HDC Hair Clinic Cyprus - John_John1 - 3338 Grafts Strip 16/7/2012.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Εννοω οτι και απο κοντα αν με δεις απο μπροστα hairline δεν φενομαι αραιως οπως και απο πλαγια.
Αλλο απο πανοραμικα το ξερω και γω οτι στο φωτισμο γιαλυζω.
Στη β ζωνη το εχω πει εχω θεμα ακομη.

Αλλα αν εκανα και στο crown και εδενε το γλυκο τοτε θα μουν ευχαριστημενος.Αν βεβαια δε επεφταν τα μεταμοσχευμενα ποτε.
Ακομη ειμαι στα 2 χρονια δεν μπορουμε να πουμε με ασφαλεια οτι ολα ειναι οκ.Προς στιγμην ναι.Μετα ομως?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Δημητρης38

Active Member
John_John1 είπε:
Εννοω οτι και απο κοντα αν με δεις απο μπροστα hairline δεν φενομαι αραιως οπως και απο πλαγια.
Αλλο απο πανοραμικα το ξερω και γω οτι στο φωτισμο γιαλυζω.
Στη β ζωνη το εχω πει εχω θεμα ακομη.

Αλλα αν εκανα και στο crown και εδενε το γλυκο τοτε θα μουν ευχαριστημενος.Αν βεβαια δε επεφταν τα μεταμοσχευμενα ποτε.
Ακομη ειμαι στα 2 χρονια δεν μπορουμε να πουμε με ασφαλεια οτι ολα ειναι οκ.Προς στιγμην ναι.Μετα ομως?

Απολαυσε το τωρα και ασε το μετα..
Οσο περνανε τα χρονια οι προτεραιοτητες αλλαζουν ...
Δεν θα το σκεφτεσαι οπως τωρα ....

John_HDC

Για να ειμαι πιο δικαιος και να σας κατατοπισω καλυτερα για την κατασταση του μαλλιου μου δειτε και αυτο.
Πως ημουν πριν και πια περιοχη καλυψα,Με βρεγμενο αρκετα το μαλλι και με στεγνο μαλλι.
Φωτο πριν 2 ημερων.
Αυτη την στιγμη δεν μπορω να κανω κατι καλυτερο για τις φωτο.
Πιστευω η hairline μου καλα κρατει ακομη και με βρεγμενο μαλλι.

Δημητρης δεν γινεται να μην τον σκεφτομαι ειληκρινα.
Οσα και χρονια να περασουν.Ειναι κολλημα αυτο.
Ευχαριστω παντως.

Συνημμένα

• Page1 (2).jpg
    Page1 (2).jpg
    430.3 KB · Προβολές: 569
  • Page1.jpg
    Page1.jpg
    559.7 KB · Προβολές: 559

kapa

Μέλος του προσωπικού
αυτην ειναι η οικονα που ειδα εγω live.
για να δειτε οτι οι φωτο που παρουσιαζουν οι κλινικες ειναι μια οφθαλμαπατη.
και παλι το λεω,δεν φταιει κανενα μελος,ειναι η φυση της φωτο τετοια.
και το αποτελεσμα εγω το λεω πετυχημενο

Συνημμένα

• Page1.jpg
    Page1.jpg
    559.7 KB · Προβολές: 546

John_HDC

Toσο αραιος φενομαι ρε συ kapa? Εδω ειμαι με βρεγμενο μαλλι.
Πιστευω οτι φενομαι κατι σε αναμεσα με βρεγμενο και στεγνο μαλλι.
Και αυτο εαν πεσει προβολεας η ηλιος επανω.
Τι να πω δεν μπορω να το καταλαβω εγω.

kapa

Μέλος του προσωπικού
John_John1 είπε:
Toσο αραιος φενομαι ρε συ kapa? Εδω ειμαι με βρεγμενο μαλλι.
Πιστευω οτι φενομαι κατι σε αναμεσα με βρεγμενο και στεγνο μαλλι.
Και αυτο εαν πεσει προβολεας η ηλιος επανω.
Τι να πω δεν μπορω να το καταλαβω εγω.

σαν την δευτερη με στεγνο μαλλι.
απο την μια φαινεται οτι υπαρχει μαλλι παντου αλλα αραιό σαν διαχυτη αραιωση.
η διαφορά με το πριν ειναι που κανει την μεταμοσχευση πετυχημενη

Stripar

Established Member
@Kapa: "καποιος που ασχολειται με το σπορ θα πεσει το ματι του στις ριζες της τριχας,οπως το δικο μου :p"

Όπου η ρίζες της τρίχας , πώς δείχνουν και γιατί ότι είναι μεταμοσχεμένες?...

kapa είπε:
αυτην ειναι η οικονα που ειδα εγω live.
για να δειτε οτι οι φωτο που παρουσιαζουν οι κλινικες ειναι μια οφθαλμαπατη.
και παλι το λεω,δεν φταιει κανενα μελος,ειναι η φυση της φωτο τετοια.
και το αποτελεσμα εγω το λεω πετυχημενο

John βλέπωντας τις φωτογραφίες της προηγούμενης σελίδας....super!

Με αυτές , απορώ πού μπήκαν όλα αυτά τα grafts!:s

Θες "μάζεμα" φίλε! , δέν έχεις τελειώσει ακόμα...

kapa

Μέλος του προσωπικού
Stripar είπε:
@Kapa: "καποιος που ασχολειται με το σπορ θα πεσει το ματι του στις ριζες της τριχας,οπως το δικο μου :p"

Όπου η ρίζες της τρίχας , πώς δείχνουν και γιατί ότι είναι μεταμοσχεμένες?...

ειναι σχεδον ολα πολυ τριχα.
εγω δεν εχω κανενα πολυ τριχο στην nw6 περιοχη περα απο τα μεταμοσχευμενα.
η αποσταση μεταξυ τους τραβαει το βλεμα στις ριζες που φαινεται οτι ολα σχεδον ειναι δυτριχα.
βεβαια αυτο αμφιβαλω αν το προσεξει ενα απειρο ματι

John_HDC

stripar αν ενωθει crown με ηδη μεταμοσχευμενα θα ειμαι super.
Εφοσον ειναι εξισου και επιτυχημενη στο crown.
Το στεγνο με βρεγμενο μαλλι διαφερει παρα πολυ.

Θελω να πιστευω οτι δεν φενομαι τοσο χαλια οπως στη φωτο με βρεγμενο μαλλι.

Οταν λες απορεις τι ενοεις?οτι δεν μπηκαν 3400?
Θελω αλλα 3000 grafts να ερθω στα ισα μου.

Flosk

Well-Known Member
John john μην ανησυχεις, το μαλλι βρεγμενο μας δειχνει ολους πιο αραιους. Το θεμα ειναι πως αισθανεσαι εσυ. Αν εσυ πιστευεις οτι θελει δουλεια το crown τοτε.. αυτο θα θελει δουλεια. Αν πιστευεις οτι θες παντου πυκνωση τοτε.. χρειαζεσαι παντου πυκνωση. Οτι και να κανουμε, οσα και να βαλουμε, οποιος και να μας τα βαλει, οταν ειναι βρεγμενα ή κατω απο δυνατο φως δεν θα μας αρεσει και θα πρεπει να συμβιβαστουμε με αυτο μια ζωη. Οι μεταμοσχευσεις εχουν ενα ταβανι και αυτο πρεπει να το γνωριζουν ολοι. Το θεμα ειναι αν παιρνεις το καλυτερο που μπορεις απο μια μεταμοσχευση και φυσικα αν εισαι καταλληλος για να προβεις σε μεταμοσχευση.

Stripar

Established Member
John_John1 είπε:
stripar αν ενωθει crown με ηδη μεταμοσχευμενα θα ειμαι super.
Εφοσον ειναι εξισου και επιτυχημενη στο crown.
Το στεγνο με βρεγμενο μαλλι διαφερει παρα πολυ.

Θελω να πιστευω οτι δεν φενομαι τοσο χαλια οπως στη φωτο με βρεγμενο μαλλι.

Οταν λες απορεις τι ενοεις?οτι δεν μπηκαν 3400?
Θελω αλλα 3000 grafts να ερθω στα ισα μου.

Ναι ένα τριάρι οπωσδήποτε!...
Θα περίμενα με 3400 να υπήρχε καλύτερη πύκνωση....(κυρίως Midle B & A)
όπως και να έχει πέρα ότι είσαι παλιό μέλος-γνώστης , ξέρεις καλύτερα το κεφάλι σου , πώς ήταν και πώς είναι μετά την μτχ...συνεπώς μπορείς να κρίνεις καλύτερα απο όλους μας!.

Καλή συνέχεια σε όλους...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
για να δωσω να καταλαβετε το εννοω.
στην πρωτη φωτο εχουμε καποιον χωρις ΑΑ,στην δευτερη εχουμε διαχυτη αραιωση.
ειναι το ιδιο διαστημα.
live ομως καποιος βλεπει την δευτερη φωτο ακομα και απο την οπτικη γωνια της πρωτης.

Συνημμένα

• DSC00977.JPG
    DSC00977.JPG
    747.5 KB · Προβολές: 579
  • Page1.jpg
    Page1.jpg
    559.7 KB · Προβολές: 583

danceworld_2001

Well-Known Member
Γιάννη μια χαρά είσαι και με άλλη μια θα είσαι καλυμένος σε όλο το κεφάλι. Το ξέρουμε πως οι πυκνότητες των μεταμοσχεύσεων ποτέ δεν θα ειναι σαν τα μαμά μαλλιά, και αν έχουμε τον πύχη τόσο ψηλά και οι απαιτήσεις μας τόσο υψηλές, καλύτερα να μην μπούμε στον χορό αυτό. Απο εκεί και πέρα ειναι και θέμα πως βλέπεις εσύ τον εαυτό σου, αν αυτό που βλέπεις εσύ σου αρέσει, δεν έχει σημασία άλλη, επίσης τι σου λένε οι φίλοι σου. Εσύ μπορεί να βλέπεις τον εαυτό σου τέλειο ή χάλια. Εδώ μέσα τα παιδιά όλα έχουν αυστηρή κριτική και υψηλές προσδοκίες. Αν εσένα σου αρέσει αυτό που βλέπεις και δεν σου φαίνεται αραιό, τότε φτάνει και περισσεύει. Επίσης αν όλος σου ο περίγυρος επίσης σου λέει πως είσαι κομπλέ τότε έχεις ενα ακόμη στοιχείο αν είσαι οκ. Εγώ περίμενα λιγότερα απο την μμ και τελικά έμεινα πιο ευχαριστημένος. Φυσικά βρεγμένα ή κάτω απο προβόλι θα δείς και κρανίο, αλλά υπο αυτές τις συνθήκες κρανιό θα δεις και στον πλέον μαλλιά!!! Ο περίγυρος μου μου είπε πως ειμαι στην τελιότερη κατάσταση που ήμουν ποτέ και απορούν γιατί ασχολούμαι. Απο εκεί και πέρα αν το ψάχνουμε σε βάθος και το εξαντλούμε το θέμα, ποτέ δεν θα είμαστε ευχαριστημένοι. Η μεταμόσχευση ειναι η καλύτερη λύση για την ώρα + θεραπεία ισχυρή αλλά ποτέ δεν θα ειμαστε ευχαριστημένοι όσο παλεύουμε με το θηρίο γιατί ονειρευόμαστε πυκνότητες παιδικές. Ίσως τελικά οι πιο ευτυχισμένοι ειναι οι συμβιβασμενοι ξυρισμένοι. Χαλάσαμε τόσα λεφτά και βάλαμε τόσα δηλητήρια μέσα μας για τρίχες, είμαστε όμως πλέον δέσμιοι των επιλογών μας.

Stripar

Established Member
danceworld_2001 είπε:
Η μεταμόσχευση ειναι η καλύτερη λύση για την ώρα + θεραπεία ισχυρή αλλά ποτέ δεν θα ειμαστε ευχαριστημένοι όσο παλεύουμε με το θηρίο γιατί ονειρευόμαστε πυκνότητες παιδικές. Ίσως τελικά οι πιο ευτυχισμένοι ειναι οι συμβιβασμενοι ξυρισμένοι. Χαλάσαμε τόσα λεφτά και βάλαμε τόσα δηλητήρια μέσα μας για τρίχες, είμαστε όμως πλέον δέσμιοι των επιλογών μας.

+1

John_HDC

Thanks Ολους για τα σχολια.
Σιγουρα με βοηθατε για ολα οσα μου λετε.
Οπως ειπε και ο kapa η διαφορα με το πριν κανει επιτυχημενη τη μεταμοσχ.μου
Το χω ξαναπει ειμαι ενα 70% ευχαριστημενος λογος τις Β ζωνης μου.

Σιγουρα αν το δουμε διαφορετικα με μια λωριδα μαλλι που σε περνουν δε γινεται να γεμισει ολο το κεφαλι σου.Απλα βελτιωνει καπως την εικονα σου.Σιγουρα βελτιωθηκα για την ωρα.
Aν γινει το crown θα εχω μια παρα πολυ καλη εικονα εφοσον παει καλα και πιστευω θα ειμαι οκ.
Αυτο βεβαια φανταζει πολυ μελλοντικο 3+χρονια γιατι δυσκολα τα πραματα.
Απλα το μονο που θελω ειναι αυτα που λενε αυτα να βαζουν (grafts).

tropheus

Well-Known Member
John_John1 είπε:
...

Για αυτό μη βάζεις το χέρι σου στη φωτιά...

