Hair Signals

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Άκης

Administrator
Για όσους αναζητούν τοπικές λύσεις, ας δοκιμάσουν και της Hair Signals.
Πρόσφατα αγόρασα το Hair Signals Therapy Solution 4oz (skinbiology.com) και πήρα σαν δώρο το Folligen solution therapy spray. Με τα μεταφορικά μου βγήκε 58$ (~41e) και μου ήρθαν σε μια εβδομάδα περίπου.

Δεν ξέρω ακόμη αν κάνει δουλειά ή όχι, αλλά από δοκιμή που το έκανα, δεν λαδώνει τα μαλλιά, οπότε μπορούμε να το βάλουμε και πριν πάμε κάπου. Ένα που μου την έσπασε, είναι ότι είναι αρκετά "νερουλό" και τρέχει όταν το βάζω στο κεφάλι.
Μυρίζουν και τα 2, αλλά όταν στεγνώσουν δεν μυρίζουν.

Τωρα μην περιμένετε και τρελά συστατικά, το Therapy Solution περιέχει :
Water, aloe vera gel, copper peptides (soy protein peptides and cupric chloride), PEG 100 strearate, germaben II-E, tea extract, beta-sitosterol, saw palmetto oil, lavender oil, pygeum africanum, polysorbate 80, polysorbate 20, allantoin, vitamin E TPGS.

ενώ το Folligen περιέχει:
Purified water, copper peptides (hydrolyzed soy protein and copper chloride), glycerin, propylene glycol (and) diazolidinyl urea (and) methylparaben (and) propylparaben, cupric chloride, propylene glycol, polysorbate 20, allantoin, glycine, tocophersolan (Vitamin E), aloe barbadensis leaf juice (aloe vera) gel.

Τα βάζω εδώ για να υπάρχουν σαν αναφορά, δεν σας λέω να τα πάρετε ή όχι, γιατί δεν ξέρω αν κάνουν κάτι.

Συνημμένα

• DSC00840.JPG
    DSC00840.JPG
    67.4 KB · Προβολές: 10

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Jakard

New Member
Απ: Hair Signals

Άκης είπε:
Για όσους αναζητούν τοπικές λύσεις, ας δοκιμάσουν και της Hair Signals.
Πρόσφατα αγόρασα το Hair Signals Therapy Solution 4oz (skinbiology.com) και πήρα σαν δώρο το Folligen solution therapy spray. Με τα μεταφορικά μου βγήκε 58$ (~41e) και μου ήρθαν σε μια εβδομάδα περίπου.

Δεν ξέρω ακόμη αν κάνει δουλειά ή όχι, αλλά από δοκιμή που το έκανα, δεν λαδώνει τα μαλλιά, οπότε μπορούμε να το βάλουμε και πριν πάμε κάπου. Ένα που μου την έσπασε, είναι ότι είναι αρκετά "νερουλό" και τρέχει όταν το βάζω στο κεφάλι.
Μυρίζουν και τα 2, αλλά όταν στεγνώσουν δεν μυρίζουν.

Τωρα μην περιμένετε και τρελά συστατικά, το Therapy Solution περιέχει :
Water, aloe vera gel, copper peptides (soy protein peptides and cupric chloride), PEG 100 strearate, germaben II-E, tea extract, beta-sitosterol, saw palmetto oil, lavender oil, pygeum africanum, polysorbate 80, polysorbate 20, allantoin, vitamin E TPGS.

ενώ το Folligen περιέχει:
Purified water, copper peptides (hydrolyzed soy protein and copper chloride), glycerin, propylene glycol (and) diazolidinyl urea (and) methylparaben (and) propylparaben, cupric chloride, propylene glycol, polysorbate 20, allantoin, glycine, tocophersolan (Vitamin E), aloe barbadensis leaf juice (aloe vera) gel.

Τα βάζω εδώ για να υπάρχουν σαν αναφορά, δεν σας λέω να τα πάρετε ή όχι, γιατί δεν ξέρω αν κάνουν κάτι.

Ακη ευχαριστουμε για την πληροφορια , αλλα δεν πιστευς τα συγκεκριμενα συστατικα να δωσουν regrowth η σταματημα τριχωπτωσης , πιστευω ομως οτι θα δωσουν πολυ καλη κατασταση κεφαλης.

Άκης

Administrator

ANAR σε κανένα 3μηνο

Jakard υπάρχουν πολλοί που ψάχνονται στα oils. Ειδικά με την κατρακύλα του $, συμφέρει.
Αυτό περιέχει μερικά γνωστά και είναι έτοιμη λοσιόν. Αν την πάρεις, σου δίνει δώρο ότι άλλο έχει "το μαγαζί", που σημαίνει ότι μπορείς να πάρεις και κάτι άλλο για δοκιμή (πχ εγώ ήθελα να τεστάρω και αυτό, αλλά άλλη φορά).

Εγώ το πήρα για τα copper peptides ("Regenerative Copper-Peptides in a Synergetic Formula" όπως το λένε), όχι για κάτι άλλο.

Ο κατασκευαστής αναφέρει τα εξής:
Hair Signals Therapy combines copper-peptides in a synergetic formula using the regenerative power of SRCPs discovered by Dr. Loren Pickart and proven in published studies to increase hair growth and hair follicle size while reducing apotosis (programmed cell death) that causes follicular miniaturization with Tea Extracts, Saw Palmetto Oil, Pygeum Africanum, and Lavender Oil all of which are effective inhibitors of DHT.
αλλά όλοι τα ίδια λένε και δεν τους πιστεύω.
Θα το δοκιμάσω και θα ποστάρω πριν/μετά εικόνες.

Άκης

Administrator

magic810 είπε:
Ακη στην λοσιον που αναφερεις στην υπογραφη σου...πως χωρεσες και την κετοκοναζολη?
Το έκανα extract από σαμπουάν. Ξέρω είναι dirty τρόπος, αλλά δεν έβρισκα εκείνη την στιγμή κρέμα να πάρω.
Υπολόγισα το πόσο κεκο περιέχει ανά γραμμάριο και υπολόγισα στην δική μου λοσιόν να μπει σαν 1%, ώστε να μπορώ να το βάζω κάθε μέρα.
2% είναι "βαρύ" για κάθε μέρα.

gkok είπε:
Δηλαδή Άκη αυτό μπορεί να αντικαταστήσει το revivogen;
Δεν γνωρίζω καθώς δεν το έχω δοκιμάσει μεγάλο χρονικό διάστημα και μόνο του...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα