Help, Guys :D

aggelos2411

New Member
Καλησπέρα παίδες . . Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω πολλούς από σας γιατί μ έχετε βοηθήσει πολύ σε παλαιότερες αποφάσεις μου. Παρόλα αυτά αυτό είναι το πρώτο μου ποστ.
Χρησιμοποιώ το Regaine 5% εδώ και περίπου ένα 6μηνο και κάθε πρωί παίρνω ένα χαπάκι Proscrar (έτσι για να πάει καλά η μέρα :p ) και λούζομαι 2-3 φορές την βδομάδα με Fungoral. Δεν έχω δει αποτελέσματα μάλιστα η αραίωση έχει προχωρήσει (όχι πολύ βέβαια καθώς η τριχόπτωση έχει μειωθεί σε σχέση με πριν). Τον τελευταίο μήνα μάλιστα μετά την συμβουλή μιας φίλης φαρμακοποιού άρχισα και μια 3μηνη θεραπεία με χάπια Solgar (skin hair and nails) .
Ακόμα έχω παραγγείλει και το Fulfix για να τ χρησιμοποιώ 2-3 φορές την βδομάδα μαζί με το Regaine μιας και ο δερματολόγος μου μου είπε ότι δεν τίθεται θέμα για παρενέργειες αφού είναι φυτικό (μ είπε επίσης να μην περιμένω να κάνει δουλειά αλλά εγώ του κεφαλιού μ :p). Αυτά που θέλω να ρωτήσω είναι : 1. Επιβαρύνω μήπως πολύ το τριχωτό της κεφαλής μ και τον ίδιο τον οργανισμό μου χρησιμοποιώντας τόσα προϊόντα ή δεν υπάρχει θέμα ??
2. Αν σε 2 με 3 μήνες συνεχίζω να μην βλέπω αποτελέσματα με το Regaine ποια θεραπεία με Minoxidil θα μπορούσα να ακολουθήσω (για να μην χάσουμε και ότι τρίχα έμεινε χάρη σ αυτήν )
3. Να χρησιμοποιήσω το Fulfix ή όχι και γενικότερα τι δεν χρειάζομαι από τα παραπάνω ??
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gianniskritikos2

Active Member
βαζεις μινοξ 6 μηνες και φινα 6 μηνες και εχεις αραιωσει? το φουλφιξ δεν νομιιζω να κανει κατι και μαλιστα φιλε εχεις ειδη μια πολυ δυνατη θεραπεια η φινα+ μινοξ το προτο6 μηνο ειναι απιαστος συνδιασμος αν δεν εχεις δει κατι απο αυτο δεν νομιζω ν αμπορεις να δεις με κατι αλλο γιαυτο εγω σου προτεινω να κανεις μασαζ μπες στο θεμα να διαβασεις... σε ερευνα ο αλλος επανεφερε ολα τ αμαλλια του πισω αλλα ποιος το πιστευει? θα δηξει ειμαστε αρκετοι που κανουμε αυτο το μασαζ πλεων εδω.. σε λιγο καιρο θα μαθουμε αν οντως ειναι το θαυμα.. παντως εγω στη θεση σου δεν θα βαζα κατι αλλο εχεισ ειδη πολι δυνατη θεραπεια βαλε μασαζ και μαζευε λεφτα για μμ αν δεν αποδειχτει το μασαζ τελεικα σωτηριο.

AK-47

New Member
γιαννη τι εχεις να πεις για το Dercos Neogenic?τελικα αξιζει?ειδα που ειχες φτιαξει thread.μασαζ ποσο συχνα πρεπει να κανουμε?

Μπλουζα