Hairway Minoxidil 5%

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

dubhead

New Member
Χαιρετω! Ειμαι νεο μελος, και θα ηθελα να σας κανω καποιες ερωτησεις σχετικα με το Hairway με 5% Minoxidil, κι αν μπορειτε να με διαφωτησετε :) Εκανα χρηση αυτου του σκευασματος, αλλα το σταματησα - για αρκετο καιρο. Το ξεκινησα ξανα πριν απο καμια βδομαδα, αλλα παρατηρησα πως εχει μια μυρωδια σαν οινοπνευματιλα, αμμωνια, κατι τετοιο... Διαβασα οτι ο μικροερεθισμος οταν το βαζεις ειναι νορμαλ, αλλα εδω και κανα 2 μερες εχει σταματησει. Το εχω ανοιχτο αρκετο καιρο, μηπως εχει γινει τζουφιο το φαρμακο..? :'(
Ευχαριστω ;D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: Hairway Minoxidil 5%

Χαιρετω! Ειμαι νεο μελος
:15m:
, και θα ηθελα να σας κανω καποιες ερωτησεις σχετικα με το Hairway με 5% Minoxidil, κι αν μπορειτε να με διαφωτησετε :) Εκανα χρηση αυτου του σκευασματος, αλλα το σταματησα - για αρκετο καιρο. Το ξεκινησα ξανα πριν απο καμια βδομαδα, αλλα παρατηρησα πως εχει μια μυρωδια σαν οινοπνευματιλα, αμμωνια, κατι τετοιο... Διαβασα οτι ο μικροερεθισμος οταν το βαζεις ειναι νορμαλ, αλλα εδω και κανα 2 μερες εχει σταματησει. Το εχω ανοιχτο αρκετο καιρο, μηπως εχει γινει τζουφιο το φαρμακο..? :'(
Ευχαριστω ;D
κανει δουλεια ακομα αλλα το επομενο μην το αφησεις ανοιχτο

dubhead

New Member

Σας ευχαριστώ παιδια! 8) Τωρα, kapamarou, δυστυχως και το αλλο το μπουκαλι που εχω το εχω ανοιχτο... Επειδη σπουδαζω σε αλλη πολη, ειχα ενα για οταν ειμαι εκει, και ενα οταν ερχομαι στο κανονικο μου σπιτι. Το ειχα ξεκινησει αλλα το ειχα αφησει, το μαλλι ειχε μακρυνει κ γινοταν χαλια, επρεπε να λουζομαι πριν παω στο τει το πρωι.. ε, και καταλαβενεται την σημασια που εχει ο υπνος για τους φοιτητες :p Τωρα το πηρα σοβαρα, κι ελπιζω να μην μ' αφησουν χρονους τα σκευασματα.. *sigh*

kapa

Μέλος του προσωπικού

δεν εχω καταλαβει τον λογο που τα αφηνεις ανοιχτα ::)

SHOOTER

Member

kapamarou είπε:
δεν εχω καταλαβει τον λογο που τα αφηνεις ανοιχτα ::)
Αν κατάλαβα καλά εννοεί ότι ανοίγει τις συσκευασίες επειδή τα χρησιμοποιεί ταυτόχρονα, όχι ότι μένουν χωρίς καπάκι.Δεν νομίζω να έχεις θέμα dubhead.

dubhead

New Member

Αυτο εννοω, οτι τα χρησιμοποιω ταυτοχρονα, οχι οτι τα εχω χωρις καπακι ::) Απλα λογω μυρωδιας που ειπα πριν, ειπα μηπως γινεται οπως στα υγρα φακων, τα οποια μετα απο καποιο χρονικο διαστημα αν τα εχεις ανοιχτα πρεπει να τα δωσεις ποδι :D Anyway, σας ευχαριστω για την διαφωτιση παιδια! ;D ;D

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα