aggelos2411
New Member
Καλησπέρα παίδες . . Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω πολλούς από σας γιατί μ έχετε βοηθήσει πολύ σε παλαιότερες αποφάσεις μου. Παρόλα αυτά αυτό είναι το πρώτο μου ποστ.
Χρησιμοποιώ το Regaine 5% εδώ και περίπου ένα 6μηνο και κάθε πρωί παίρνω ένα χαπάκι Proscrar (έτσι για να πάει καλά η μέρα
) και λούζομαι 2-3 φορές την βδομάδα με Fungoral. Δεν έχω δει αποτελέσματα μάλιστα η αραίωση έχει προχωρήσει (όχι πολύ βέβαια καθώς η τριχόπτωση έχει μειωθεί σε σχέση με πριν). Τον τελευταίο μήνα μάλιστα μετά την συμβουλή μιας φίλης φαρμακοποιού άρχισα και μια 3μηνη θεραπεία με χάπια Solgar (skin hair and nails) .
Ακόμα έχω παραγγείλει και το Fulfix για να τ χρησιμοποιώ 2-3 φορές την βδομάδα μαζί με το Regaine μιας και ο δερματολόγος μου μου είπε ότι δεν τίθεται θέμα για παρενέργειες αφού είναι φυτικό (μ είπε επίσης να μην περιμένω να κάνει δουλειά αλλά εγώ του κεφαλιού μ
). Αυτά που θέλω να ρωτήσω είναι : 1. Επιβαρύνω μήπως πολύ το τριχωτό της κεφαλής μ και τον ίδιο τον οργανισμό μου χρησιμοποιώντας τόσα προϊόντα ή δεν υπάρχει θέμα ??
2. Αν σε 2 με 3 μήνες συνεχίζω να μην βλέπω αποτελέσματα με το Regaine ποια θεραπεία με Minoxidil θα μπορούσα να ακολουθήσω (για να μην χάσουμε και ότι τρίχα έμεινε χάρη σ αυτήν )
3. Να χρησιμοποιήσω το Fulfix ή όχι και γενικότερα τι δεν χρειάζομαι από τα παραπάνω ??
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!!!!
Χρησιμοποιώ το Regaine 5% εδώ και περίπου ένα 6μηνο και κάθε πρωί παίρνω ένα χαπάκι Proscrar (έτσι για να πάει καλά η μέρα
Ακόμα έχω παραγγείλει και το Fulfix για να τ χρησιμοποιώ 2-3 φορές την βδομάδα μαζί με το Regaine μιας και ο δερματολόγος μου μου είπε ότι δεν τίθεται θέμα για παρενέργειες αφού είναι φυτικό (μ είπε επίσης να μην περιμένω να κάνει δουλειά αλλά εγώ του κεφαλιού μ
2. Αν σε 2 με 3 μήνες συνεχίζω να μην βλέπω αποτελέσματα με το Regaine ποια θεραπεία με Minoxidil θα μπορούσα να ακολουθήσω (για να μην χάσουμε και ότι τρίχα έμεινε χάρη σ αυτήν )
3. Να χρησιμοποιήσω το Fulfix ή όχι και γενικότερα τι δεν χρειάζομαι από τα παραπάνω ??
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!!!!