Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
πολύ σωστή σκέψη :3m:Georgex6 είπε:ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ θα ειμαι ναυπακτο αν ειναι κανενας απο εκει το λεει!!!!!!!!
Ήμουν φαντάρος εκεί και θα ήθελα να την ξανά-επισκεφτώ, αλλά πέφτει μακρυά ρε μαμώτο...Λευτέρης είπε:Ωραία κι εγώ για το υπόλοιπο της ζωής μου θα είμαι Χίο, καθείς ευπρόσδεκτος ;D
πολύ σωστή σκέψη :3m:Σπύρος είπε:[quote author=Georgex6 link=topic=633.msg16504#msg16504 date=1250846388]
ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ θα ειμαι ναυπακτο αν ειναι κανενας απο εκει το λεει!!!!!!!!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
magic810 είπε:genesis το rich ολα τα λεφτα.......μετραει να πιεις το καφεδακι σου εκει..... 8)![]()
τη μουσικη θελεις να ακουσεις και τη παρεα θα χεις???Άκης είπε:Παίδες από Αθήνα, θα ήθελα τα φώτα σας σε κάτι.
Επειδή πιθανών να έρθω κάποια από τις ερχόμενες παρασκευές, μπορεί κανείς να μου πει κάποιο καλό club να πάω;
Είχα έρθει τον Νοέμβρη με ένα φίλο μου αλλά δεν είχα internet τότε για να ενημερωθώ και πήγα "χύμα". Εκτός από την οδό Αθηνάς που με έβγαζε συνεχώς το GPS και τα παρακλάδια της (πολλοί μαύροι ρε παιδιά, τι γίνετε εκεί; ), βρήκα το venue (αν δεν κάνω λάθος).
Βασικά αν μπορούσε κανείς να μου πει κάποιο καλό club, να μην είναι κψμ (u know, 99% στο μαγαζί άντρες) & να μην δίνουν πόρτα (άκουσα ότι τα μεγάλα εκεί έχουν face control).
Αν τώρα μένει και κανείς από εδώ κοντά σε κάποιο από αυτά ή μπορεί να έρθει, ας μου στείλει pm να αλλάξουμε κινητά.
Georgex6 είπε:τη μουσικη θελεις να ακουσεις και τη παρεα θα χεις???
Άκης είπε:Πάντως, θα ποστάρω εδώ όταν θα είναι και αν κανείς ενδιαφέρεται, να βρεθούμε.
το red sea λες;!heyya είπε:Πάντως για r'n'b μαγαζάκι ωραίο και σχετικά κυριλέ για το είδους του (με αρκετές μαύρες, κ@@λες ???), είναι ένα στη λεωφ. αλεξάνδρας κάπου αλλά δε θυμάμαι καθόλου πως λέγεται.
Άσε μου το τηλέφωνο σου μετάgenesis είπε:(αααχχ...αν ησουν γκομενα θα σε ξεναγουσα εγςω)
το red sea λες;!Σπύρος είπε:[quote author=heyya link=topic=633.msg23730#msg23730 date=1263724369]
Πάντως για r'n'b μαγαζάκι ωραίο και σχετικά κυριλέ για το είδους του (με αρκετές μαύρες, κ@@λες ???), είναι ένα στη λεωφ. αλεξάνδρας κάπου αλλά δε θυμάμαι καθόλου πως λέγεται.