλετε αυτο το φαρμάκι-γιατριά?μπιζ παιζετε εκει στην χιστοτζεν?με το ρυθμο που το πανε οοοταν το βγαλουν θα πρεπει να περιμενω να βγει το αλλο φαρμακο, της αιωνιας νιοτης.
της αιωνιας νιοτης ειπες? αυτο ειναι ετοιμο σε 2 χρονια

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/09/blog-post_8338.html

bark1979

New Member

dimitris1991 είπε:
[quote author=bark1979 link=topic=1769.msg40120#msg40120 date=1285435492]
της αιωνιας νιοτης ειπες? αυτο ειναι ετοιμο σε 2 χρονια

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/09/blog-post_8338.html
[/quote]
το ξανθο γεννος χρωσταει ακομα να βγαλει τις κοσμοσφαιρες και να κατακτησει την τουρκια,σιγα μη βγαλει το φαρμακο και σε 2 χρονια!μακαρι αλλα δεν υπαρχει περιπτωση.

σημερα θα παρω το 2ο χαπακι.. οποτε νωρις ακομα
να φανταστεις ομως οτι ειχα τοσο πολυ αγχος που μετα το πρωτο χαπακι μπηκα σε τσοντοσιτε για να δω αν λειτουργω καλα :D
μου ειναι πολυ πιο ευκολο να παρω 5mg proscar παρα 0,5 avodart.

badday

New Member

dimitris1991 είπε:
σημερα θα παρω το 2ο χαπακι.. οποτε νωρις ακομα
να φανταστεις ομως οτι ειχα τοσο πολυ αγχος που μετα το πρωτο χαπακι μπηκα σε τσοντοσιτε για να δω αν λειτουργω καλα :D
μου ειναι πολυ πιο ευκολο να παρω 5mg proscar παρα 0,5 avodart.

με τα τσοντοσιτε καλα θα δουλευει ...live ειναι το θεμα τι κανεις

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα