Herbal-H το εχει δοκιμασει κανεις????

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sito

Active Member
Απ: Herbal-H το εχει δοκιμασει κανεις????

crazysok είπε:
Εχει δοκιμασει κανεις αυτο το προιον???Χρησιμοποιο την big3 θεραπεια εδω και ενα χρονο και ελεγα να την σταματησω να δοκιμασω και αυτο.

http://www.hairgrowthgreece.com/

Χαρίζω ενα μεγάλο FAIL σ'αυτό το προϊον! ΓΙΑΤΙ:

1ον στην ουσια ειναι 3% μινοξ με σουπερ ζιξ μαζι.
2ον με τα "αποτελεσματα" που μας παρουσιαζουν ειναι σαν να μας λενε οτι ειμαστε ηλιθιοι (http://www.hairgrowthgreece.com/html/real_results.html)
3ον μιλανε για ΜΟΝΙΜΑ αποτελεσματα, εαν ηταν ετσι δεν θα υπηρχαν ανθρωποι με φαλακρα σημερα και οι παντες θα το γνωριζαν.

SHOOTER

Member

crazysok είπε:
Εχει δοκιμασει κανεις αυτο το προιον???Χρησιμοποιο την big3 θεραπεια εδω και ενα χρονο και ελεγα να την σταματησω να δοκιμασω και αυτο.

http://www.hairgrowthgreece.com/

Δεν το έχω χρησιμοποιήσει αλλά απ' ότι έχω διαβάσει θα χάσεις τον χρόνο,τα λεφτά και τα μαλλιά σου...

crazysok

New Member

Ευχαριστω παιδες!Δεν το ειχα παρει χαμπαρι οτι υπαρχει και αλλο Post.
Μαλλον θα συνεχισω την big3

icesensei

New Member

Γράφουν "Herbal minoxidil "σε τίτλο οπότε...αναπόφευκτα το μυαλό μου πάει σε φυτικό βιάγκρα κτλ όροι που χρησιμοποιούνται για να δημιουργούν ενδιαφέρον στον καταναλωτή ότι το προϊόν είναι αποτελεσματικό χωρίς παρενέργειες. Η φαρμακευτική ουσία έχει παρενέργειες και περνάει στην κυκλοφορία του αίματος. Μinoxidil 3% + zinc καλή τύχη με την αλληλεπίδραση !!! Είναι γνωστά τα προβλήματα αυτής της αλληλεπίδρασης από Dr Lee και εδω είναι που με έμπλεξε :chinscratch

"Η καινοτόμος .... ενισχύει την διείσδυση του συστατικού sinensis (βότανο),αλλάζοντας την διάταξη των κυττάρων της επιδερμίδας του δέρματος."

Τέλος δεν καταλαβαίνω και αυτην αναφορά σε τεχνολογία Penetrating Peel. δηλαδή τι είναι κατόρθωμα ότι καταφέρνουν να εισχωρεί στο δέρμα και αυτό το 95% επιτυχιά : Κλινική δοκιμή.... σε 42 "εθελοντές" άντρες και φτάνει αυτό ... ;
Δόξα τω ιντερνετ και μακριά από μας τέτοια "θαύματα" της βιοτεχνολογίας προσωπικά.

Χαιρετω τη παρεα! Σας γραφω τη δικη μου εμπειρια να μου πειτε και σεις τη γνωμη σας.Απο τα 20 αρχησα να χανω τα μαλλια μου κυριος μπροστα στο κροταφο,και ο πατερας μου ετσι ειναι ειπα οτι ειναι κληρονομικο αλλα δε το βαλα κατω,αρχισα λοιπον τα διαφορα γιατροσοφια μηπος γινει κατι.Ξεκιμησα λοιπον με το capilarin για 3 μηνε κατι τι χαζοεκανε σταματησε η πτωση μαλλιων και ειδα λιγη αναπτυξη της τριχας,αφου τελειωσε η θεραπεια πηρα και 2η φορα αλλα δε γινοτανε κατι αλλο ετσι δε ξαναπηρα.Δοκιμασα το .dercos aminoxil αλλα τιποτα κι αυτο τα παρατησα για κανενα χρονο γιατι απελπιστηκα.Σκεφτομουν την εμφυτευση μεχρι που ειδα το herbal h ειμαι στο 2ο μηνα της θεραπειας το μαλλι συνεχιζει να πεφτει αλλα λεει μεσα πως πεφτει και βγαινει καινουργια τριχα ποιο δυνατη.βλεπω καποιο σημειο τριχων να αναπτυσεται αλλα... η πτωση με ανησυχει.περρισοτερα μολις τελειωσω και τα 3 σπρευ.Αυτα το μονο που βλεπω ειναι πως δε γλυτωνω την εμφυτευση!!!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα