Hairway advantan βοηθεια!!!

mdb

Member
Πηγα σε δευτερο γιατρο που μου ειπε οτι δεν υπαρχει κατι παθολογικο , οτι βλεπει πολλες φυτρεσς στο σημειο που εχω αραιωση και οτι θα φτιαξει. Παρολα αυτα διαπιστωσα οτι μου εδωσε μινοξιδιλη με κορτιζονη μαζι με το neoptide που μου ειχε δωσει ο προηγουμενος γιατρος. Τα δινουν αυτα οταν υποτιθεται οτι ειναι κατι απλο που θα φτιαξει; Και επιπλεον μου ειπε οτι ειναι θεραπεία για 6 μηνες! Μινοξιδιλη για 6 μηνες; Εδω στ φορουμ εχω διαβασει για τοσες παρενεργειες και οχι οανω απο 2 3 μηνες γιατι μετα πεφτουν ολα μαζι. Τι να υποθεσω τωρα; Οτι επεσα σε άσχετη; Τις εξετασεις μου τις ειδε ειπε όλα καλα μονο οτι θα ηθελε τη b12 να ειναι 600 και εχω 300. Πως σας φαινονται ολα αυτα; Θα ηθελα τη γνωμη σας

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kat30

New Member
Καλησπερα neoptide εβαζα κ εγω για 3 χρόνια.εχω δοκιμασει ολες τις λοσιον της ducray-κατοπιν συνταγης φυσικα.με βοηθησαν αλλα μαλλον τις συνηθισε ο οργανισμος μου.ετσι,πριν απο μηνες διαπιστωσα οτι αρχισαν παλι να αποδυναμωνονται αισθητα κ οτι παρουσιασαν αραιωση στους κροταφους.ετσι μ δωσε κ μενα μινοξ 5 της hairway μαζι με hairgen foam πριν απο λιγες μερες.κ εγω αγχωθηκα μ αυτα που βλεπω εδω μεσα κ σκεφτομαι να ξαναπαω να τη ρωτησω αν μου εγγυαται οτι με τις οδηγιες της δεν θα παθω καμια ζημια

mdb

Member
Καλησπερα neoptide εβαζα κ εγω για 3 χρόνια.εχω δοκιμασει ολες τις λοσιον της ducray-κατοπιν συνταγης φυσικα.με βοηθησαν αλλα μαλλον τις συνηθισε ο οργανισμος μου.ετσι,πριν απο μηνες διαπιστωσα οτι αρχισαν παλι να αποδυναμωνονται αισθητα κ οτι παρουσιασαν αραιωση στους κροταφους.ετσι μ δωσε κ μενα μινοξ 5 της hairway μαζι με hairgen foam πριν απο λιγες μερες.κ εγω αγχωθηκα μ αυτα που βλεπω εδω μεσα κ σκεφτομαι να ξαναπαω να τη ρωτησω αν μου εγγυαται οτι με τις οδηγιες της δεν θα παθω καμια ζημια
Για πόςο καιρο εμειναν σε καλη κατασταση μετα το neoptide;

kat30

New Member
για 3 χρονια!μετα σε καποια φαση,βλεπω οτι το μαλλι μου αρχιζε παλι να εξασθενει κ σιγα σιγα να ξαναραιωνει στους κροταφου κ λιγο πιο πανω απ τα αυτια.μετα παω σε αλλη γιατρο μ δινει μονο μια λοσιον της φροικα.δν μου φανηκε αρκετη κ ετσι αποφασισα να κανω prp.τζιφος!!!!ξαναπαω σε αλλη γιατρο ,σε αυτη που μου δινε νεοπτιντ.αυτη τη φορα μου δωσε creastim της ducray μαζι με χαπια κιστιφειν,σκονη βιτακρεσιλ για το πρωι κ ψευδαργηρο.τελευταια φορα που πηγα,μ δωσε hairway 5 σε μιξη με hairgen foam.εχω κατατρομοκρατηθει μ αυτα που βλεπω εδω.θα παω απο βδομαδα να τη ρωτησω αν ειναι σιγουρη οτι δν με παιρνει στο λαιμο της

