Άκης
Administrator
Για όσους αναζητούν τοπικές λύσεις, ας δοκιμάσουν και της Hair Signals.
Πρόσφατα αγόρασα το Hair Signals Therapy Solution 4oz (skinbiology.com) και πήρα σαν δώρο το Folligen solution therapy spray. Με τα μεταφορικά μου βγήκε 58$ (~41e) και μου ήρθαν σε μια εβδομάδα περίπου.
Δεν ξέρω ακόμη αν κάνει δουλειά ή όχι, αλλά από δοκιμή που το έκανα, δεν λαδώνει τα μαλλιά, οπότε μπορούμε να το βάλουμε και πριν πάμε κάπου. Ένα που μου την έσπασε, είναι ότι είναι αρκετά "νερουλό" και τρέχει όταν το βάζω στο κεφάλι.
Μυρίζουν και τα 2, αλλά όταν στεγνώσουν δεν μυρίζουν.
Τωρα μην περιμένετε και τρελά συστατικά, το Therapy Solution περιέχει :
ενώ το Folligen περιέχει:
Τα βάζω εδώ για να υπάρχουν σαν αναφορά, δεν σας λέω να τα πάρετε ή όχι, γιατί δεν ξέρω αν κάνουν κάτι.
Πρόσφατα αγόρασα το Hair Signals Therapy Solution 4oz (skinbiology.com) και πήρα σαν δώρο το Folligen solution therapy spray. Με τα μεταφορικά μου βγήκε 58$ (~41e) και μου ήρθαν σε μια εβδομάδα περίπου.
Δεν ξέρω ακόμη αν κάνει δουλειά ή όχι, αλλά από δοκιμή που το έκανα, δεν λαδώνει τα μαλλιά, οπότε μπορούμε να το βάλουμε και πριν πάμε κάπου. Ένα που μου την έσπασε, είναι ότι είναι αρκετά "νερουλό" και τρέχει όταν το βάζω στο κεφάλι.
Μυρίζουν και τα 2, αλλά όταν στεγνώσουν δεν μυρίζουν.
Τωρα μην περιμένετε και τρελά συστατικά, το Therapy Solution περιέχει :
Water, aloe vera gel, copper peptides (soy protein peptides and cupric chloride), PEG 100 strearate, germaben II-E, tea extract, beta-sitosterol, saw palmetto oil, lavender oil, pygeum africanum, polysorbate 80, polysorbate 20, allantoin, vitamin E TPGS.
ενώ το Folligen περιέχει:
Purified water, copper peptides (hydrolyzed soy protein and copper chloride), glycerin, propylene glycol (and) diazolidinyl urea (and) methylparaben (and) propylparaben, cupric chloride, propylene glycol, polysorbate 20, allantoin, glycine, tocophersolan (Vitamin E), aloe barbadensis leaf juice (aloe vera) gel.
Τα βάζω εδώ για να υπάρχουν σαν αναφορά, δεν σας λέω να τα πάρετε ή όχι, γιατί δεν ξέρω αν κάνουν κάτι.