Haircell interview

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Tην παρακάτω συνέντευξη μου την έστειλε το μέλος @le2der

http://www.folliclethought.com/haircell-interview-exclusive/#comments

Αναφέρει ολοκλήρωση, εφόσον όλα πάνε καλά μέσα στο 2017, το όλο ενδιαφέρον κατ εμέ βρίσκεται στο ότι απ ότι λένε θα μπορούν να κατευθύνουν αυξητικούς παράγοντες εκεί ακριβώς που θέλουν για όσο θέλουν και όπως θέλουν.
Λίγο πολύ κάποια που αναφέρουν έχουν δοκιμαστεί σε ερασιτεχνικό επίπεδο αλλά ποτέ με αυτή την προσέγγιση ενώ το πολύ ενδιαφέρον είναι ο παράγοντας που περιλαμβάνουν και λέγεται SDF-1 (stromal cell-derived factor 1). Μια βασική του ιδιότητα είναι η κινητικότητα σε κύτταρα CD34-positive (ένα από τα 2 βασικά που λείπουν για την ανάπτυξη του θύλακα, τα άλλα είναι τα CD 200 -rich)

Τέλος, δεν εστιάζουν όπως οι περισσότεροι μόνο στο θύλακα αλλά γενικότερα στην αναγέννηση όλης της γύρω περιοχής σε επίπεδο ελαστίνης και συγκεκριμένων στρωμάτων της επιδερμίδας, κάτι που την κάνει μια από τις πιο ολοκληρωμένες προσεγγίσεις απ όσες έχω διαβάσει.
Η γνώμη που έχω εκφράσει άπειρες φορές είναι πως δεν μπορείς να αναγεννήσεις έναν χρόνια ταλαιπωρημένο θύλακα αν πρώτα δεν φροντίσεις να επαναφέρεις το ιδανικό περιβάλλον για την αναπτυξή του, το οποίο έχει και αυτό αλλοιωθεί.

Το αρνητικό είναι πως δεν μιλάμε για ένα τοπικό που το παραγγέλνεις και σου έρχεται σπίτι, αλλά για θεραπεία που θα πρέπει να γίνεται σε συγκεκριμένα κέντρα, ενδεχομένως ακριβή.
Το άλλο αρνητικό, είναι η προϊστορία όλων των ελπιδοφόρων ερευνών, οι οποίες στο τέλος, είτε έτσι είτε αλλιώς, ναυαγούν...
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

koumparos

Well-Known Member

We plan to publish and present animal study results and the first pilot human study of the full combination therapy in 2017.

Αργουμαι δυστυχως να δουμε κατι επισημα να κυκλοφορει.Ολοι οι δρομοι οδηγουν στα βλαστοκυταρα
 

leas

Well-Known Member
Gomi συχνα μπάινω σε ξένα φόρουμ και διαβάζω για τις δοκιμαστικές θεραπείες που καάποια στιγμη ίσως να βοηθήσουν όπως για παράδειγμα της replicel-shiseido,histogen,jak inhibitors, αυτην εδώ και άλλα.,.,ήθελα να σε ρωτήσω αν κάποια πιστέυεις πιο πολυ πως έχει πιθανότητες να μας προσφέρει κάτι.,Εγω για παράδειγμα δεν μπορω να καταλάβω πως γίνεται τόσο εύκολα η shiseido να αναφέρει πως είναι πολύ κοντα στην λύση του προβλήματος.,
 

LostUser

Active Member
Η αλήθεια είναι ότι κανένας απο τους μεγάλους παίκτες δεν ασχολείται με το signaling. Η χειραγώγηση τέτοιων σημάτων σε μοριακό επίπεδο φαντάζει ακραία,και είναι σε τελείως άλλο επίπεδο πχ απο nerve stimulation. Μακάρι να πετύχουν όμως εμένα μου κάνει πιο πολύ σε μια προσπάθεια για fund-raising,για να μπορέσουν να κάνουν κάτι πριν απο τους 3 άλλους μεγάλους παίκτες.

Καλό είναι να δοκιμάζονται και άλλες προσεγγίσεις φυσικά.
Ο πιο ελπιδοφόρος για μένα πάντως είναι ο Tsuji, ειδικά μετά την συνεργασία Riken-Kyocera-Organ Technologies...
 
Μπλουζα