mdb

Member
για 3 χρονια!μετα σε καποια φαση,βλεπω οτι το μαλλι μου αρχιζε παλι να εξασθενει κ σιγα σιγα να ξαναραιωνει στους κροταφου κ λιγο πιο πανω απ τα αυτια.μετα παω σε αλλη γιατρο μ δινει μονο μια λοσιον της φροικα.δν μου φανηκε αρκετη κ ετσι αποφασισα να κανω prp.τζιφος!!!!ξαναπαω σε αλλη γιατρο ,σε αυτη που μου δινε νεοπτιντ.αυτη τη φορα μου δωσε creastim της ducray μαζι με χαπια κιστιφειν,σκονη βιτακρεσιλ για το πρωι κ ψευδαργηρο.τελευταια φορα που πηγα,μ δωσε hairway 5 σε μιξη με hairgen foam.εχω κατατρομοκρατηθει μ αυτα που βλεπω εδω.θα παω απο βδομαδα να τη ρωτησω αν ειναι σιγουρη οτι δν με παιρνει στο λαιμο της
Δηλ το εβαζες 3 χρονια και ήσουν ενταξει και μόλις το σταματησες ειχες παλι αραίωση; Γιατι εξασθενει το μαλλί σου σου έχουν πει τον λόγο; Αν αυτο ίσχυε πάντα ίσως τώρα να βλέπει ο γιατρός οτι δεν έχει τι αλλο να σου δώσει και γι ´ αυτό σου εδωσε μινοξιδίλη. Σίγουρα δεν υπάρχει κάτι άλλο . Πρωτα δινουν δυναμωτικες λοςιον όπως τη neoptide και μετα μινοξιδίλη. Και σε μενα έτσι έγινε αλλά δεν την βάζω μεχρι να φτάσει σε πιο σοβαρο σημείο η κατάσταση. Ρωτησε να δεις τί θα σου πει και αν γινεται ξαναρχισε neoptide . Εχεις κανει εξετάσεις μηπως βρεις καμμιά αιτία;

kat30

New Member
μαλλον επειδη εβαζα μονο λοσιον.επρεπε προφανως να παρω παλι συμπληρωματα σε συνδυασμο με λοσιον.αυτο μ πε κ η γιατρος.εγω η χαζη αντι να παω παλι σε γιατρο,πηγα σε κλινικη στην αθηνα για να κανω πρπ.ηθελα κατι καινοτομο.ετσι εχασα χρονο.οι εξετασεις μου ειναι μια χαρα.δεν εχω ουτε ορμονικο ουτε γυν/κο ουτε ενδ/γικο θεμα ουτε μου λειπει σιδηρος ουτε φεριτινη.τα παντα δουλευουν ρολοι.το αγχος με κυριευει πολλες φορες.αυτα...

kat30

New Member
και δν σταματησα να βαζω λοσιον.ακομα κ οταν εκανα το πρπ εβαζα λοσιον.οταν πηγα στΗ γιατρο μου αλλαξε το neoptide σε creastim.
Eιναι η τελευταια της εταιριας κ μου εδωσε κ αρκετες βιταμινες.προφδνως τη μινοξ μου την εδωσε γιατι ενω εχει πυκνωσει το μαλλι μου κ εχει καλυτερευσει η ποιοτητα της τριχας,καποια σημεια παραμενουν αραια κ οι τριχες εκει θελουν δυναμωμα

mdb

Member
και δν σταματησα να βαζω λοσιον.ακομα κ οταν εκανα το πρπ εβαζα λοσιον.οταν πηγα στΗ γιατρο μου αλλαξε το neoptide σε creastim.
Eιναι η τελευταια της εταιριας κ μου εδωσε κ αρκετες βιταμινες.προφδνως τη μινοξ μου την εδωσε γιατι ενω εχει πυκνωσει το μαλλι μου κ εχει καλυτερευσει η ποιοτητα της τριχας,καποια σημεια παραμενουν αραια κ οι τριχες εκει θελουν δυναμωμα
Τελικα τί αποφασισες; Ποια θεραπεία κάνεις;

valia3

New Member
Kat30 το prp δε σε βοήθησε καθόλου; Είμαι στη φάση που κάνω και εγώ τωρα. Με ποια μέθοδο σου περνάει το πλάσμα; με Dermapen?

Μπλουζα