Πάντως αν κόψεις λίγο τα μαλλάκια σου μπροστά και πάνω μπορεί να φαίνονται λίγο πιο αραιά αλλά θα μειωθεί η έντονη διαφορά που κάνουν με το crown.

John_HDC

Και πιστευω ειναι ενα θεμα.
Γιατι αν σε λενε εβαλα 3400 και σου εβαλαν εστω 3000 παμε αμεσως αμεσως στα 800 ευρω αερας με strip.

Tα κοβω και κοντα τροφεα Δε ξερω αλλα μεγαλωνουν παρα πολυ γρηγορα ισως φταιει και η φινα.
Εχω βαλει και μια φωτο στις προηγουμενες σελιδες με πολυ κοντο μαλλι.Οκ με χεις σχολιασει σε εκεινη την φωτο τωρα το ειδα.

Stripar

Established Member
John_John1 είπε:

Γιάννη...

Σαν παλιό μέλος που είσαι , υπάρχει τρόπος να το εξακριβώσεις!...έστω "μπακαλίστικα"

Περιοχή κάλυψης , πρίν & μετά , μεζουρίτσα κ.τ.λ

Αλλά καλύτερα μήν το κάνεις , γιατί πιθανολογώ ότι θα στεναχωρηθείς!

Στα consultations που γίνονται με τις κλινικές , οι γιατροί πιθανολογούν πάντα , για τον ακριβό αριθμό grafts που χρίζει ο κάθε ασθενής (εκτός κάποιων μεμονωμένων κλινικών που το αντιμετωπίζουν πιο επαγγελματικά)

Στην Fue o γιατρός όταν κάνει την εξαγωγή των grafts ξέρει ανά πάσα στιγμή των ακριβή αριθμό που έχει εξάγει σε σύγκριση με το προσδόκιμο του consultation-ακριβό αριθμό graft που χρίζει ο ασθενής!.

Και ερωτώ:

Στην Strip?....?
Πώς υπολογίζει ακριβώς ο γιατρός των αριθμό των grafts που εξάγει?
Την διάμετρο και το μήκος του strip?

Στη συνέχεια τι χρεώνει η κλινική?
Των αριθμό των grafts που έβαλε ή των αριθμό των grafts που όρισε στο consultation & που πήρε και την αντίστοιχη προκαταβολή ή και σε κάποιες περιπτώσεις και την πλήρη εξόφληση πρίν την ημερομηνία του χειρουργείου?...?

:2m:

tropheus

Well-Known Member
Stripar είπε:
Γιάννη...

Σαν παλιό μέλος που είσαι , υπάρχει τρόπος να το εξακριβώσεις!...έστω "μπακαλίστικα"

Περιοχή κάλυψης , πρίν & μετά , μεζουρίτσα κ.τ.λ

Αλλά καλύτερα μήν το κάνεις , γιατί πιθανολογώ ότι θα στεναχωρηθείς!

Στα consultations που γίνονται με τις κλινικές , οι γιατροί πιθανολογούν πάντα , για τον ακριβό αριθμό grafts που χρίζει ο κάθε ασθενής (εκτός κάποιων μεμονωμένων κλινικών που το αντιμετωπίζουν πιο επαγγελματικά)

Στην Fue o γιατρός όταν κάνει την εξαγωγή των grafts ξέρει ανά πάσα στιγμή των ακριβή αριθμό που έχει εξάγει σε σύγκριση με το προσδόκιμο του consultation-ακριβό αριθμό graft που χρίζει ο ασθενής!.

Και ερωτώ:

Στην Strip?....?
Πώς υπολογίζει ακριβώς ο γιατρός των αριθμό των grafts που εξάγει?
Την διάμετρο και το μήκος του strip?

Στη συνέχεια τι χρεώνει η κλινική?
Των αριθμό των grafts που έβαλε ή των αριθμό των grafts που όρισε στο consultation & που πήρε και την αντίστοιχη προκαταβολή ή και σε κάποιες περιπτώσεις και την πλήρη εξόφληση πρίν την ημερομηνία του χειρουργείου?...?

:2m:

Μεγάαααααααλο θέμα Stripar τι βγάζουν και τι χρεώνουν.

Φαντάσου τώρα σε μια μεταμόσχευση της τάξης των π.χ 1900 grafts να σου χρεώσουν 350 grafts παραπάνω και το ένα να κοστίζει 4,5€.
Τελικά σου έβαλαν 1550 grafts και σε χρέωσαν και σχεδόν 1600€ αέρα κοπανιστό... και μιλάμε για FUE...

:2m: :2m: :2m: :2m: :2m:

Μπλουζα