help

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

liza

New Member
eimai 19 xronwn kai edw kai kati mhnes exw polu entonh trixwptwsh.. o pateras mou einai falakros..phga se dermatologo kai mou eipe oti den einai klhronomiko an kai egw amfivalw gt me eide 2 lepta..tha kanw eksetaseis wothikwn alla eixa kanei 2 mhnes prin kai eixan vgei polu kaloi..exw araiwsei arketa sto metwpo kai sthn korufh..yparxei swthria?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Απ: help

Γεια σου liza. Νομίζω ότι περισσότερο παίζει ρόλο αν υπάρχει κληρονομικότητα από τη μητέρα ( ή αν από τον πατέρα υπήρχε γυναίκα που είχα τέτοιο πρόβλημα πχ η μητέρα του), γιατί σκέψου πόσοι πατεράδες είναι φαλακροί και οι κόρες τους δεν έχουν κανένα πρόβλημα με το μαλλί τους. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου. Μπορείς να διαβάσεις τα θέματα στη γυναίκεια τριχόπτωση, νομίζω θα σε βοηθήσουν. Κάνε τις εξετάσεις σου, δες τι θα σου πεί ο γιατρός και τι θα σου δώσει και μετά βλέπεις τι θα κάνεις. Από τη στιγμή που σου είπε ότι δεν είναι κληρονομικό είναι πολύ καλό! Πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν προβλήματα τριχόπτωσης ή μικρής αραίωσης και μετά από θεραπεία τα μαλλιά τους επανέρχονται. Θα πρέπει να βρεις για ποιο λόγο σου πέφτουν τα μαλλιά.

ΚΩΝ/ΝΟΣ

New Member

Όταν υπάρχει τριχόπτωση και αραίωση σε γυναίκες και δεν είναι κληρονομικό τότε θα πρέπει να γίνονται ορμονικές εξετάσεις και εξετάσεις αίματος. (αιματοκρίτη, αιμοσφαιρίνη, σίδηρο, φεριτίνη, TIBC, B12 κλπ)

liza

New Member

δεν πολυ εμπιστευομαι αυτη την γιατρο... η μητερα του μπαμπα μου εχει αραια μαλλια αρκετα αραια αλλα οχι τελειςσ φαλακρη...μηπωσ να παω και σε αλλο γιατρο? αυριο εχω εξετασεις αιματος. ο θυρωιδης ηταν καλος.τα μαλλια μοθ εξακολουθουν να πεφτουν..

Ναι αν δεν εχεις εμπιστοσύνη πήγαινε και αλλού. Θα πρέπει να κοιτάξεις για πολυκιστικές ωοθήκες, φεριτίνη και γενικά τις ορμόνες σου. Καλό είναι να επισκεφτείς και κάποιον ενδοκρινολόγο.

Jakard

New Member

liza είπε:
δεν πολυ εμπιστευομαι αυτη την γιατρο... η μητερα του μπαμπα μου εχει αραια μαλλια αρκετα αραια αλλα οχι τελειςσ φαλακρη...μηπωσ να παω και σε αλλο γιατρο? αυριο εχω εξετασεις αιματος. ο θυρωιδης ηταν καλος.τα μαλλια μοθ εξακολουθουν να πεφτουν..

Αν θες σοβαρη δουλεια θα πας σε γνωστο πανεπιστιμακο γιατρο αλλιως κρατα τα λεφτα σου ειδικα οι δερματολογοι ειναι πληρως αχριστοι . Καλυτερα παρε ρεγκειν 2 % και ασε καν τα βλα βλα των γιατρων θα σε δει 2 λεπτα το πολυ και θα σου πει ανδρογενετικη αλοπεκια ρεγκειν 2 % 2 φορεσ την μερα φιλακια 60 ευρω , καπως ετσι .

liza

New Member

εκανα εξετασεις αιματος και ο μικροβιολογοσ μου ειπε οτι οι αποθηκες σιδηρου μου ειναι αδειες το σιδηρο μοθ λεει 61.... εγς ωλεπς οτι ειναι πολυ χαμηλο η φερριτινη 4.67ng/ml και το φυσιολογικο ειναι 20 με 352 υπαρχει περιπτωση να φταιει αυτο?

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

στις περισσοτερες φορες δεν λυνει το προβλημα της τριχοπτωσης
θα το διαπιστωσεις και μονη σου
οταν αρχισουν και σου δινουν συμπληροματα σιδηρου

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

αν δεν μπορεις εσυ τοτε ποιος μπορει ?

καλα κανεις και κανεις τις εξετασεις σου
πανε και σε αλλον δερματολογο να παρεις και αλλες γνωμες

διαβασε για την γυναικια τριχοπτωση στην αντιστοιχη ενοτητα οπου γραφουν μονο γυναικες
παρε απο εκει ιδεες

μαθε για τα τοπικα σντιανδρογονα και τα κορτικοστεοειδη

δες αν εχεις σμηγμαροροιηκη δερματητιδα

γενικα ψαξου

οι περισσοτεροι δερματολογοι σου δινουν βιταμινουλες
κανενα priorin και μινοξιδιλη 2%
γενικα δεν σε προσεχουν και λοιπα

θα πρεπει να κοιταξεις να βοηθηθεις μονη σου

ενημερωσου ενημερωσου ενημερωσου

καλη σου συνεχεια

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα