Hair of Instabul

Flacko

New Member
Kαλησπερα παιδια.Τον τελευταιο καιρο βλεπω πολυ συχνα μια κλινικη hair of instabul η οποια εχει πραγματικα πολυ ακραια και ωραια αποτελεσματα.Αλλα λεω μηπως ειναι πολυ καλα για να ειναι αληθινα.Απο την αλλη εχει 4.8/5 στο google σε 480 κριτικες,στο instagram εχει 1,2 εκ. ακολουθους.Υπαρχει καποιος που εχει κανει μμ εκει να πας πει γνωμη η καποιος που ξερει;
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mpiliak0s

Member
Ναι ισχύει αυτό... Αλλά όλα αυτά να είναι ψεύτικα;; Έχει υπερβολικά πολλές καλές κριτικές και τα ποστ στο ινσταγκραμ είναι όντως εξωπραγματικά, αλλά μήπως είναι κ όντως αληθινά;; Υπάρχουν βίντεο απο youtubers ωστόσο που δείχνουν τα αποτελέσματα τους απο αυτή τη κλινική..

Καποιος γνωρίζει περισσότερα επι του θέματος;;
 

vagosx

Well-Known Member
Εαν θέλετε να δείτε εξωπραγματικά, αλλά ρεαλιστικά αποτελέσματα που παρουσιάστηκαν μάλιστα in person στο διεθνές συνέδριο της Fue Europe, είναι από το γιατρό drZarev στη γειτονική Βουλγαρία που έχει κάνει ακόμη και τον ημίθεο Couto να μοιάζει γατάκι μπροστά του.
 

DimiForg

Member
Μου κάνει και μένα εντύπωση πάντως γιατί βλέποντας κι εγώ λίγο αναλυτικά τη σελίδα του hair of Istanbul στο ινστα και με το άπειρο μάτι που έχω πάνω σε μεταμοσχευσεις κλπ παρατήρησα τα εξής:

Πρώτον τα αποτελέσματα που παρουσιάζονται είναι όντως απίστευτα εκ πρώτης ματιας. Ειδικα ορισμένες περιπτώσεις γίνονται καλύτερες και από όπως παίζει να ήταν όταν γεννήθηκαν
Ωστόσο, παρατήρησα κάποια πράγματα όπως ότι ίσως κάποιοι απ αυτούς να χρησιμοποιούν topikk, όπως και επίσης ότι όλοι όσοι εμφανίζονται στα αποτελέσματα αυτά, δείχνουν να έχουν εξαιρετικά δυνατή παχιά τρίχα, όχι λεπτή. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται στο δικό μου μάτι, μπορεί να κάνω και λάθος.
Τέλος, μου κάνει αρκετή εντύπωση το πως επεμβαίνουν με τέτοια ευκολία και άνεση στο crown αν δεις, ακόμα και σε περιπτώσεις με ψιλό μικρή αραίωση, τη στιγμή που εδώ στο Forum έχω διαβάσει πως υπάρχει πολύ μεγάλος κίνδυνος shock loss στις περιοχές αυτές, αν έχεις ακόμα τρίχες στο σημείο και δεν είσαι μιας ηλικίας και πάνω.
 

mpiliak0s

Member
Πάντως στις φωτογραφίες μπορούν να γίνουν πολλές "μαιμουδιές".
Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό. Όλο και κάτι θα είναι πειραγμένο.. Ωστόσο δεν νομίζω να έχουν γίνει τόσο γνωστοί μόνο βασισμένοι σε "απάτες". Ίσως όντως κάνουν καλή δουλεία, γιατί και τα άτομα τα οποία παρουσιάζουν έχουν πραγματικά προφίλ και δείχνουν και οι ίδιοι για το πως ήταν πριν και πως μετά.. Τι να πω.. δε ξερω..
 
Μπλουζα