HDC Hair Clinic Cyprus - John_John1 - 3338 Grafts Strip 16/7/2012.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kwsTakis

Active Member
πολυ καλη δουλεια,,προσδωκω κι εγω σε ιδια john,,κι εμeνα στην d,,,i μ ειπαν πωσ οτι θα εξαντλησουν ολη την δοτρια περιοχη για να εχω το καλυτερο αποτελεσμα,,μακαρι να πανε ολα καλα ,,οπωσ κ σε εσενα...πρεπει να νοιωθεισ υπεροχα ε?

Τελευταία επεξεργασία:

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Δοκιμασε δες πως θα πας και μετα το κοβεις.
Και εγω παντως ειμαι κατα ολων αυτων των χαπιων,Αλλα επειδη θα αργησω κατα πολυ να κανω μια δευτερη μεταμοσχευση και μπηκα στο χορο ας χορεψω τωρα με το finar για λιγο.

Reve

Active Member
john μπορείς να ανεβάσεις καμιά φώτο με το πριν ξανά?γιατί μπήκα στο νήμα που έχεις στην υπογραφή σου αλλά οι φώτος του πριν δεν υπάρχουν...

John_HDC

Reve ψαξε μια μια την σελιδα μεχρι να τις βρεις.
Εχω πανω απο 100 φωτογραφιες μεσα.
Για να σε βοηθησω ξεκινουν απο την 6 σελιδα.
Αν τις βρεις πες Μου.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Reve ψαξε μια μια την σελιδα μεχρι να τις βρεις.
Εχω πανω απο 100 φωτογραφιες μεσα.
Για να σε βοηθησω ξεκινουν απο την 6 σελιδα.
Αν τις βρεις πες Μου.
john john1
δες αυτο το θεμα http://www.hairlossgr.com/threads/proscar-vs-finar.10119/
αν θες πες μας την γνωμη σου για το finar εκει

graham

Member
Καλησπέρα κι από 'δω. Τα είπαν και οι υπόλοιποι, πολύ δυνατή δουλειά.
Μια ερώτηση: Είχες αρχίσει φινα για το φόβο του shock loss; Πριν τη μεταμόσχευση ή μετά; Είδες επανέκφυση σε μαμά μαλλιά;

John_HDC

Οχι Φινα ειχα ξεκινησει μετα τους 2 μηνες που εκανα μεταμοσχευση.Αρα οτι εγινε με shock loss εγινε.
Μαμα μαλλια εχω κατι τριχουλες αδυναμες στο crown οπου απο τοτε τα βλεπω σε ενα σταθερο σημειο και περασαν και 3 χρονια.
Επανεκφυση δεν μπορω να καταλαβω οτι ειδα καπου.Ισως ομως με εχει κρατησει μαμα μαλλια ακομη η φινα γιατι με βλεπω σε ενα σταθερο επιπεδο απο τοτε.Σιγουρα θα χουν πεσει και καποια μαμα απο τοτε.
Αν διακοψω την φινα μαχαιρι τοτε ισως καταλαβω αν εχει γινει κατι πραγματικα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Χθες εκλεισα 3 χρονια μετα την μεταμοσχευση μου.
Θα βαλω καμια φωτο αυτες τις μερες να δουμε αν αλλαξε κατι μετα 3 χρονια στα μαμα αλλα και στα μεταμοσχευμενα.

John_HDC

γεια χαρα ειμαι στα 3 χρονια και 6 μηνες μετα την μεταμοσχευση.
Σημερα εκοψα τα μαλλια μου στα 9 χιλιοστα για να δω που βρισκομαι και εγω ο ιδιος.
Θα θελα να με σχολιασουν ο stripar και ο cvial τα πλαινα και δοτρια μου πως τα βλεπουν αν εξελιχθει καποια αραιωση μελλοντικη αν ειναι εξασθενισμενα κτλ.
Στο βελακι που εβαλα φενεται η strip μου.στα 9 χιλιοστα βεβαια φενεται.στα 12-15 και πανω ειμαι καλα που συνηθιζω να τα κοβω στα 15
Πλεον ειμαι 37 ετων.
θα βαλω και δοτρια φωτο σε λιγο.

Συνημμένα

• P2084275.JPG
    P2084275.JPG
    222.5 KB · Προβολές: 486
  • P2084288.JPG
    P2084288.JPG
    271.6 KB · Προβολές: 484
  • P2084306.JPG
    P2084306.JPG
    322.2 KB · Προβολές: 488
  • P2084272.JPG
    P2084272.JPG
    186.6 KB · Προβολές: 488

John_HDC

Φωτο και η δοτρια.
Στο βελακι ειναι το strip στα 9 χιλιοστα το μαλλι και πανω στο κυκλο ειναι αυτο που με αποσχολει.
Οταν τα εχω μακρυτερα δεν φενεται καν η αραιωση αλλα κοντο το μαλλι αποκαλυπτει πραγματικα το προβλημα.
Να σημειωσω το strip υπο αλλη γωνια φενεται πολυ πιο εντονο.εδω δεν φενεται καν.

Συνημμένα

• P2084270.JPG
    P2084270.JPG
    227.8 KB · Προβολές: 483
  • P2084258.JPG
    P2084258.JPG
    1.4 MB · Προβολές: 509
  • P2084277.JPG
    P2084277.JPG
    1.1 MB · Προβολές: 479

John_HDC

Και ακομη μια φωτο με μισο ηλιο και σκια.
Σαν το μπιφτεκι του Κανακι παω να κανω τη τανα μου μεσα....

Συνημμένα

• P2084259.JPG
    P2084259.JPG
    638.2 KB · Προβολές: 480

gkast

Active Member
Και ακομη μια φωτο με μισο ηλιο και σκια.
Σαν το μπιφτεκι του Κανακι παω να κανω τη τανα μου μεσα....
Μια χαρά είσαι δεν νομίζω πως θα πρέπει να σε απασχολεί νομίζω πως για την ηλικία σου είσαι πολύ καλά ... Βλέπεις τελικά πως και η φίνα αρχίζει να φθήνει αυτό βέβαια εξαρτάται και απο την ηλικία ....

John_HDC

κατω απο το κροουν αυτη την αραιωση την ειχα παλι δεν εγινε ξαφνικα.αλλα η φινα τι εκανε 3 χρονια τωρα?δεν ειδα να γεμιζει κατι.τωρα θα φανει καλυτερα που την εκοψα αλλα μεγαλωνω κιολας.

Tasmania

Active Member
εμενα η προσωπικη μου αποψη @John_John1 ειναι να περιμενεις μεχρι να γινες 40..να δεις πώς θα εξελιχθει γενικοτερα το κραουνακι τωρα που σταματησες φινα & μινοξ (αν δεν κανω λαθος) και αργοτερα να ασχοληθεις με 2η μ/μ, ετσι θα μπορεις να εχεις πιο καλη εκτιμηση και θα ξερεις τι θα πας να καλυψεις... θεωρω οτι με λιγο πιο μακρυ μαλλι θα ειναι ακομη λιγοτερη η αραιωση που θα φαινεται... στη θεση σου (37 age) με τετοιο μαλλι δεν θα με πειραζει το crown hair defficiency, θα τα αφηνα λιγο πιο μεγαλα για να μην φαινεται ουτε το στριπ, ουτε και πισω χαμηλα η μικρη αραιωση στο crown και δεν θα ασχολιομουν με 2η... γενικοτερα παντως τα σπαει το αποτελεσμα σου φιλε μαζι με ακμ 2-3 εδω μεσα ειναι αυτα που ξεχωρισα τοσο οσον αφορα πυκνοτητα οσο και φυσικοτητα !

Μπλουζα